hej.
vai, juusupraat, kautriigi puishi speej paarvareet kautriigumu laika gaitaa iepaziistot meieteni? es gribu sakariigu sarunu ar vinju, nevis tikai kaa iet un kas jauns un tad ir mulsinosh klusmums. man nav nekas pretii uztureet sarunu, bet ne jau visu laiku
kaadas ir juusu domas/ieteikumi?
lai jums jauka diena!!
Ja atbild tikai īsām frāzēm, tad nav ieinteresēts tevī vai arī tu apbur viņu tā, ka viņš nevar parunāt. Tā arī gadīties var, bet tam būtu jāpāriet pāris tikšanās reizēs. Kurš no šiem pašai noteikti būs labāk zināms.
es vinjam ljoti patiiku. vinjsh nav tik kautriigs kaa saakumaa, bet tomeer ir taads kaa aprakstu situaacijaa. mana draudzene skataas uz sho skeptiski. saka, ka taada meitene kaa es, nekad nevareetu buut kopaa ar puisi kaa vinjsh (tik kautriigs)
protams, es esmu pacietiiga un gaidu, kad vinjsh atveersies, bes shitaa jau var gaidiit gadiem
E QT no savas pieredzes saku, ka pārstās kautrēties, manējais arī sākumā bija dikti kautrīgs sarunas nekādas, bet man ļoti piesaistīja viņa vizuālais izskats tapēc gribēju pamēģināt un ar laiku tas viss kautrīgums pagaisa netikai pret mani bet arī pret citiem