skaisti mati

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
ieraudzīju printerestā tik skaistus matus un apakšā ir dota recepte maskai.. varbūt esat mēģinājuši matos likt olu dzeltenumus, olīveļļu un ūdeni? :) nekad neesmu likusi paštaisītas matu maskas matos, bet ja ir efekts, tad varētu sākt to darīt :D
http://pinterest.com/pin/46724914854744715/
20.11.2012 17:19 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
manuprat, tie mati ir iztaisnoti, apstradati ar kadiem lidzkliem.varbut keratins.

uzksatu,ka ari vilnaini mati ir skaisti, ne tikai tie,kas ir taisnoti
21.11.2012 00:52 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man arī mati tajā bildē izskatās plāni. Manuprāt, praktiski jebkura var panākt tādu efektu, aizejot pie friziera un ieliekot keratīnu. :D ;)
21.11.2012 00:59 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Bildē izskatās vienkārši veselīgi, nekrāsoti, iespējams iztaisnoti mati, kas izgaismoti ar zibspuldzi. Manai meitai nav tik biezi, bet uzreiz pec izmazgāšanas izskatās tieši tāpat, spīd un laistās, kā no reklāmām....
Manuprāt vienkārši nekrāsojot, ar fēnu nežāvējot un ar pannu netaisnojot pie tādiem matiem tikt nav problēmas, tikai jāaudzē :)
21.11.2012 07:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
gēni gēni, kādi mati ir japānietēm, zinu sievieti no Baikāla rajona, mati vnk super, tie ir gēni, hormoni un uzturs
21.11.2012 08:56 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es zinu meiteni, kurai ir tādi mati, kā pirmajā ieliktajā bildē. Viņai nav ne krāsoti, ne taisnoti, ne fēnoti, un mirdz tāpat, kā bildē pie līdzīgiem apstākļiem.
Tādus matus viņa iegūst, ja ļauj tiem dabiski izžūt, uz žūšanas beigām izķemmējot.

Spotorno - Tu savu viedokli izteici tik agresīvi, ieliekot piemērus, lai aizstāvētu sevi un savus matus? Jā, vai ne?
Cik redzēts Tevis pašas bildēs, tad mati izskatās līdzīgi. Jau pirmstam nodomāju, ka prezentē sevi, kā koptu, pareizi dzīvojošu sievieti, bet mati Tev tik sausi un nespodri...
21.11.2012 08:59 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
nelasīju komentārus, bet esmu likusi matos olu dzeltenumus un olīveļļu. Mati pēc tam tiešām bija mīksti, spīdīgi un paklausīgi kādi šķiet pat nav pēc friziera apmeklējuma. Otrreiz, kad liku, rezultāts gan vairs nebija tik pārsteidzošs. Vienīgi, kas man nepatika un vairs to neatkārtoju - baigā ķēpa, smaka un vispār likās diezgan pretīgs pasākums :D.
21.11.2012 09:06 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es domāju, ka Spotorno, tu kaut kā ļoti ātri uzvelcies un esi aizrāvusies ar klišejām. Kāpēc man tā šķiet? JO, ikvienā laikmetā ir bijuši skaistuma, veselīguma etaloni. Rembrants sāka gleznot korpulentas sievietes un aizgāja, Vēl senāk cilvēkiem šķita, ka Vilendorfas Venērai ir perfekts augums. Vai tāpēc šo laikmetu ļaudis ir bijuši klišejiski? Domāju, ka tas vienkārši ir dabīgi - katram laikam savs un teikt katru reizi - tikai mūsdienās tā, paskat, mūsdienās cilvēki tādi un šitādi, domāju nē - cilvēki nemainās-mainās tendences. Ir sajūta, ka ja kāds pateiks melns, tu teiksi balts un tā ar jebkuru tēmu(bet varbūt kļūdos).
Par konkrētajiem matiem 1.jā bildē, protams, ieliekam keratīnu un būs šādi mati. Par Spotorno ielikto bildi - nu strīda klasika- tas būtu tas pats, ja viens teiktu, es dievinu modeles augumu, bet otram patīk tādas ap 120kg, jo tieši tik krasi atšķirīgi ir ievietotie mati. Par veselīgumu - nu veselīgi noteikti ir abi. Bet nevajag pārdzīvot tik ļoti, ka šobrīd cilvēkiem estētiski baudāmāki šķiet nr.1, katram sava gaume. Man ir lokaini mati, vai tāpēc kādai lecu krāgā, kāpēc manus nepiemin kā veselīgus un skaistus?
21.11.2012 09:33 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Ja godīgi, man šķiet, ka _paris zināmā mērā ir taisnība... Spotorno, Tu taču arī diezgan uzkrītošā veidā savā vizuālajā tēlā atdarini klišejas, savu tēlu maksimāli pietuvinot aktrises Bardo tēlam - viņas frizūras, ģērbšanās stils un foto radītā kinematogrāfiskā r noskaņa. Tas viss tomēr ir acīmredzami, jūtami mākslīgi konstruēts un nav nejauši. Ja nebūtu šīs leģendārās Rožē Vadima filmas "Et Dieu... crea la femme'', tad arī nebūtu šīs kino radītās klišejas ( varbūt etalona?), kam sekot. Bet es to tiešām nerakstu, lai kašķētos:)
21.11.2012 09:50 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es kad noņemu savu parūku man arī ir tādas matu cirtas :D ikdienā nēsāju parāku,jo nevēlos ievest citas kompleksos :D :D :D
21.11.2012 09:53 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
womankind, es principā aizstāvu to pusi, kuru nepamatoti diskriminē, lai tieši otrādāk parādītu, ka nav viss tikai balts un melns. Un iedomāties to, ka es speciāli veidoju uzkasītas frizūras laikam ir grūti, jo, ak man dieniņ, tagad taisno matu kultivētājām, tas asociējas ar sausiem un nespodriem salmiem! Kā jau es rakstīju, man principā taisnas žurkastītes nepatīk, jo tas asociējas ar plāniem un taukainiem matiem, man patīk, lai ir redzams, ka mati ir biezi un, jā, pat labāk izskatās sausi nekā taukaini.

