nejauki,kad nevar ielaist apsveikt mazo. mazais nav vainīgs,ja Jums ir sliktas attiecības. es pat nevarētu iedomāties neielaist kādu drauga radu, draugu,ja pat man ar viņu būtu ļoti sliktas attiecības. nav jau grūti paciest,ja pāris stundas paciemojas cilvēks,kurš nesimpatizē kā persona. protams,ja nāktu katru dienu persona,kas nepatīk,tad gan vīrietim aizrādītu,lai saorganizē tā,lai retāk nāk ciemos:)
par Ziemassvētku pasākumu. vienas puses var saprast ,ja dusmojas, neko negrib. dusmojas uz draugu, negrib dāvanas arī no drauga radiem, bet ja jau ir saorganizēt pasākums bērnam, iztērēta nauda, tad jau var aiziet uz pasākumu. bērnam jau arī ir interesanti šāda veida pasākumi, ja vien ir jau tādā vecumā,kad saprot,kas un kā neviss zīdainītis. citreiz vajag domāt par bērnu, kā viņa labāk ,interesantāk būs.
par aizkariem. viņa to varēja uztvert kā apvainojumu, norādi uz viņas slikto gaumi. viņai patīk savi vecie, skaistie aizkari. varbūt viņai nepatīk rozā krāsa. Tu arī negribētu nēsāt kleitu,kura Tev nepatiktu, būtu zelta krāsā ar fliterīšiem, ja Tev nepatiktu ne krāsa, ne fliterīši. viņa arī negrib katru dienu redzēt aizkarus,kuri nepatīk. ja ar naudas nav daudz, tad arī var saprast, kāpēc viņa minēja,ka varēji nopirkt ,ko citu, noderīgāku.
dīvaini,kad Tevis dāvinātās drēbītes nevelk. bērni ātri izaug. kāpēc gan neizmantot iespēju uzvilkt dāvinātās drēbītes, pašai mazāk tērēt par drēbju iegādi mazajam.
es arī negribētu savu mazo atstāt pie cilvēka,kuram neuzticos. labāk izvēlētos variantu,kad nāk pie manis ciemos, apciemot mazo,kur es varu visu kontrolēt