Ir viens knifs -saucas =brokastis!Cilvēks pamostas pēc nakts,bez enerģijas,priekšā diena darbi enerģijas patēriņš.Organisms saka dod man enerģiju dienai.Jūs ielejat vienīgi kafiju un bulciņu.Organisms saka -klausies TU auna galva šitā tēma nerullē,ar kafiju un 1 apelsīnu es atsakos strādāt dod man enerģiju un ieslēdz badu./bads ir zems cukura līmenis asinīs enerģijas defecīts/Ātrākais veids kā tikt no bada vaļā ir apēst saldumus-zemapziņa to zin un jūs kā marioneti kontrolē veikalā stiepjoties vienīgi pēc saldākajām lietām,kuras ātri nomierinās badu.Ne jau jums garšo saldumi,bet saldumi ir nepareizas ēšanas izraisītas sekas,kur jūs zemapziņa pārņem vadību ,lai glābtu savu organismu no cilvēka muļķības dēļ tā ka viņš normāli neēd.Saēdoties saldumus ātri pariet bads,asinīs tiek iemests liels daudzums cukura,daļu izmanto enerģijā,un pārējo saliek jums riepā rezervēs.Un bads atkal klāt,jo nav ēsti produkti,kas dod vienmērīgu ilglaicīgu enerģiju piem rīsi,griķi unmtldz.Uz to pusi jau vakars klāt cilvēkam vairs nekādi darbi nav paredzēti,kur viņš enerģiju tērēs pārsvarā atpūta miers un miegs bet organisms ir pamatīgā badā pa dienu viņu saimnieks auns badā noturējis,viņš saka,klausies beidz tupīt un ieslēdz pamatīgu badu-te cilvēks aprij 3 šķīvjus ar makaroniem un mērcēm un visu ko atrod pa rokai.Un jūtas ideāli paēdis beidzot.Tā kā enerģija vairāk nav vajadzīga jo nakts klāt,nav kur viņu tērēt,/ja vien pa naktīm nesportojat/visus jūsu vakara ēšanas aiziet uz riepu.
Morāle-visvarīgākā ēšana dzīvē ir brokastist-1na nepareiza darbība no rīta-/kur jūs nepaēdad izraisa lavīnu jums vēlāk,kurā organisms jums atriebsies,dzenot jūs pēc saldumiem,pārēšanos un visu pārējo,izveidos jums rezerves-riepu.