Sekstūrista grāmata par LV

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
23.11.2012 10:13 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es tā arī nesapratu kam tieši nepiekrīt tās, kas izlasīja rakstu. Kaut kam nepiekrīt, bet nav skaidrs kam. Es piemēram, necenšos pārgulēt ar sievietēm Rīgas klubos (ar vīriešiem gan arī nē), tāpēc nezinu cik pieejamas vai nepieejamas viņas ir, bet piemēram par rasismu izlasīju un pasmīnēju, jo jāpiekrīt vien ir. Tāpat par zagšanu. Un nauda...nenoliedzami, bet tas jau man šķiet, jebkurā valstī ar zemu ienākumu līmeni - izveidojas slānis cilvēku, kuri tomēr nav gatavi strādāt par apkopējiem, jo tik, cik apkopēja mēnesī, viņi (drīzāk viņas, šajā gadījumā) nopelna krietni ātrāk kā mēnesī. :D
Es neko nepatiesu tur neredzēju. Un neizlasīju neko tādu, kas, ja būtu rakstīts par kādu citu valsti, atturētu mani no braukšanas uz turieni. Mani interesē kultūra, muzeji, teātris, nevis tas, kāda situācija ir klubos Zviedrijā/Kanādā/Urugvajā/Indijā/Dienvidāfrikā. Un pie tam pat ja...vai tad tā nav patiesība, ka klubos pilns ar meitenēm, kas šādi pelna? Hm? :)
23.11.2012 18:12 |

10 gadi
Reitings 2563
Nu vot, šeit atļaušos ziplesties ar vārdiem :D
Tādu veida vīriešus kā viņš es saucu par konkrētiem "pišļiem".
Normāls cilvēks aizbrauks uz ārzemēm, lai novērtētu tur kultūru, apskatītu galvaspilsētu, nobaudītu kādu tradicionālu ēdienu, bet nu jā, šis jau ir mūsdienas visi neprecētie ārzemnieki braukā apkārt pasaulei, lai "izpistu" visas sievietes un pēc tam aprakstītu kura nu kur bija labāka.
Šis teksts ir vnk gar zemi "Tāpat viņš novērojis arī citu parādību - meitenes, kas viena otru sargā no svešiem daiktiem (hardcore cockblocker girlfriends). Draudzenītes viena par otras caurumu rūpējoties kā par svētnīcu, tāpēc nabags bieži vien ticis "atšūts" jau pie iepazīšanās frāzēm."
Un kas tas vsp ir par vīrieti, kas sievietes iedala grupās - kuces, drāžamās, resnās, neglītās.
Es jau nu neuzskatu to par normālu parādību, jāciena domāju ik viena skaistā dzimuma pārstāve, lai arī viņa būtu tukla vai tieva, tas taču ir cilvēks, kapēc tā vsp jārunā par dz''ivām būtnēm. Pretīgi, lai iebāž savu grāmatu dirsā un brauc atpakaļ no kurienas ieradies.
23.11.2012 18:13 |

10 gadi
Reitings 2563
Vienīgais, kam būtu jāpeikrīt ir tas, ka klubos meitenes pelna ar to ka krāpj ārzemniekus prasot viņiem pārsteidzoši dārgus dzērienus un pusi naudas par to saņem sev algā.
23.11.2012 18:16 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Zaptesburka, es nevaru tev atbildēt uz jautājumu, ko es vēlējos panākt, ja tu neesi izlasījusi pilnībā spriedumu un neesi sapratusi vispār kādā kontekstā tas tika runāts, un par ko vispār ir diskusija.

Savu atbildi es jau pateicu - gudrs cilvēks neņems par pilnu šāda veida "rokasgrāmatas". Kāpēc? Tādēļ ka ir jāvērtē kritiski rakstnieka personību, kurš kaut ko raksta, kādā veidā raksta un vispār grāmatas mērķi. Ja pat pieņem, ka tā ir rokasgrāmata, tad par kādu tēmu rokasgrāmata tā ir? Par sekstūrismu! Tad par kādām morāles normām tu te runā, ja vispār grāmatu raksta par sekstūrismu, kur uz tādām morāles normām spļauj un slauka kājas. Kāda grāmata-tāds auditorijas loks.

Vārdu sakot esmu ielikusi plašu informācijas avotu visām iespējamām "replikām".
Ja ir vēlme strīdēties par grāmatas saturu,
sniedziet sūdzības tiesās vai izsakiet tās konkrēti grāmatas autoram.
23.11.2012 18:24 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Lou - nevaru pateikt par visām, bet personīgi es nepiekrītu tam, ka, balstoties tikai no šī ārkārtīgi šaurā skatu punkta un tik ļoti specifiskās vērtēšanas sistēmas, džeks izsakās par Latvijas sabiedrību kopumā.
Redz, tās, kas grib ilgstošas attiecības, taču arī ir m****s, tikai pašas vēl to nev sapratušas. Tātad vēl nekam nederīgas m****s.
Un meitenes - nesmukas... ne jau tā, ka uz tiem klubiem, kuros tādi ārzemnieki tiek ielaisti, vienkārši smukās un sevi cienošās retāk iet, jo negrib atkauties no tādiem ārzemniekiem. Nu, ok, ja godīgi, tad es nemāku spriest, jo pati uz klubiem neeju.
Un vispār Latvijā zagšana vai naudas ņemšana par seksu neskaitoties nosodāma lieta. Ķip nacionālais bizness, ar ko mēs lepojamies? Nē, skaitās gan. Ja viņš iet uz vietām, kur ir liels zagļu un prostitūtu īpatsvars, tad lai viņu morālo mērauklu nepieraksta arī visai pārējai sabiedrībai.
Varēja vēl uz Saeimu aiziet un uzrakstī, kādi LV visi resni vepri, kas tikai zog un pārdodas, un neko citu nemāk.
23.11.2012 18:24 |

Reitings 4343
Spotorno, gudrs neuztvers nopietni, bet, par cik stipri lielākā daļa cilvēces ne tuvu nav gudri, tad - secinājumus vari izdarīt pati.
To rakstu linkā nelasīju baigi cītīgi, bet tā pavirši izgāju cauri visam. Nu un tik tiešām nesapratu, kādā sakarā to te liki, jo man abi gadījumi šķiet ļoti atšķirīgi. Un, kā jau teicu, neuzskatu, ka džeks būtu pārkāpis likumu, uzrakstot tādu grāmatu. Tikai radījis nepareizu priekšstatu par mūsu valsti, kas man nešķiet nekas dikti foršs.
23.11.2012 18:29 |

Reitings 4343
(Lai gan var jau būt, ka ne tik daudz par šo valsti, kā par sievietēm vispār - jo droši vien arī citas viņa rokasgrāmatas ir ieturētas līdzīgā garā... Nu katrā ziņā ceru, ka te brauks mazāk pārgribējušos tūristu, kas LV uzskata par vietu, kur dabūt iz***** kādu "gaļas gabalu")
23.11.2012 18:30 |

Reitings 2230
phe, čalim normāls aplauziens bijis :D
Tas viss man liekas viens liels un slims suņa murgs. Viņs, būdams nogribējies sekstūrists, vērtēs visas Latvijas meitenes/sieviets kopumā pēc iespaidiem, ko guvis (jeb te pareizāk būtu- neguvis) klubos?
Malaces meitenes, ka nedod tiem perversajiem tēviņiem, kas atbrauc tikai noskenēt kājstarpes. Tad lai labāk naudu kāš no viņiem, varbūt beidzot sekstūristu skaits samazināsies.
Neesam jau mēs nekādi gaļas gabali, ko var atbraukt, paņemt priekšā un aizbraukt.
Tam autoram ieteiktu galvu pārbaudīt, viņam tie secinājumi vispār tādi jēli
Ja dod- mau*a
Ja nedod- ku*e
Ja smuka- aizņemta maita
Ja nesmuka- resna govs
23.11.2012 18:40 |

Reitings 2532
kādu inteliģenci un attieksmi viņš gaida, ja pats ir kaut kāds sekstūrists un vel to visās malās afišē. varbūt skaitās vēl profesionālis, phe.
23.11.2012 19:08 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Un man tikko palika žēl sava drauga nīderlandieša, kurš veselu nedēļu tagad pa Rīgu tusē. Nav viņš sekstūrists, traks pasaules apceļotājs gan, bet ar viņu neviena nerunās. ): Ha, ha, būs jāapjautājas, kā tad viņam tur gājis..

Bet, ja par tēmu, tad situāciju Rīgas klubos nezinu, bet manā mazpilsētā mau***** nekautrējās manam puisim (ārzemniekam) bāzties virsū un dzērienus lauzītā angļu valodā prasīt, kaut skaidrā, viņām labi saprotamā latviešu valodā biju viņas informējusi, ka esam kopā un viesojamies pie manas ģimenes.
23.11.2012 19:34 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Man ar savu arzemnieku vienu uz lv laist. Meitenes pashas karas kaklaa.. Bet vispaarinaat nedriikst, bet nu sievietes ,kas izmanto viirieshus ir visur. Ne tikai latvijaaa...
23.11.2012 19:40 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man ar savu ārzemnieku sākumā bija diezgan dīvaini iziet lv sabiedrībā, tieši visu šo stereotipu dēļ, par lv pavieglajām meitenēm un ārzemniekiem. Vēljovairāk, jo esmu blonda un viņš patumšs. Esmu vairākas replikas, skatienus, uzmanību saņēmusi, Siguldā viens vīrietis vienkārši pienāca klāt uz ielas - āāhaaa, latviešu meitene un itāļu vīrietis, nujā nujā... :D Vai uz prāmja, kad jau bijām precēti, mani paaicināja malā kāds pāris, kas no visas sirds gribēja mani glābt - vai es saprotot, cik tas ir bīstami, viņi taču tikai jūs vienai naktij grib, meitenes attopieties, paspēlēsies - pametīs utml. Man pat nevajadzēja savējam to stastīt, jo tas bija aizvainojoši, man kaut kā bija kauns savu tautiešu dēļ, kaut gan no otras puses, jā es viņus saprotu.
23.11.2012 22:21 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Vai uz prāmja, kad jau bijām precēti, mani paaicināja malā kāds pāris, kas no visas sirds gribēja mani glābt - vai es saprotot, cik tas ir bīstami, viņi taču tikai jūs vienai naktij grib, meitenes attopieties, paspēlēsies - pametīs utml.

Oho, ārprāts, cik nepieklājīgi. Es saprastu, ja pēc skata ieraudzītu nepilngadīgo, bet nu lai pieaugušai sievietei tā vēl teiktu, tas jau vispār... kā saka "bezpridels"...
24.11.2012 00:22 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Nu forsi, pasiem vietejiem vairak paliks, no otras puses - kas gan tadu gramatu nem par pilnu?
24.11.2012 08:56 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
Latvijā klubot neeju. Tikai uz Alu dzert alu :D Bet kad mācījos Zviedrijā, tad bieži gājām uz studentu klubu, jo tur vnk nebija ko darīt citu :D Bet nu tur nekādas atšķirības no Latvijas - tāpat ir meitenes, kas iet izklaidēties, un meitenes, kuras iet koļīt džekus. UN džeki, kuri koļī meitenes ar diezgan nožēlojamiem panākumiem.. Man zviedri skaitījās ārzemnieki, tāpat kā Erasmus studenti tādi kā es un ne par matu labāki viņi par tiem, kuri brauc sekstūrismā uz Latviju /...
24.11.2012 15:13 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Nu prieks, ka vinjam "neiedeva" neviena. Lai gan daudzas lietas aprakstiija preciizi,tas gan.
Par to,ka uz lv vairs nebrauks,man arii prieks-buus par vienu idiotu mazaak!;)
24.11.2012 15:29 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Uzrakstīts pareizi, lai gan pareizi tas ir savā seklumā, ko no sevis grib izspiest par smukām acīm jādēlēties gribošs amerikānis, kurš saskatījies JerseyShore un grib ko tādu redzēt visā pasaulē tikai smukāku meiteņu veidolā. Nu, meitenes vairs nav lētticīgas. Palasīju viņa blogu, šo teica tas itāļu vecis Luidži:
“Be smart. Why do you think that is? The girls in this place don’t want foreigners. In other countries, girls would die to get the chance to kiss your feet, and in the past it was like this here, too, but things have changed. Now you have to go to bitch clubs to get laid. That’s just how it is.”
Cik gan ilgi tu vari gribēt spēlēt kā uzvarētājs un cerēt, ka otra puse nesapratīs spēles noteikumus? Naivi.
Noskatījos šos, un sapratu, ka viņš nu gan ir dziļi nelaimīgs čalis http://www.youtube.com/watch?v=m3XoOuT9btk&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=JnGw7_2O6Z0&list=UU16j6EppP0K85CzYMduNCqw&index=9&feature=plcp
Un te viņš eu ar usa salīdzina :D
http://www.youtube.com/watch?v=1VIue4lSCP4
p.s. Ja godīgi, man viņš neliekas nesmuks un neliekas arī stulbs. Truls, jā, bet ne stulbs. Un rokas smukas un spēcīgas :D haha
24.11.2012 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits