Pirms kādiem 3 gadiem bija man Lancome, neatceros tik kura.. izžuva ātri, kad uzkrāsoju, bira nost. Atceros kā murgu.
No L'oreal kolagēna tušas man 2 mēnešus bija uzpampušas acis. Brr,
Šī nesen beidzās, ļoti patika, bet vienmēr gribās vēl labāk. Ja nepatiks Lancome, tad atgriezīšos pie šīs vai tamlīdzīgas, patīk resnās birstītes tušām :)
Šai birstīte liekas par smalku :(
Šī ļoti ātri saķepa, un birstīte likās, ka tūlīt nokritīs, ne priekš manis.
Nesen beidzās (lietoju laikam ilgāk par gadu, bet neizžuva). Pagarina un atdala skropstas, neķēpā, bet kuplumam pa virsu lieku Maybelline tumši zilo klasisko...Vispār patīk Maybelline tušas....Tagad vēl stāv viena neatvērta Maybelline rozā, bet iegādāta arī Lancome Hypnose...Ja nepatiks, tad cerēšu, ka Oriflame vēl šīs tušas ir pieejamas, jo pirkta tiešām pasem
A, zinu, ka kaut kāda (neatceros nosaukumu) no Chanel tušām baigi līdzīga manai pieminētai Oriflame tušai (ar gumijas birstīti, kas atdala un pagarina skropstas), bet nu cenu starpība
Meksikanka, to Oriflame Giordani Gold tušu redzēju jaunā kataloga mini izpārdošanas katalogā pa 3.99Ls, kas laikam skaitās diezgan lēti GG produktiem :) Pati esmu iecienījusi GG bāzi grimam :)