Man ir uzmetusies pirmā strija. Tadas maziņas svitrinas uz krūtīm,maliņā.
Tgd domaju ko darīt. Varbut varat ieteikt kadu kremu,kuru tgd palietot,lai mazinatos vinas?
Pirms tam citii lietoju pretstriju kremus un daudz eļļiņas,bet vienalga uzmetas.
strijas no sakuma ir zilas,pec tam paliek baltas.izskaust pa visam gruuti,jo tas ir retas.. pashai pec berna ir uz krutim,un dibena.. vajadzeja shis zonas rupigak uzmanit/smeret ar ellinu.. veders smuks,to ari vairak kopu..
Naay botanicals ir masaazhas ellja, kas satur saldo mandelju, kvieshu diigstu un Aloe Vera elljas. Ekologjisks produkts, bez smarzhvielam vai kadam citam kaitiigaam piedevaam. Tieshi paredzeeta striju profilaksei. http://www.esencia.lv/lv/produkti/eko-kermena-masazas-ella/66/
strijas rodas plīstot taukiem, daudz daudz ūdens un mitrinošu krēmu vai eļļu lieto,bet,ja būs lemts strijas vienalga būs, pēc dzemdībām,jo ātrāk,jo labāk ej uz lāzera korekciju strijām
Man laikam ir palaimējies un ir pavisam niecīgas strijas tikai man pašai redzamās vietās. Es jau no paša paša sākuma smērējos ar eļļiņām un grūtnieču krēmiem, varbūt tas, varbūt gēni palīdzēja. Bet jā, pavisam viņas neiznīcināsi un arī nekāda superieroča pret tām nav. Diemžēl.