vīrietis, viņa attieksme

Reitings 22
Reģ: 24.11.2012
Sveiki.

līdz šim tikai lasīju dažās tēmas, bet pati neko nerakstīju. šoreiz vēlos saņemt laikam padomu vai vismaz dzirdēt jūsu domas.

centīšos tā īsi- problēma tā pati kas šeit daudzām :( :) - vīrieši.

dzīvoju kopā ar vīrieti, kuram ir bērns. problēma tajā, ka bērns spēj panākt visu ko vēlas ar raudāšanu, līdz ar to sāku pēdējā laikā izjust to, ka arī es no tā ciešu. laikam bija vispār kļūda sākt attiecības ar vīrieti, kam ir bērns. sākumā tas netika tā izrādīts, bet kopš esmu šeit ievākusies tā attieksme ir mainījusies. nostāja tāda- ka man ir jāmainās, bet ne viņam, ne viņa bērnam tas nav jādara. ja kaut kas nepatīk- tad varma visu beigt un iet prom. esmu pazaudējusi savas iepriekšējo dzīvesvietu un vēl svarīgas lietas pārvācoties te.

kad uzdevu jautājumu- kāpēc vispār sāka ar mani kaut ko, ja bērnam ir tik ļoti liela ietekme uz viņu. ( jo domāju, ka reti kura sieviete pacietīs, ka vīrietis izdabā bērnam un viņu nostumj otrā plānā) . uzskata, ka viņš ir perfekts un ja nebūšot es tad noteikti būs kāda cita, kurai viņa bērns apmierinās.

kā ir mūsdienās?- cik daudz sieviešu ir gatavas paņemt vīrieti ar bērnu?

īpaši īsi nesanāca :( :)

lai jauks vakars visām.
24.11.2012 15:33 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Jā, tas gan, ka ar bērnu būtu jārunā tēvam. Jo meitenei taču tieši tēva uzmanība ir vajadzīga. Viņam tad arī jāizrunājas, ka nekādā gadījumā jūsu attiecības meitu nepadara viņam mazāk svarīgu, un viņa vienmēr būs īpaša. Bet, ka tomēr kaut kādām normām ir jāpsatāv, ko drīkst darīt, ko nē.
Protams, ja tam vīrietim esošā situācija šķiet ok, tad te vispār nav nozīmes diskutēt, kam ar ko jārunā. Bet jautājums arī - ko tieši Tu no viņa esi prasījusi, varbūt tas ir izklausījies tā, ka vēlies, lai būtu viņam svarīgāka par meitu? Ja tā, tad nebrīnies, ka džeks pateica, ka vari staigāt tālāk. Manuprāt, Tu vari pretendēt būt tikpat svarīga viņa dzīvē, bet ne svarīgāka.
Starp citu, un kāda ir Tevis pašas attieksme pret bērnu?
24.11.2012 16:12 |

Reitings 22
neskrienu un nedievojos meitenei. kad prasa no manis kaut ko- izdaru, protams visu normas robežās. ja no manis tiešām ir vajadzīgs kaut kas, tad izdarīšu un apgriezīšu visu otrādāk lai tam bērnam nekas netrūktu.
24.11.2012 16:16 |

Reitings 4343
Pirmā Sieviete - nav tā, ka Vitai jāstāv malā. Bet, ja bērns Vitu uzskata par apdraudējumu, kas nozog tēva uzmanību, tad, manuprāt, vismaz sākumā (kamēr Tevs nebūs paskaidrojis, ka tā nav), meitene Vitai neuzticēsies, lai vai ko viņa stāstītu. Vēlāk, kad meitene sāks pieņemt to, ka Vita nevēlas viņai atņemt tēvu, varēs arī izrunāties, iedraudzēties. Bet sākumā tēvam ir jāpaskaidro, ka neviens nevar un arī nevēlas atņemt viņai viņa uzmanību.
24.11.2012 16:18 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Pirmā Sieviete-Tu gribi teikt,ka tagad Vitai jāsēdina bērns un jārunā par to,ka tēva dzīvē var nākt sievietes un visu ap to situāciju? Muļķības! Bērna tēvam vajadzēja jau sen to izrunāt ar savu bērnu,kad bija gatavs randiņiem un jaunām attiecībā. Vienīgais,kad Vita var rosināt sarunas ar bērnu ir tikai tad,kad bērns viņu ir pieņēmis jeb pieņēmis situāciju,kas ir izveidojusies. Citādāk bērns manipulēs ar tēvu un beigās vaininiece kļūs Vita. Šeit ir skaidri redzams,ka bērns(kā man apnicis šis vārds:D)nepieņem Vitu un ja viņa centīsies ar bērnu runāt par kaut ko visticamāk saņems attieksmi vai vēl labāk tiešu atbildi "tu neesi mana mamma,tu man neko nevari teikt!"
Acīmredzot tavai draudzenei(ja pareizi atceros no iepriekšējā komentāra),vīrietis ar bērnu jau to bija izrunājies iepriekš,kas palīdzēja bērnam pieņemt situāciju ar laiku+meitenei ļāva izteikt arī savu viedokli un censties rast kompromisu ar bērnu.
24.11.2012 16:20 |