Vispār visu savu viedokli esmu jau uzrakstīju te iepriekš, nezinu ko lai vēl piebilst.

_paris un luīzeluīze, viena lieta sekot kādām klišējām tieši tam, kas tagad ir trends, etalons un pavisam cita lieta paņemt no vēsturiskām klišejām tās iepatikušās lietas un prezentēt to šodienas klišeju laikmetā. Ir tomēr starpība, vai nu tu saplūsti ar šodienas pelēko masu, vai tu atšķiries, prezentējot citu gadsimtu un stilu.
21.11.2012 11:23 |

10 gadi
Reitings 10290
Ja tie autores ieliktie mati izskatās taukaini, tad es esmu ķīniete!

Spotorno, es nesaprotu-Tu taisies par pasaules glābēju? aizstāvēsi visus netaisno matu īpašniekus???kā labad???

un kas tik traks tajā, ka visi pavelkas uz taisniem un slidīgiem matiem??
kas tik slikts tajā, ka sekot TAGADĒJĀM klišejām, nevis vēsturiskajām??

katram gadījumā nevar būt savs etalons??
21.11.2012 11:28 |

Reitings 7497
vajag lai miquele ienāk un uztaisa diskusiju, ka šajā forumā perversās ir norimušas un nu aktivizējas tās, kuras grib pakašķēties :D :D :D lai gan miquelai pašai patīk :D

lai gan lasīt ir interesanti un smieklīgi tāpat kā perversības :D visām ir tik pārliecinoši argumenti, ka nevaru saprast, kuras pusē es esmu :D :D lai jums veicas :D
21.11.2012 11:30 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Man no dabas ir plāni, smalki mati. Biezi tie man nebūs nekad.
21.11.2012 11:30 |

Reitings 4129
Matu tēmās vienmēr piekrītu Spotorno. Varbūt ne tik kategoriski, bet tomēr niansēs piekrītu. Ja jums šķiet, ka jums slikti mati, droši var skatīties uz maniem, uzreiz pacelsies noskaņojums. :D Jā, kopš skaisti mati skaitās slīdīgi, spīdīgi, noglausti, pieglausti, ko tikai es nedzirdu par saviem matiem-sausi, bojāti salmi, nedzīvi, kā lellei utt. To saka TIKAI sievietes, vīrieši kaut kā savādāk to uztver. Protams, šīm teicējām iesaku priecāties, ka blakus maniem matiem viņas izskatās pēc matu dievietēm. :D Un matu struktūra var būt arī salmīga kopš dzimšanas. Matus mazgāju 1x nedēļā, ķemmēju tikai pēc mazgāšanas un nezinu, ko nozīmē taukaini mati-man tādi nekad nav bijuši.
21.11.2012 11:32 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vienu gan es nesaprotu - kāpēc jācīnās par to, lai savādākais netiktu apcelts vai nolamāts, bet tajā pašā laikā jānolamā kaut ko citu?

Spotorno, tev nav patīkami, ka tāda tipa matus, kādi ir tev un tai rudajai meitenei, nosauc par sausiem un neveseliem. Bet tu dari tieši to pašu, pretēja veida matus nosaucot par taisnām žurkastītēm. Tu gribi parādīt, ka pret visu attiecies savādāk, bet patiesībā dari to pašu, ko mēs visas citas. Tikai apceļamais objekts ir cits.

Es tiešām negribu kašķēties, bet ir jocīgi lasīt aizstāvību "viņas apcēla savādākus matus" no cilvēka, kas principā dara to pašu.
21.11.2012 11:33 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Daudzām vienkāŗši acīmredzams uzmanības trūkums, tad nu lien visur un mauj par visu.

:D :D
21.11.2012 11:33 |

Reitings 15092
+ Librai un BaCk. Tieši to pašu gribēju rakstīt.

Bet vispār apbrīnojama rakstura īpašība - neatkarīgi no aprunājamā temata (mati, kartona kastes, utt.) speciāli ieņemt pretēju viedokli vairākuma, lai atspērusies varētu to aizstāvēt un uzsvērt savu neatkārtojamo oriģinalitāti.
21.11.2012 11:36 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
piparenei un pārējām forumietēm, kuras noteikti kaut ko atbildēs:
mieru tikai mieru! :)

Žēl, ka jūs no maniem komentāriem ieraugat tikai to, ko es argumentēju pret jūsu stereotipu, bet palaižat gar acīm to, ka es arī pasaku, ka arī jūsu taisnie(plānie) mati var būt skaisti.
Par skaistumu es pat te vismazāk runāju, bet gan visur uzsvēru, ka runa ir par kaut kādu šodien radušos stereotipu, ka veselīgi mati ir tikai tie autores bildes redzamie, bet manis ielikto piemēru jau uzskata par sausiem salmiem, neveselīgiem.

Mērķis ir pateikt, ka ne tikai jūsu šodienas taisno matu kults, ir uzskatāms par veseliem matiem. Tādā veidā aizstāvot tās jaunās sievietes, kuras ir svārstību periodā un, tā vietā, lai tagad skrietu pēc kārtējās keratīntaisnošanas porcijas, apdomāsies un ar paceltu zodu prezentēs savus skaistos matus, nekā izdabās pelēkajai masai par to, ko tā izdomāja tagad par etalonu.

Nav viss tikai balts un melns.
21.11.2012 11:36 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tā vispārīgi - es ar veselīgiem matiem uzskatu tādus, kas spīd. Nav svarīgi plāni, biezi, taisni, lokaini, uzkasīti, pieglauzti.
Ja mati nespīd - manā skatījumā tie nav veseli. Ok - varbūt nav bojāti, bet veseli līdz galam nav - kaut kas tiem pietrūkst.

Un man nav - melns vai balts un es neesmu taisno matu kults piekritēja.
21.11.2012 11:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Spotorno -
Bet, ja šodienas sabiedrība ar saviem etaloniem ir pelēkā masa, kāpēc teiksim 50.gadu sabiedrība nav pelēkā masa, lai gan bija vienoti savos uzskatos gan par etaloniem, klišejām u.c.? Kā arī, tieši kāpēc, tas nav pelēcīgi attainot vecāku laikmetu etalonus, bet ja mūsdienu, tad uzreiz neoriģināli un klišejiski? Arī mans mērķis nav kašķēties, tikai interesanti uzzināt, kāpēc tā un ne citādi un kāpēc novecojušu etalonu izmantošana tagad ir nevis aizture, bet gan pārākā pakāpē oriģinalitāte uz mūsdienu populāro lietu fona?
21.11.2012 11:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)