iztieku ar minimumu - tuša, mazliet vaigu sārtums un citreiz pielaboju uzacis. tonālo lietoju retās reizeš, uz kadas pumpas vai zem acīm, ja ir kāda negulēta nakts bijusi.
Esmu dzirdejusi pietiekoši daudz komplimentus, ka arī bez kosmētikas izskatos starojoša, tapēc, baigi neipringstu.
Bij man agrāk viena paziņa, kas tonālo vienkārši krāmēja uz sejas. Ir divi gadījumi ko atceros ar viņu - vinreiz bija ta, ka skrējām pa lietu uz dominu no pieturas, un ieejjot iekšā es uz viņu paskatījos , vienkāršu nespeju nesmieties - visur kur trāpijušas lietus lāses - viur baltas svītras pāri sejai. Viņai tā protams nebija problēma, jo vienmēr somā bija kosmētika, 10 min dominas toeletē un atkal gatava iet : Bet skats bija satriecoš.
Un vienreiz pēc vienas ballītes, kompānijā gaidījām pirmo autobusu pieturā, un viņa sēdēja tumsā un krāsojās, kā rezultātā iekāpjot autobusā skats bija vienkārši katastrofāls - visa seja nevienmērīgi noklāta ar tonālo (rokas un kakls arī ) vēl pa virsu sarkanais vaigu sārtums (pārspīlēti daudz) un tuša izsmērēta pa plakstiņiem. No viņas nobijās pilnīgi visi :D