Tām, kurām ātri aug mati.

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Esmu daudz paziņām redzējusi bildes sociālajos tīklos ar gada intervālu. Vienā bildē mati līdz pleciem, otrā bildē mati pāri krūtīm. Kā tas iespējams? Jūs super veselīgi ēdiet, dzeriet vitamīnus? Bieži aplīdziniet galus? Es arī gribu, lai mani mati tik ātri augtu.
16.11.2012 21:09 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
samaara, viņš tiešām labs?

Es nesen lasīju, ka smalki mati ag ātrāk, nekā resni , jo pirmajā gadījumā visas nepieciešamās vielas audzē matus garumā, otrajā variantā visu labo atdot, lai būtu biezi. Vēl viss atkarīgs no gēniem, ir cilvēki, kam mēneša laikā izaug 2-3 cm, dažiem cilvēkiem labi, ja gada laikā izaug 5. Tā nu tas ir.

Man ir gari mati, bet ne tik gari kā gribētos, bet tā kā mati ir bieži, tad pieļauju, ka garākus es arī neizaudēšu.

Esmu mēģinājusi slaveno Lactimilk, nezinu, varbūt auga ātrāk, bet man no tā līdzekļa mati ātri taukojās. Tagad nopirku pamēģināt Dzintara eļļiņu. Kāda ir to lietojusi? kādi rezultāti?
17.11.2012 00:05 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Man mati aug rekord leenaa aatrumaa, vispaar neaug, staav uz vietas, gadaa varbuut 2cm aug un viss. Tas ir iedzimts un neko tur nepadariit. Man ir teeva matu geens, kuram arii neaug mati, braalim ir mammas geens, kurai aug mati, liidz ar to arii bralim aug.
Back, esmu lietojusi dzintara ellju, kaadas 3 x iesmeereeju matos ik peec 2 nedeljaam, minimaals rezultaats ir maniem neaugoshajiem matiem. Domaaju, ka taviem tas buus ljoti labs.
17.11.2012 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits