Pavisam vienkāršs jautājums. Kā no centra vislabāk un drošāk rīt tikt uz LIDO Krasta ielā vēlu vakarā? Ar 7.tramvaju bail braukt, kur nu vēl no tā kāpt ārā un nezcik iet kājām pa visādām tumšajām ieliņām un krūmiem :(
Kādi transporti iet pa Krasteni?
Vispār gribējās pajautāt kāda braukā ikdienā tikai ar 7.tramvaju?
priekšā tāds posms,kas sanāks tikai ar to, un laikam esmu pārklausījusies, bet reāli bail:D
Jā, esmu bailule! :D
MURRA - katru dienu braucu ar 7. tramvaju! ;) Nav tik šausmīgi, kā visi stāsta. Ir normāli, protams, arī atkarīgs, kurā pieturā kāp ārā, bet nav tā, kā stāsta! ;)
Protams, gadās, ka kāds bezpajumtnieks iekāpj un sāk nesmuki smirdēt, vai kāds narkomāns, bet, viņi parasti tā pat kā iekāpj, tā pat arī izkāpj, un, nevienu neaiztiek.
4 gadu laikā katru dienu esmu braukājusi ar 7.tramvaju no Centra līdz Rušonu ielai. Gandrīz līdz galapunktam un bieži vēlu vakaros.
Meitenes, nu pietiek jau stāstīt šausmenes par Maskačku. Nu nav tā nekāda bīstamā zona, kur dzīvo izstumtie un narkomāni.
Un ja gribi uz Lido, bet bail - nav ko pa vakariem tur braukt, ja tev tik šausmīgi bail 500m aizčapot līdz Lido no pieturas.
Piekrītu meksikankai, nekā briesmīga tajā rajonā nav, ja vien neesi tērpusies piedauzīgā un izaicinošā apģērbā. Turklāt prātīgas sievietes nēsā līdzi piparu gāzi- katram gadījumam ;)
Tracina tās nīkules, kas baidās no katras krītošas lapas :D
7. tramvajs dzīvībai nav bīstams, braukāju ikdienā uz darbu līdz galapunktam. Vienīgi jārēķinās ar smirdīgiem, pārdzērušiem bomžiem/urlām, kas var apsēsties blakus vai vienkārši smirdēt pa visu tramvaju.