Tuvojās Ziemassvētki un jāsāk domāt par dāvanām. Kāds ir Jūsu dāvanu Top 5 ko gaidāt dāvanā? Domāju šāda topa izveidošana, palīdzēs arī vienam otram saprast ko vēlas viņu tuvākie.
Gaidu meiteni zem eglītes :D
Bet nu katram jau vēlmes būs savādākas, tas vairāk jāprasa kādam kas ar tiem tuvākajiem vairāk pavada laiku un tad var ko mēģināt uzzināt :)
Oi, ir tik daudz, ko gribētos dāvanās... tur jau pat Top 10 sanāktu. :D Bet nu, ļoti, ļoti gribētu gredzentiņu, kameru, jaunu laptopu, celojumu, utt. Ai, nu pasapņot taču drīkst, vai ne? ;)
Pasapņošanai jau nav ne vainas ;)
Bet nu ja nesanāk neko labu izdomāt vai neesi dzirdējusi slēptās sarunas tad labāk uzreiz pajautā ko vēlas svētkos :D
Vienmēr patiktu saņemt un liekas noderīgi:
1. Gultasveļa mīksta un jauka
2. Šalle klasiska melna bet no dabīga auduma vai adīta
3. Silti cimdi- dūrainīši
4. Gribētos ļoti halātu, pašai nesanāk nopirkt, bet tādu vieglu vai arī ļoti siltu bet ne garu
5 pat nevaru izdomāt, katrā gadījumā negaidītu dārgas dāvanas jo tie priekš manis nav dāvināšanas svētki ;)
No mammas jau dāvanu saņēmu, no tēta vēlos, lai abi kā agrāk aizbraucam uz Hotel Jūrmala Spa un ,pirtī sēžot, runājam par tehnoloģijām, dabas katastrofām un politiku. :D Esmu noilgojusies pēc ģimenes, tādēļ gribu kopā pavadītu laiku. :)
jaunu somiņu (gan jau nebūs)
pastkastīti, jo mana ir sabojāta..ir jau sarunāts,kas man līdz Z-svētkiem uzmeistaros.
neko jau daudz nevajag,tā kā būšu priecīga par visādām dāvanām.
galvenais,lai nedāvina kārtējās krūzītes. nepatīk arī,ja dāvina šampūnus.