Interesants dzīvesveids

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Čau, dāmas. Pastāstiet - jūs pazīstat kādu ar tādu, nu teiksim neparastu dzīvesveidu? Kādu, kas, piem., aizbraucis kur tālu prom un savu dzīvi velta palīdzot citiem, vai kādu ar tik intensīvu un interesantu hobiju, ka arī šķiet, dzīvo uz citas planētas? Varbūt pašas nedzīvojat ierastajos rāmjos un nespēlējat pēc vispār pieņemtajām notīm?
24.11.2012 14:18 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Queen, tas gan ir interesanti! Kapēc sieviešu žurnāli neintervē tādas sievietes? Labprāt izlasītu ko tādu.

Nazi,kas mainījās dzīves uztverē?
24.11.2012 15:26 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Shpindzele, jā viņam ir vecāku māja Francijā, bet viņš vispār ir atteicies no jebkādas vecāku palīdzības. Pēc iepazīšanās ar viņu un tā mēneša, ko pavadījām kopā (kā draugi, nevis pāris), es tiešām daudz ko pārdomāju un sāku skatīties uz lietām savādāk. Mūsdienās gandrīz viss grozās ap naudu un mēs jau gandrīz pārstājām domāt paši, jo galvas ir piesārņotas ar masu mēdiju propagandu. Kaut gan īstenībā, cilvēka laimei jau nevajag daudz :)
24.11.2012 16:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vareetu teikt -piederu pie taas sieviesu grupas,kura pilniigi mainija savu dziives veidu ,atbraucot uz Kaliforniju!:)
24.11.2012 18:22 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Man arī ir zināms viens cilvēks, kurš periodiski braucu uz Indiju, interesējas par garīgām lietām, bet kopumā es viņu uzskatu par divkosi. Jo man neukladivajetsa v ume viņa vēlme pēc garīguma, pēc "sevis meklēšanas", un viņa patiesā nodarbošanās, ar ko viņš pelna sev iztiku. Garīgums pēc būtības liek viņam meklēt sevi un palīdzēt citiem, bet ikdienā nodarbojas ar to, ka cilvēkiem iesmērē to, ko viņiem nevajag.
24.11.2012 18:32 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Es zinu vienu sievieti,kas ir no kipras,vinjai ir 43, vinjai ir 2 beerni. Ts atstaaja pie omes,bet meitenes jau palielas.. 22 un 15. Vinja paardeva mashiinu,aizgaaja no darba, atteicaas no dziivoklja,un uz 9 meeneshiem uz aaziju aizbrauca ar mugursomu, pec tam veel uk pabija,tagad ir atpaklaj kipraa un saak visu no jauna...taada hipij sieviete.
24.11.2012 18:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
esmu no taam, kas var paardot iedziivi, pamaat priekshniekam ar lakatinju un aizbraukt prom uz citu valsti ar 15kg smagu bagaazju nezinot to, kas gaida. esmu 3x dziivee taa izdariijusi un nevienu reizi nenozeeloju. es nespeeju ilgus gadus vienaa vietaa nodziivot - apniik. mani karjeras kaapnes nekad nav vilinaajushas, veel neesmu iemiileejusi tik ljoti nevienu darbu, lai speetu tam darbam pakaartot savu paareejo dziivi un neesmu sentimentaala. par vientuljnieci nekaadaa gadiijumaa sevi nenosaukshu, vienmeer esmu cilveeku sabiedriibaa, vieniigais - nemaaku piekjerties cilveekiem. vieniigais, juutas pret viirieti var mani vairaak saistiit. ar daudziem uzturu caur skaipu, fb draudziibu, shad tad apciemojam viens otru, bet nav taa, ka ikdienaa man obligaati kaads cilveeks buutu jaaredz. toties par taam manaam draudziibaam varu teikt, ka neskatoties uz attaalumu, ir cilveki, uz kuriem varu paljauties gruutaa briidii.
24.11.2012 18:57 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
tik interesanti palasīt! :)

pašai gan nav nekādu tuvu radu, draugu, kam būtu neierasts dzīvesveids... Varbūt vienīgi ģimenes draugs-sieviete kopā ar savu mazo meitu ( laikam kādi 3, 4 gadi bija ) 20 gados aizbrauca uz Spāniju pavisam tukšā, atrada darbu, vīrieti, piedzemdēja vēlvienu bērnu, tad pēc gadiem 5 atbrauca uz latviju, kādus divus mēnešus nodzīvoja Līvānos savā dzīvoklī, pēctam aizbrauca atpakaļ uz Spāniju, pēctam pārcēlās uz Beļģiju, tad ATKAL atpakaļ uz Spāniju un tgd uz Latviju.. Dzīvo jau te pusgadu un saka, ka vairs nekad mūžā nekur nebrauks citur dzīvot.
25.11.2012 00:55 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Es ta padomaju - bet ir tacu tik daudz, ar ko ari Latvijaa palidzet, nav jau uzreiz jabrauc uz otru pasaules malu darit (tiesa, es gan pati sobrid ar 15kg bagazas celoju/piestradaju no vienas valstis uz otru, bet tomer). Domaju, ka tad, kad nakamreiz uz paris menesiem bushu Latvija, doshos uz tuvako dzivnieku patversmi pieteikties par brivpratigo, nespeju lasit bedu pilnos rakstus, kaa izturas pret sim neaizsargatajam butnem.
25.11.2012 01:13 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Es nezinu vai sevi šajā diskusijā varu ieskaitīt, bet man liekas kad man ir interesants dzīvesveids. Jau jau pusotru gadu esmu prom no Latvijas, dzīvojos jau otrā valstī un vēl tik daudz kur padomā ir braukt strādāt (citām valstīm) \. Strādāju, studēju, mācos foto kursos un baudu dzīvi pa naktīm, jo pa dienu strādāju :D Un man ir bail braukt/dzīvot Latvijā :D
25.11.2012 01:19 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pazīstu meiteni,kas ieciklējusies uz rockabilly stilu.ģērbjas ikdienā 50`gadu stilā,apmeklē Eiropā lielākos festifālus utt. Klausās tikai šī stila mūziku.Liekas,ka viņa ir no citas planētas.

Ļooooooooooti skaists stils, skaista mūzika. Izklausās pēc tiešām interesantas meitenes. :)
25.11.2012 01:26 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Pazīstu meiteni,kas ieciklējusies uz rockabilly stilu.ģērbjas ikdienā 50`gadu stilā,apmeklē Eiropā lielākos festifālus utt. Klausās tikai šī stila mūziku.Liekas,ka viņa ir no citas planētas.

Ļooooooooooti skaists stils, skaista mūzika. Izklausās pēc tiešām interesantas meitenes.

Tikko iegugléju - tieshám skaists stils, bet par dzívesveidu gan to negribétu :)
25.11.2012 01:47 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ir viena paziņa, kura jau kuro gadu dzīvo Kaimana salās, ceļo pa pasauli, ko tik nav redzējusi un piedzīvojusi, super pozitīvs cilvēks :)
Pati gan sevi varu pieskaitīt pie tiem īpatņiem, kas dzīvo pēc saviem principiem, neizdabājot masai. Atšķiros no vairākuma arī ar savdabīgo ārieni, daudzveidīgām interesēm.
Ar to "50.gadu meiteni" gan jau labi sadziedātos, neesmu rockabilly stila pārstāve, bet nu retro man ir dvēselē un miesā :)
25.11.2012 01:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits