Sveikas! Pat nezinu ar ko, lai sāk, jo viss nu ir kājām gaisā. Līdz šim tāpat viss nebija spīdoši, bet par pēdējo pilienu visam kļuva tā sauktā augstskolu reforma, mana programma iekļuvusi trešajā grupa, tas nozīmē, ka, ja tā turpinās savu pastāvēšanu, tad budžeta tai nebūs! Protams, vēl jau nekas nav 100% nolemts, taču tas tāpat ir zināms, ka samazinājums jau būs tā vai tā. Par maksu mācīties nevarēšu, kredītus ar neņemšu, jo ievēroju principu - jo tālāk no tiem, jo labāk, turklāt ir tāda sajūta, ka vēlāk tāpat normālu darbu neatradīšu, jo kāpēc kādam mani ņemt darbā, ja ir vairākas reizes labāki un piemērotāki par mani? varbūt pārspīlēju, bet tas ir tas, kas man šobrīd raisās galvā. Tāpat sēžu, rakstu šo un asaras sākt birt, es pat nezinu, kas tas ir. Acīmredzot laika gaitā sakrājies tik daudz. Turklāt pilnai "laime" šodien ieklīdu taro zīlēšanas portālos, kur uzdevumu jautājumu par studijām, un dabūju nāves kārti, tajā brīdi vispār paliku kā balta lapa, jo visam bonusā man ir kaut kas līdzīgs veģetatīvai distonijai, man ir bailes no visa.
Ko ar šo gribēju pateikt - pati nezinu. Vai kāda spēs man palīdzēt, vai ko ieteikt - visticamāk nē. Bet tā kā ir tagad turpināt nevar.