Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Prezentācija.

 
Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Čau meičuki.
Man jātaisa prezentācija power pointā - ok par tehnisko izgatavi es neko no jums neprasu, jo tur es esmu pro.
Man koledžā, klāt noslēguma praktiskajam darbam jaizveido prezentācija, par tēmu '' Mani svētki gada garumā'', skan it kā viegli, bet es neesmu tas cilvēks kas izceļās ar to māksliniecisko pusi. Man nav ideju. Pasniedzēja koledžā teica, ka vajag izcelties ar kreativitāti, oriģinalitāti. Tas nozīmē ka ne tikai par svētkiem klasiskajiem - ziemīši, lieldienas,jāņi. Man NAV to sasodīto ideju. :D:(

Varbūt kāda var pasviest man ideju? Kā noformēt šo prezentāciju?
Jānodod ir jau 26.11. + vēl referāts ar exela aprēķiniem un diagrammām. Exam ar tuvojās, tur ar jāmācās, reāli nav kad kko baigi izštukot.
Laidusi žani es neesmu, jo esmu strādājošā studente- ļoti daudz laiku aizņem darbs. Vazāties apkārt nevazājos, bet tāpat viss ir iekrājies. Varbūt ir kāda interesanta interneta lapa,kur smelties idejas? Skaistas bildes.. es nezinu.
Pasniedzēja pateica, ka viņa absolūti nepieņems tādas prezentācijas, kur būs bildes paņemtas ''pirmās,kas googlē parādās'' .. vajag neredzētas.


help :(
Lūdzu tikai bez nosodījumiem, tā jau īpaši nav garastāvokļa.
24.11.2012 15:25 |
 
Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Sveetki gada garumaa - es to uztvertu kaa kaut ko, kas tevi aizrauj savsa ikdienaa. Kaads hobijs, piem, dejoshana. Varbuut tev pat tajaa ir sasniegumi - tad bildees to var paraadiit. Vai tava gjimene, ar kuru pavadiito laiku tu uztver kaa sveetkus. Tad bildes vareetu likt no personiigaa arhiiva. Vai paraadi gadalaiku skaistumu, uzsverot, ka sveetki ir katra diena, ko piedziivo Latvijaa, jo te ir chetri kraashnji gadalaiki.

Bildes var mekleet deviantart.com, flickr.com, gettyimages.com, katraa zinjaa bilzhu kraatuvju ir daudz, nav jaakjer pirmaas no googles. Varbuut, kad tiksi skaidriibaa ar teemu, ieraksti to te - tad citi konkreetaak tev paliidzees ar bildeem. Jo es zinu, piem, taadus fotograafu blogus, kur ir tikai dabasskati utt.
24.11.2012 15:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)