Voah, es nespēju noticēt tam, ka kādam vispār mēle pagriežās pateikt, ka marihuāna ir bīstamāka par zāli. :) Ja vien nav ļoti spēcīgu argumentu tam. Es protams, arī neesmu nekāda eksperte un šajā tēmā neesmu iedziļinājusies tik ļoooti, bet ja ir bīstami, tad abi vienlīdzīgi, ja kāds ir mazāk bīstams, tad visticamāk marihuāna. Vai tiešām nepietiek ar visādām slepkavībām, ģimenes strīdiem un sagrautām dzīvēm pie kā noved alkohols? Gandrīz nekad neko tādu neesmu dzirdējusi par marihuānas lietotājiem, ja vien protams, komplektā nenāk arī kādas smagas narkotikas, bet tas ir cits stāsts.
Un mans lielākais arguments ir tāds, ka ir vietas pasaulē, kur zāle ir atļauta, un nekas viņiem tur traks nenotiek. Visi dzīvi, veseli un laimīgi. :) Katrā ziņā ne vairāk nelaimīgi un prātā jukuši kā tajās valstīs, kur piemēram ir atļauta alkohola reklāma TV. Tas ir gluži tāpat, kā amerikāņu sāpe sēžamvietā, ka noziedznieki ir smagi jāsoda, bet tikmēr realitāte ir tāda, ka Norvēģijā, kur pret ieslodzītajiem neizturās kā pret mēsliem cietumā atgriežās, ja nemaldos, trīs vai četras reizes mazāk cilvēku, salīdzinot ar ASV. Nu tas tāds piemērs, ka vienkārši vēlos norādīt, ka uzjautrinoši, ja var lieliski redzēt, ka citur pasaulē kāda sistēma darbojas, taču turpināt apgalvot, ka nē, tā nav, viņi rīkojas nepareizi.