Čau meičuki.
Man jātaisa prezentācija power pointā - ok par tehnisko izgatavi es neko no jums neprasu, jo tur es esmu pro.
Man koledžā, klāt noslēguma praktiskajam darbam jaizveido prezentācija, par tēmu '' Mani svētki gada garumā'', skan it kā viegli, bet es neesmu tas cilvēks kas izceļās ar to māksliniecisko pusi. Man nav ideju. Pasniedzēja koledžā teica, ka vajag izcelties ar kreativitāti, oriģinalitāti. Tas nozīmē ka ne tikai par svētkiem klasiskajiem - ziemīši, lieldienas,jāņi. Man NAV to sasodīto ideju. :D:(
Varbūt kāda var pasviest man ideju? Kā noformēt šo prezentāciju?
Jānodod ir jau 26.11. + vēl referāts ar exela aprēķiniem un diagrammām. Exam ar tuvojās, tur ar jāmācās, reāli nav kad kko baigi izštukot.
Laidusi žani es neesmu, jo esmu strādājošā studente- ļoti daudz laiku aizņem darbs. Vazāties apkārt nevazājos, bet tāpat viss ir iekrājies. Varbūt ir kāda interesanta interneta lapa,kur smelties idejas? Skaistas bildes.. es nezinu.
Pasniedzēja pateica, ka viņa absolūti nepieņems tādas prezentācijas, kur būs bildes paņemtas ''pirmās,kas googlē parādās'' .. vajag neredzētas.
help :(
Lūdzu tikai bez nosodījumiem, tā jau īpaši nav garastāvokļa.