Pameklē vecās diskusijas, par to daudz runāts un es arī esmu rakstījusi :)
Atmosfēra ir laba. Ja tādas lietas interesē, var iesaistīties studentu pašpārvaldē, tur, kā redzu, daudzi ir sačupojušies. Dažas rezies gadā ir pasākumi -- Ziemassvētku balle un tamlīdzīgi. Diezgan daudz dažādu diskusiju, pirmajā kursā uz daudzām aizgāju -- bija interesanti. Tagad gan vairs nesanāk laika.
Ir daudz foršu pasniedzēju, bet ir arī tādi ne pārāk. Kā jau visur :)
Es gan ieteiktu labi apdomāt, vai reāli gribi strādāt kādā no jomām un vai esi pietiekami piemērota tām profesijām, jo studentu daudz un konkurence pēc tam arī liela.
Moduļi no šī gada ir četri: žurnālistika, sabiedriskās attiecības, reklāma un mediju studijas (ja interesē akadēmiska karjera). Jārēķinās, ka praktiskās lietas sāksies tikai no 4.semestra, kad dalās moduļos, un arī tad to nav pārāk daudz (visvairāk laikam žurnālistikas modulī, kā saprotu no sarunām ar kursabiedriem). Turklāt laikus jāpiestrādā pie mācībām, jo no šī gada katra modulī ir ierobežots vietu skaits, un gribētajā vietā tiek studenti ar labākajām sekmēm. Tas ir stulbi un ceru, ka nākamgad tas mainīsies, bet tā nu tas tika nolemts.