Karamell, es lecu pēdējā (vagoniņā kopā 12 cilvēki. no tiem 12 cilvēkiem toreiz tikai 2 (mani ieskaitot) bija meitenes. lai gan savstarpēji tur visi nebija pazīstami, tomēr atmosfēra tāda brīva un forša bija, pateicoties kopīgiem pārdzīvojumiem, bet jo īpaši - foršajiem, runīgajiem instruktoriem. vēl vagoniņā bija forša mūzika ieslēgta) un kad es piegāju un teicu, ka nespēšu izlēkt, tad man jautāja - vai es nevaru vai negribu. Ja negribu, tad viņi mani vedīs atpakaļ ar vagoniņu, ja nevaru - tad man palīdzēs izlēkt, ti, izgrūdīs. Pateicu, ka nevaru, tad nu iznākums bija loģisks, biju tam sagatavojusies un ar to apmierināta visā visumā. :D
Cilvēkus pirms manis (puišus) viņi grūda bez žēlastības ārā, ja pārāk ilgi stāvēja. Jau pirms tam teica, ka ja pienāc pie durvīm - tad lec, netielējies. Bet nu tas viss bija ar tādu humoru pasniegts, ka pārsmieties riktīgi varēja.
Bet, manuprāt, tās emocijas no gumijlēkšanas ir ļoti atkarīgas no tā, kāds tu vispār esi cilvēks - jo es pirms tam reāli stresoju, man bija tāds emociju spektrs no "negribu lekt, kāpēc tam pieteicos, braucam atpakaļ" līdz "tik forši!!!", ka šis notikums vienkārši nevarēja nebūt spilgts. Bet otram cilvēkam ar ko lecu (starp citu, arī no cosmo foruma :D) - viņš pateica, ka gaidīja spilgtākas emocijas.
Lecām oktobrī, šķiet. Bija tumšs, bet man patika. Tāds foršs tumšums, var redzēt upi, šoseju, braucošās mašīnas. Sajūta it kā taisītu pašnāvību. :D Pavisam tumšs jau nebija, jo lukturis no vagoniņa bija nolaists.