Stulba situācija,kura vajā

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Es nevaru vairs izturēt to,ka es nespēju aizmirst savu bijušo puisi. Viņš ir kā apsēstība. Viņš man ir darījis pāri,arī es neesmu bijusi nekāda labā,bet visu laiku viņš izdara kaut ko,nezinu telepātiski vai kā,ka man par viņu jādomā. Citus puišus mierīgi,no galvas varu dabūt laukā,bet viņu nē. 1000 reižu,esam mēģinājuši saiet atpakaļ,vai uzturēt draudzīgas attiecības.Pēc nedēļas tas viss beidzas,jo viņš necenšas mainīt attieksmi pret mani. Es varu izturēties jebkā,bet vienmēr beigās palikušu vainīga,pie tā,ka viņu sāpinu un redz nesaprotot. Viņam dēļ manis jādzer zāles,un viņš saka ka mīl mani. Es tam neticu,jo reāli,ja tā būtu tad viņš censtos ar mani kaut saglabāt labas attiecības,bet viņš pats izdara tā lai tas nekad nenotiktu. Vienīgais,ko es vēlos lai kad viņu iedomājos,nav tā sajūta,kad viņš man ir vajadzīgs,jo tad kad viņu satieku,tad man viss pret viņu ir neitrālā gaisotnē. Varbūt vēl kādai tā ir bijis?! Es vienkārši nezinu,ko man darīt.
22.11.2012 20:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
redzu sevi pagātnē. man tā nebija gan mēnešus, bet 3 gadus. kad es viņu redzēju sapnī, viņš man nākošajā dienā vienmēr piezvanīja un viss sākās no gala. nezinu, nogriez visu kā ar nazi. tā ir vnk apsēstība. kad satiksi, kādu, kuru tu iemīlēsi, tas pāries.
23.11.2012 14:15 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vispār nevajag nekādas attiecības uzturēt, ne just sex, ne just friends. vnk izsvītrojat šo cilvēku no savas dzīves.
23.11.2012 14:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pieej tam visam no logiskas puses, nevis doma ar sirdi! izverte visus =/- un sapratisi, ka vislabak ir ta ka ir!
23.11.2012 14:24 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Bet man dīvainākais ir tas,ka man citreiz viņa klātbūtne pat besī ārā,bet tad kādu laiku netiekamies,tad atkal gribas viņu. Zb,jau man tas ir,gribu lai tas ātrāk beidzas,jo zinu ka dabūšu ko labāku par viņu.
24.11.2012 12:59 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Sany

paldies par ieteikumiem :) kaut gan es nemaz nedomāju darīt tā kā tu teici.Man nepietiek spēka pašai to visu izbeigt, izskatās pat, ka man vieglāk būtu, ja viņš pats izbeigtu un atrastu sev citu... (tfuuu, nē, tā arī neder). ehh.... Līzai Burbo ir grāmata - 5 traumas (latviski gan neesmu atradusi). Laikam man ir viena no tām traumām un es katru reizi daru visu, lai to traumu vēlreiz un vēlreiz izjust , la kadreiz izārstēties...
26.11.2012 12:13 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Kamēr pilnībā aizmirsu savas pirmās attiecības pagāja pusotrs gads, kaut arī uzreiz pēc tam ielecu otrās attiecībās, tā kā pāris mēneši ir saprotams, ka Tev ir šādas izjūtas.
26.11.2012 12:18 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Mademoiselle!

kā tev bija? vai neskatoties uz to, ka tev jau bija citas attiecības, tik un tā kaut kur tikaties (nejauši un tā) ? Un kā ir ar tām attiecībām beigās?
26.11.2012 13:04 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Sofija Nē, netikāmies, viss tika nogriezts kā ar nazi, no sākuma likās, ka baigi forši viss u.t.t., bet pagāja kāds laiciņš un sapratu, ko esmu izdarījusi, bet tad jau bija krietni par vēlu. Otrās attiecības arī cieta fiasko, lai arī tik tiešām biju iemīlējusi cilvēku, ar kuru biju kopā. Bet tas vēl pārāk sāpīgi(atcerēties visas tās nepatīkamās lietas, kas bija jāpārdzīvo), un arī ir pagājis pusotrs gads. Bet ir vieglāk, tagad tik tā , atceros, ka tā ir bijis un viss.
Tāpēc nekad nevajag sastrebt karstu un tad domāt.
26.11.2012 13:24 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
INK, interesanta profila bilde - kājstarpe :D
Līdz šim šķita, ka cilvēki parasti profila bildēs liek ko sevis raksturojošu, cits meitenes bildi, cits taurenīti (banāli, bet labāk kā kājstarpi :D )
Iznāk, ka kājstarpe uzdod jautājumus un citas atbild, sanāk, ka diskutē ar kājstarpi :D
26.11.2012 15:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits