Briesmīgā istabas biedrene.

Reitings 42
Reģ: 15.05.2010
Sveikas! Man ir vienkārši tik nepatīkama situācija izveidojusies. Šobrīd mācos Rīgā un dzīvoju kojās kopā ar vēl vienu meiteni. Sākumā šķita, ka viss būs kārtībā un, ka gan jua sapratīsimies, bet pēc kāda laika sāka parādīties viņas nenormālais piekasīgums, pat par to, ja uz skapja durvīm karājas dvielis, kurš pēc dušas jau ir izžuvis, turklāt tās viņas piezīmes man jādzird paaugstinātā balss intonācijā, protams, sevi aizstāvu, bet ar viņu nav iespējams atrast nekādu kompromisu, vienīgais, ko viņa spēj ir strīdēties, šķiet, ka pašai baigais prieks no tā visa. Jāpiemin, ka es slēdzot līgumu ar skolu, minēju, ka gribu tieši to istabiņu, jo man draudzene, kura mācās vecākā kursā viņu ieteica. Šobrīd situācija ir tik briesmīga, ka viņa mani nenormāli nomelno administrācijas acu priekšā un ir man personiski draudējusi, ka gan jau panāks, ka es te vairs nedzīvošu, nākamajā dienā viņa mani tik ļoti aizskāra, ka man zuda visa pacietība un šķita, ka uzsprāgšu no dusmām un viņu iebaidīju ar to, ka nedaudz pavilku aiz krēsla, tas viss man bija spontāni, jo es biju kā pūķis, līdz tam es tos vairākus mēnešus kaut cik turējos. Un viņa izdarīja nenormālu cūcību, nosimulējot, ka es viņu esmu piekāvusi, pati nokrita no krēsla, lai izskatītos, ka es vainīga. Biju domājusi, ka tā notiek tikai filmās. Un skrēja sūdzēties administrācijai, cerot, ka tur vairs nedzīvošu. Tagad situācija ir tāda, ka vakar uz skolu bija aizbraukuši viņas vecāki, kaut ko runājuši man aiz muguras, kas man šķiet aizdomīgi un bērnisķīgi, jo tomēr pieauguši cilvēki, un šodien ar mani gribēja runāt administrātors vai tiešām nevaram salīgt, jo viņa negrib iet dzīvot uz četrvietīgo, lai gan doma sākumā, bija, ka abas ejam katra uz savu četrvietīgo. Tagad viss apgriezies otrādi! Neuzskatu, ka viņa būtu pelnījusi viena palikt tajā istabā pie kuras speciāli pieteicos es un man jāiet prom, jo ar tādu cilvēku vienkārši nespēju kopā dzīvot. Nezinu, ko iesākt. :( Ir kādi ieteikumi?
P.S. Piedodiet, ka tik gari, bet nevaru pavisam īsi visu izksaidrot, lai būtu skaidrs.
17.11.2012 00:07 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Cīņa ar krieveni - neapskaužu...

Es pat nezinu, ko ieteikt. Vnk dari to, kas viņai nepatīk un ignorē viņu. Ja to vēl nedari, tad sāc klausīties trash metal. :D
17.11.2012 01:08 |

Reitings 42
Tad jūs visas gribat teikt, ka labāk, lai es palieku tur un cīnos ar nelāgu garstāvokli un tā sekām, nekā eju uz četrvietīgo? biju aizgājusi iepazīties ar tām meitenēm, kas dzīvo četrvietīgajā, it kā jau šķiet, ka normālas, grūti jau pēc kaut kādas pusstundas pateikt, kā būtu tur dzīvot, aiznesu šokolādes kasti un tā, bet nu tā viena neizskatījās īpaši apmierināta, ka vēl kāds te dzīvos, turklāt tajā istabā mana gulta tieši pie durvīm un nav pat kur naktsskapīti nolikt, tas stāv pie sienas blakus miskastei. Tik ļoti gribētos, lai viņa vienkārši iet prom un pēc iespējas ātrāk. Man šķiet taisīt kaut kādus sūdus viņai nebūs pārāk labi, jo beigās var visādi sanākt, tas viss vēl izvērtīsies pret mani.
17.11.2012 01:11 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Varbuut meklee iespeeju nedziivot vispaar kojaas?! Varbuut vari iireet istabu kaut kur kaadaa dziivoklii.
17.11.2012 01:15 |

Reitings 42
Šobrīd nevaru to atļauties, jo visur cenas vismaz sākot no 70ls un uz augšu. Kojās tomēr ir lētāk, tā kā īrēšana šobrīd atkrīt.
17.11.2012 01:24 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
l_jay, skaidrs par administrāciju. Konkrētu ieteikumu man diemžēl nebūs, jo man nekad nav bijusi līdzīga pieredze, vien atkal varu pievienoties citiem - tā ideja par nofilmēšanu vai ierakstīšanu ir ļoti laba.

Tad jūs visas gribat teikt, ka labāk, lai es palieku tur un cīnos ar nelāgu garstāvokli un tā sekām, nekā eju uz četrvietīgo?

Tas jau atkarīgs no tā, kāds tev ir raksturs. Es zinu, ka man būtu grūti sadzīvot ar nelāgu garastāvokli un būtu grūti cīnīties, taču, iespējams (gadījumā, ja tā meitene tiešām mani ir aizvainojusi un uzsitusi pa nerviem ļoti daudz), vēl grūtāk būtu noskatīties viņas triumfā. Es pacīnītos vismaz par to, lai viņu arī no turienes izmestu.

4tā dzīvot vienā istabā, manuprāt, ir nereāli grūti. Es klausos, kā citiem cilvēkiem iet trijatā dzīvojot.. Nav viegli. Tev tagad var likties jaukas meitenes, bet padzīvojot kopā tāpat radīsies kaut kādas antipātijas vai konfliktsituācijas.
17.11.2012 01:32 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man šķiet taisīt kaut kādus sūdus viņai nebūs pārāk labi, jo beigās var visādi sanākt, tas viss vēl izvērtīsies pret mani.

Vienu varu teikt - rakstīt draugos, kā te viena dalībniece ieteica, tiešām nebūs labi. :D Viņa to varēs ļoti viegli izmantot pret tevi.
17.11.2012 01:33 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tiesam nem un iekausti, ja "reiz esi to darijusi":D
17.11.2012 01:37 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
Meitenes gulēt nav jāiet? :D

Esi nonākusi dīvainā situācijā. Nez vai sišana dos kādu labumu :D Varu ieteikt mazāk ņemt galvā ko tev viņa saka vai pārmet. Ja reiz biji pieteikusies tieši uz to istabiņu varbūt izprovicē kādā veidā viņu, bet tajā pašā laikā vajag arī tev pierādījumus ( uzfilmē vai ieraksti jūsu sarunu) un tad mēģini runāt lai met viņu ārā no istabiņas. Varbūt padzīvosi viena vai lai dod kādu sakarīgāku meiteni :)
17.11.2012 01:41 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nelasiju visu, bet..
Aizej pie pārvaldnieces un izrunājies, nevis plāno atriebes rīcību. Viņa noteikti ir saprotoša un centīsies atrast risinājumu situācijai. Tāpēc jau viņa jums ir, lai palīdzētu, nevis 3x nedēļā pasēdētu birojā.
17.11.2012 02:37 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man liekas - tāds tādu atrod. Tu jau arī slēdz līgumu ar skolu un speciāli piesakies, ka dzīvosi tikai labākajā istabā tā it kā princese būtu. Tāpēc nebrīnies, ka priekšā ir otra princese, bet divas princeses sadzīvot vienā vietā nevar... ;)
17.11.2012 08:45 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man atkal liekas nav uguns bez dūmiem, kaut kas netiek stāstīts kā ir... kas ir tās lietas, par ko jums ir sācies kašķis, jo kā saprotu pēc lasītā, tad tas ir, kad neatstāj aiz sevis kārtību. Un ja tā, tad godīgi sakot problēmas ar istabas biedriem, būs ne tikai divatā, bet arī četratā. Kārtībai ir jābūt, neatkarīgi no tautības.
17.11.2012 09:15 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Ja gribi saglabāt savu vietu, tad ignorē! Konkrēti ignorē viņu! Nesveicini, neskaties, neko nedari!

Un priekš kam vēl sūdus vārīt? Kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt!
17.11.2012 09:26 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
tādām meitenēm- krievu tautības- dari, ko gribi, viņām vienalga, izņemot- ja reāli iekrausi (bet to cik saprotu Tu nedarīsi) vai nu jāatrod tāda kā vājā vieta un kaut kas trāpīgi jāpasaka.

Man reiz bija jāstrādā ar vienu ļoooti riebīgu un iedomīgu skuķeni. Ilgi kašķējāmies. Viņa par mani reāli tikai vienu gadu vecāka, bet visu laiku kvieca, ka viņa vecāka, viņa jāklausās. Tad nu es vienreiz pateicu kaut ko līdzigu: "Būtu Tev to smadzeņu vismaz tik , cik Tu tur vecāka skaities"

Zini, tiešām aizvērās. :) pietika ar vienu teikumu :)
17.11.2012 10:54 |

Reitings 168
Nez vai tā super istaba ir tā vērta, lai atrastos vienā telpā ar kaut kādu sev pretīgu cilvēku... ja tai pat laikā var dzīvot ar normālu istabas biedreni/biedrenēm. Man svarīgāka būtu laba atmosfēra - lai morāli varētu justies labi..ērti un brīvi. Koju laikos ir jāvalda jautrībai :D

Sarunā ar kādu draudzeni, kas gribētu ar tevi dzīvot kopā, un izštukojat kā dabūt ārā viņu no turienes.
17.11.2012 11:27 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
šādi gadījumi ir viens no daudzajiem iemesliem, kāpēc man riebj kojas. Kad man tur nācās dzīvot, mums ar draudzeni gadījās pēc kārtas divas istabas biedrenes, kuras bija vnk vāks, bet paldies dievam, neviena nebija tik traģisks gadījums kā šeit.
Es ietu uz citu istabu. Man nebūtu vēlēšanās bojāt savus nervus dzīvojot kopā ar tik pretīgu cilvēku.
17.11.2012 11:46 |

Reitings 281
Reģ: 20.05.2010
Nelasīju visus komentārus, tāpēc piedodiet, ja atkārtojos...

Ja mēs atceramies slaveno netīrās bļodiņas video - no kojām izmeta nesavaldīgo un rupjo čali.
Varbūt Tev arī viņa jānofilmē vai jāieraksta kāda no tām sarunām? Tikai pašai jābūt īpaši pieklājīgai un savaldīgai.
Kuras augstskolas kojās dzīvo?
17.11.2012 12:03 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Noteikti, ja darīsi ko riebīju viņa skries sūdzēties l_jay izdarīja man to un šito. Es drīzāk viņu ignorētu, ja kaut ko man jautātu neatbildētu. Vēl variants par skaļu mūziku un mantu izmētāšanu, bet noteikti tad Tu būsi ļaunā, un tici man 4vietīgajā istabiņā nebūs labāk, ja jau viena meitene tāda traka, tad tur vēl visas 3 var būt nejaukas :D
17.11.2012 12:04 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
vo vo uztaisi jaunu hitu,huļi bļoda jau drīz būs aizmirsta :D
17.11.2012 12:04 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Man jau dusma uzsita to visu lasot!
Vienkārši princese, kurai viss tika dots un tagad negrib dalīties un cenšās izdabūt tevi no tās istabas ārā un dzīvot laimīga viena.
Tiešām nesaprotu, ko tad viņa kojās dara? tur jau jārēķinās ar to, ka istabā būs arī sveši cilvēki, nevis princese viena dzīvos, jo redziet viņai viss kaitina. Tad jau jājautā - kas viņai nekaitina?

Galvenais nepadodies, ja savādāk nevari pierādīt savu taisnību, tad tiešām nofilmē, ieraksti un tad parādi to administrācijai. Princese jau to tik vien grib, lai tu padotos un istaba paliku viņai!

Turies! :)
17.11.2012 12:11 |

Reitings 537
kas ir tās lietas, par ko jums ir sācies kašķis, jo kā saprotu pēc lasītā, tad tas ir, kad neatstāj aiz sevis kārtību.

Piekrītu DIO. Šis stāsts ir izstāstīts tikai no vienas puses. Istabas biedrenes versija manā prātā izklausās kkas no sērijas "Mana istabas biedrene ir vnk cūka - piem., pēc dušas izžuvušo dvieli atstāj karāties uz skapja durvīm, utt., istaba izskatās kā kara lauks. Nav iespējams ar tādu dzīvot kopā. Turklāt viņa ir psihopāte - rausta krēslu, uz kuru es sēžu" Nu kkā tml....
17.11.2012 12:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)