Labrīt.
Vakar noballējos meiteņu vakarā.Vispār besī ballēties 5dienas, jo 6dienas man ir agrie rīti, drīz jau jātaisās un jāšauj prom.
Tagad dzeru tēju un klausos kaut kādu murgu pa swh.Visdrīzāk tulīt tiks pārslēgts.No tā bērna spalgošās balss man jau asis asiņo.
Nevaru sagaidīt vakaru, kad tikšu mājās gultiņā. Tagad jau slēdzos ārā. Dažas stundas tik gulēts. Grūti, kad jātusē starp darba dienām kur vēl vakars, skaitu stundas
Man sodien ir brivdiena un izbaudu savu ritu. Nesteidzoties dzeru kafiju! Velak iesu uz pilsetu, sakuma uz tirdzinu un tad ari veikalos paskatisos, kas jauns.
Negribēju taisīt jaunu diskusiju, bet droši paskataties jaunas ziemassvētku akcijas. Intresēs vairāk kuriem ir Latellecom. http://www.lattelecom.lv/pakalpojumi/SintijaGosa.html
Labriit.
Beidzooot izguleejos,pamodos jau ap 7 ,forshi,tuuliit jaataisaas uz dushu un pa dariishanaam sakaraa ar jauno darbu,peec tam satikshos ar draudzeni ,bet vakara plaani veel nav skaidri,maajaas buus balliite ,jo vienam puisim dz.d,tachu iespeejams braukshu ciemos pie teeta.Gribas jau visu apvienot.
Es vienmeer klausos krievijas hiitu radio ieksh streamingthe.net.
Lai jauka diena.
Labrit, Meitenes! Vakar biju iekarot Vecrigu ar draudzenem... Sodien mirstu nost!
Tada galigi izdevusies nakts mums bija. Nav ne jausmas cikos majas biju, un, ja man ta gadas,tas nozime, ka bija laba nakts!
Sobrid domaju par Ziemassvetku davanam milajiem. Man Ziemassvetku sajuta jau tagad uznakusi!
brīt/dien!
jagatavojas ballei! nesaprotu ko ar matiem darīt, cerams mana iecerēta frizūrz turēsies vismaz pāris stundas! mani mati parasti dzīvo paši savu dzīvi un es retu reizi to viņiem liedzu! sapirku jau visu nepieciešamo rītdienas pohām ja tādas būs! :P eh ceru uz super pavadītu laiku!
Šorīt ielīdu draugos, skatos, paziņa bijusi Ņujorkā, saku domāt, kā es vislētāk varētu tikt uz Ņujorku? Pagooglēju un tagad dīdos, ka jāatrod nākamsemestr darbiņš - roundtrip Paris-New York tikai 280Ls! :O Tā kā man Ņujorkā ir kur palikt, nebūtu jāmaksā par viesnīcu, tagad nevaru tikt nomierināt vēlmi Lieldienu brīvlaiku pavadīt Ņujorkā!