Reitings 4343
Man šķiet, ja Tu gribi dzīvot kopā ar to vīrieti un veidot ģimeni, tad arī meitenei ir jākļūst par daļu Tavas ģimenes. Ja arī viņa Tevi nepieņem mātes vietā, tik un tā viņai priekš Tevis jābūt tikpat svarīgai kā meitai. Nedomāju, ka savādāk varētu tās attiecības labas izdoties.
24.11.2012 16:23 |

Reitings 6531
Mana skatījuma kopsavilkums šai situācijai ir tāds,ka vīrietis diez vai kaut ko centīsies mainīt vai runāties! Kas nozīmē,ka tev tad nu ir jāizvertē vai tev tas ir vajadzīgs. Iespējams,ka es kļūdos,bet tas ir tā,kā man izskatās uz doto mirkli.
24.11.2012 16:26 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Tu gribi teikt,ka tagad Vitai jāsēdina bērns un jārunā par to,ka tēva dzīvē var nākt sievietes un visu ap to situāciju?

Nē, negribu. :D Es gribu teikt, ka vien plika runāšanās no tēva nemainīs attieksmi pret Vitu, ja Vita pati visu noliks uz tēva pleciem un gaidīs, kad bērns sapratīs.
Manuprāt, Vitai vajag iesaistīties aktivitātēs ar bērnu, kur nav jārunā par tādām lietām, un ne jau mantu un saldumu pirkšana šeit derēs. Viņas abas ir meitenes, nu tad "fantāzija raisies" un abām jādodas izklaidēties. Meitene redzēs, ka Vita ir jauka un forša un necels vairs ap sevi to sienu.
Ja jums kāds cilvēks visu laiku nāktu un stāstītu, ka tas otrs ir labs un pāri negrib nodarīt, jūs ticētu? Vismaz man tas radītu aizdomas, un ja es redzu, ka cilvēks ir foršs, tad es to redzu. nevis man kāds nāk un to klārē.
24.11.2012 16:33 |

Reitings 6531
Pirmā Sieviete nu jā,bet to jau pēc tam,kad tēvs būs izskaidrojis situāciju,tagad Vitai pašai pērties iekšā būs ļoti neapdomīgi un iespējams sagraus jau tā ne tik spīdošos situāciju. Tēvam ir vispirms jānojauc barjera,kas ir radusies bērnam pret Vitu un tad viņa var mierīgi ieslīdēt iekšā ar savām sarunām un kompromisiem.
24.11.2012 16:40 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Nazīc, Tu domā, ka es tik kruta, ka visiem liec smieties, bet Tavi komentāri man nemaz neliekas smieklīgi - tie ir sekli un tikai parāda to, ka Tev kkas nav kārtībā ar pašvērtējumu.

Un kas, raksta, ka krīt gar zemi lasot komentārus - vai nu ir tik pat sekli, vai visdrīzākais lien tev vienā vietā! Vot tā!!!
24.11.2012 16:49 |

Reitings 4343
Kaitiņa - par kuriem tieši nazīc komentāriem Tu to saki? Jo vismaz šajā diskusijā mani nemaz neizbrīna, ka Tev viņas komentāri nešķiet smieklīgi, jo, manuprāt, tie tādi nemaz nebija domāti. Man šķiet, ka lielākoties tie ir ļoti nopietni domāti situācijas izvērtējumi un ieteikumi.
24.11.2012 16:54 |

Reitings 6531
Tieši tā,tu lasi mani kā atvērtu grāmatu!
24.11.2012 16:55 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Bērns nav pieradis dalīt tēti ar vēl kādu, it īpaši, ja ir izlaists, tad liek lietā visu arsenālu, sākot ar asarām. Ja nebūs izmaiņas no tēta puses, tad tā arī paliks, ka tu tikai jauksies pa vidu bērna un tēta idillei.

Runāt ar bērnu, skaidrot ir viens, bet, ja tētis nepalīdzēs, tad viss velti.
24.11.2012 17:02 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Sajaucu diskusijas, biju domājusi šo komentāru

gan jau aizvainoja tas,ka šis nestāsta ka ēdis ceptus kartupeļus ar majonēzi jau trešo dienu un 20minūšu vietā kakāja 30 minūtes

diskusijā Ir par ko parunāt.

bet tas nemaina neko manā attieksmē!
24.11.2012 17:05 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Vita kur bērna māte?
24.11.2012 17:06 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Ja jau esi uzņēmusies šādas attiecības un vēlies kaut ko darīt, varbūt ir vērts pamēģināt uzvesties apgriezti. Piemēram, vakarā pirms bērns pats ir paspējis pie jums atnakt, aizej uz istabu un pasauc viņu pati pie jums, aizejiet divatā uz ZOO vai leļļu teātri. Varbūt kādu mēnesi pamēģināt šādi. bet tas ir jādara tā, lai bērns vēl nepaspēj pats atnākt pie jums uz gultu. Jāmēģina uzminēt solis uz priekšu. Kātrā ziņā jāizdara ta, lai bērns neuztvertu tevi ka draudu. Mēģini samīļot, šajā vecumā fiziskam kontaktam vēl ir ļoti liela nozīme, izrādi pastiprinātu uzmanību un mīlestību. Un dari to, kad tēvs nav blakus, lai bērns sapratu, ka šāda rīcība ir tieši no tevis nevis tikai tāpēc, ka vīrs blakus. Un galvenais neapvainojies uz bērnu, laid gar ausīm it kā nekas netika darīts vai pateikts. Kadu mēnesi var pamēģināt, varbūt kaut kas mainīsies.
24.11.2012 17:19 |

Reitings 55
Reģ: 13.11.2012
Ja uzsāc attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns, tad rēķinies - tu un tavas vēlmes viņam nekad nenozīmēs tik daudz, cik bērns. Tu vienmēr būsi pakārtota bērnam. Arī tad, kad tam būs ne vairs 6, bet jau 16 vai 18 gadi. Ja viņš sīko ir izlaidis šobrīd, tad vienīgais, kas notiks bērnam augot - augs tikai prasības un metodes, kā iegūt gribēto pilnveidosies(nebūs vairs tikai raudāšana). Viņš vienmēr izdabās bērnam. Skaties vai tāda dzīve ir, kuru tu vēlies sev - būt tikai otrā vai varbūt pat trešā vai ceturā vietā viņam(nav jau zināms, varbūt bijusī ir nākošā svarīgākā aiz bērna, jo ir sieviete, kas viņam deva bērnu).
24.11.2012 17:26 |

Reitings 22
šodien laikam ir pārsteigumu pilna diena :( izrādās, ka "manam" vīrietim nemaz nepatīk, ka par viņu domā. jo redz bijusī sieva to nav darījusi un viņš nezin kā tas ir kad kāds par viņu uztraucas. kā izrādās tā ir mana kļūda šajās attiecībās, jo esmu audzināta tā, ka viens par otru domā un dara visu, lai justos labi. man kā izrādās tagad vēl jāiemācās nedomāt un neuztraukties par viņiem.
24.11.2012 17:55 |

Reitings 22
pēc šīs dienas sapratu, ka šajā ģimenē noteikti nav mana vieta.

paldies Jums meitenes par izteiktajiem viedokļiem...
24.11.2012 17:58 |

Reitings 4343
Vita - esi to droši sapratusi? Ja tā, tad - ko lai saka, žēl, bet labāk, ja to saproti laikus. Izturību Tev.
24.11.2012 18:03 |

Reitings 22
zaptesburka- ja vīrietis var pateikt, ka viņam neliekas normāli, ka kāds par viņu domā un uztraucas, jo uzskata ka ar viņu nekad nekas nevar notikt un līdz šim neviens arī nav domājis.
kopš esmu šajā ģimenē gan viņš, gan viņa bērns ir beidzot ticis pie normāla apģērba, bet kā izrādās tas nepatīk, lai gan iepriekš teica paldies, tad tur nav ko vairs apspriest.
pretī arī nevaru gaidīt attieksmi kad par mani domās ne??

jāsakārto jautājums ar dzīvesvietu un prom... :)
24.11.2012 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits