WaRRior, tas jau atkarīgs no tā, kas kuram ir svarīgs. Man, piemēram, ir pilnīgi vienalga veģetāriešu cīņas un diskusijas, tāpat man ir vienalga visas tās diskusijas, kur ņemās ap un par svaru, krūšu izmēriem, dibeniem vai kādām citām lietām...
Bet, man nav vienalga sabiedrībā notiekošie procesi par progresivitāti un degradāciju, par morāles normām, par visatļautību, par stereotipiem, snobismu utt. Vārdu sakot, par fundamentālām lietām.
Es uzskatu par pienākumu iejaukties tādās diskusijās, ja redzu, ka uz pjedestāla tiek celta tikai viena puse, bet otro pusi apceļ, ar mērķi cosmo foruma dažādām apmeklētājām ļaut izdarīt savu izvēli, atgādinot, ka nepastāv tikai viens noteikts princips, kas ir veselīgi mati.
Par skaistumu vismazāk runāju, katram tas ir savs.
Šodien kaut kā sabiedrība ļoti nozombējas ar masveida propagandu, kur tiek iejaukti jēdzieni "veselīgums", "kvalitāte", "koptums".
Ja salons reklamētu savu keratīntaisnošanu ar to, ka nāciet pie mums, ja gribiet iegūt ilglaicīgi skaistus, perfekti gludus matus, būtu viss normāli. Bet, šodienas saloni manipulē ar sabiedrību izmantojot par līdzekli tik trauslo jēdzienu "veselīgums", uzdodot savu keratīntaisnošanu par brīnumlīdzekli matu ārstēšanā un izskatā. Fascinē vēl tās bildītes "Pirms un Pēc", kur mati pirms pavisam nav sliktāki par tiem pēc, atšķirība vien ir to iztaisnošanā.