marihuāna

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/443437-latvija_joprojam_daudz_jauniesu_lieto_marihuanu

22% pusaudžu ir lietojuši marihuānu. šausmas. tas tak nav normāli. un gan jau ka lielāka daļa nezina ka tas ir bīstams halucinogēns.
16.11.2012 08:52 |

10 gadi
Reitings 652
Reģ: 29.01.2009
Mēs ar nazīti ik pa laikam pie svecs uzvelkam pa kāsim :D
16.11.2012 14:27 |

Reitings 7497
RedHead,

tikai man man manam bērnam arī jāelpo tie jūsus cigarešu dūmi, jo lielākā daļa no jums, pīpmaņiem, nevar smēķēt tikai savās mājās, kur tas nevienam netraucē. un tas manā un mana bērna ķermenī izraisa reakcijas, kas ir pretīgākas par jebkurām halucinācijām.

zālīti pīpēt uz ielas nekur nav atļauts (vismaz, cik man zināms).
16.11.2012 14:28 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Redhead-nu tev jau labāk zināms,ko man patīk darīt un ko ne! Ja pati lieto narkotikas,tad lūdzu nemētājies ar tādiem vārdiem,kā visus narkomānus vajadzētu apšaut! ;) jo tad arī tev vajag lodi pierē!
16.11.2012 14:29 |

10 gadi
Reitings 5929
Aizliegsim arī C vitamīnu... paskat, kas notikt var, ja pārdozē :D
" Dažiem pacientiem iespējamas alerģiskas reakcijas (izsitumi, nātrene, astma), smaganu un citas lokalizācijas asiņošana (gremošanas trakta asiņošanas iespējamā pazīme ir melni izkārnījumi). Lietojot lielas devas, asiņošanas risks palielinās.
Troksnis ausīs, dzirdes pavājināšanās un galvassāpes var būt pārdozēšanas pazīmes. Iespējamas vēdersāpes. Lielas C vitamīna devas dažiem pacientiem var veicināt noteiktu nierakmeņu tipu veidošanos, kā arī indivīdiem ar dažām iedzimtām vielmaiņas slimībām izraisīt hemolīzi. "

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
RedHead, ir daudzas narkotikas, kas neizraisa haluškas. Tad tas ir vienīgais kritērijs, pēc kā vadies?
Ak, jā, un dzēruma delīrijam halucinācijas arī ir raksturīgas, tā ka arī alkohols kaut kādos apstākļos (pie ilgstošas un pārmērīgas lietošanas) izraisa halucinācijas. Un vnk uztveres traucējumus, prāta spēju un paškontroles samazināšanos, (ilgstoši lietojot) personības degradēšanos jau ātrāk.

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pareizāk sakot, nevis nekad nenotiks, bet notiks vai jau mana minētā iemesla dēļ, jo cilvēku veselība tur neuztrauc it nemaz (kā piemēram Krievijā, kur ar alkoholu ir milzīgas problēmas, bet netiek pieliktas pietiekami lielas pūles tā apkarošanai), vai krietni vēlāk.
16.11.2012 14:30 |

10 gadi
Reitings 5929
Turpinu ar vitamīniem - " vitamīns B6 var kļūt par iemeslu nervu bojājumiem, kas radītu atmiņas zudumus un negatīvi iespaidotu koordināciju." :D
16.11.2012 14:32 |

Reitings 6531
parfait-no gandrīz jebkura medikamenta var būt blakus parādības un pat letāls iznākums!!!!!! tad jau tos ar nevar lietot un bija tač klepus zāles,kas izraisīja halucinācijas :D Redhead ir vnk ļoti šaurs zināšanu loks šajā jomā,bet nekas google vienmēr var palīdzēt,lūdzu izmanto to! :) tas nav uzbrauciens,bet gan draudzīgs ieteikums.

Reitings 7497
krieviem baigi labā sociālā reklāma par halucinācijām, kas rodas no alkohola :

http://www.youtube.com/watch?v=H34ichm0Opo

man tiešām šī ļoti patīk :D

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Lancaster tad jau tu esi arī pret automašīnām un sabiedrisko transportu. Ko tik izplūdes gāzes nenodara Tev un Tavam bērnam. :) Dīvaini, ka jaunu sieviešu vidū ir tik daudz marihuānas aizstāvējas..nez vai Jūs vēlētos, lai arī Jūsu bērni to lieto nākotnē.
16.11.2012 14:33 |

10 gadi
Reitings 5929
Nav runa par to, ka kāda grib, lai bērns lieto kaut kādas kaitīgas vielas, ir runa par mazākā ļaunuma izvēlēšanos, par to, ka alkohols ne ar ko nav labāks. Un, jā, goda vārds, ja man tagad ir jāiedomājas, man sirds kā mammai būtu mierīgāka, ja bērns čilotu ar draugiem, nevis kautos, jo " par daudz paņemis uz krūts" .
16.11.2012 14:35 |

Reitings 7497
RedHead,
strādāju jomā, kas veicina co2 izmešu samazināšanu :)

kā jau teicu, ja viņš gribēs, tad es viņam lekcijas par to, kā viņam smadzenes pa degunu iztecēs ārā nelasīšu. bet tad es gribētu būt pārliecināta, ka viņš pīpē kaut ko pārbaudītu, nevis rajonos nopērkamos sūdus.

bet loģiski, es negribētu, lai mans bērns bez zālītes nevar pavadīt nevienu 5dienas vakaru.
16.11.2012 14:36 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
RedHead, nez, ja man būtu bērni, tad gribētu lai brauc ar velo (kā jau tu par tām izplūdes gāzēm te saki), nedzer nekādu alkoholu, nesmēķē neko un ēd super-veselīgi, bet nu šādi spriedelēt ir pilnīgs bullshit, jo ja gribēs kaut ko lietot, tad lietos, un ja man tā jāizvēlās - labāk lai atslābinās reizi mēnesī pasmēķētot zālīti, nekā katru dienu izpīpē cigarešu paciņu, kaitējot gan apkārtējiem, kā jau te Lancaster teica, gan sevi lēnām nogalina. :) Nejūtos forši, ja es eju pa ielu un man sejā pūš dūmus, jo no tā es varu izvairīties, vienkārši var redzēt, ka smēķētājiem vienalga par citiem, taču no izplūdes gāzēm pagaidām īsti nekā nesanāk izvairīties, kaut ceru, ka pie tā cilvēki arī drīz nonāks un nepiesārņosim vairs savu vidi šādā veidā.
16.11.2012 14:37 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Varbūt iemāciet bērniem čilot bez zāles un alkohola? :) Kāpēc šo versiju vairs neapspriež? Ak jā, pareizi, viens no 50 cilvēkiem māk izklaidēties neapreibinoties.
16.11.2012 14:37 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
nezinu cik daudz jāpīpē, lai kā te Lancaster minētu, tiktu pie šizofrēnijas
narkotiskās vielas šizofrēniju neizraisa, bet dažas var palielināt iespēju, ka tā parādīsies, ja cilvēkam jau ir iedzimta nosliece uz šo slimību.
alkohola ietekmē nekas tāds produktīvs parasti nesanāk
kā nu kuram, tas saistīts ar kaut kādiem smadzeņu viļņiem (neatceros, kuriem) - ir cilvēki, kam alkohols sinhronizē tos viļņus, un viņiem tā ietekmē tiešām vieglāk domājas un sanāk radīt mākslu.

Tas tā.
Bet - jā, ne par visām tā var teikt, bet, kopumā ņemot, tās valstis, kurās marihuāna ir legāla, tieši ir attīstītākas valstis.
16.11.2012 14:38 |

10 gadi
Reitings 5929
WaRRior, protams, tas būtu ideālais gadījums. Un prieks, ka Tavā ideālajā pasaulē neviens neko nelieto, tiešām apsveicami!
Bet cik reizes var teikt, ka mēs, kas atbalstām marihuānas dekriminalizāciju, neesam PAR tās lietošanu, bet gan par mazākā ļaunuma atbalstīšanu!
16.11.2012 14:39 |

Reitings 7497
WaRRior,
es māku izkalidēties neapreibinoties. vot pat comso tusiņā izdzēru 1/4 glāzes šampja :D

un ceru, ka mans bērns arī mācēs - bet tā ir viņa dzīve un viņa izvēle. es kā māte būtu priecīga, ja viņam nevajadzētu nekādas vielas.
16.11.2012 14:40 |

Reitings 6531
WaRRior-nu jā tas būtu vislabākais un vienmēr cerēsim,ka nākošā paaudzē būs gudrāka :)

bet man ir pazīstami draugi,kas smēķē marihuānu,viens no viņiem pat diezgan regulāri un ziniet ko viņš ir viens no gudrākajiem un asprātīgākajiem cilvēkiem kādu es pazīstu!

kamēr(lai arī pati lietoju alkoholu)esmu redzējusi,kā tas degradē cilvēkus.

Un kā jau parfait saka,tas,ka esam par legalizāciju nenozīmē,ka esam par tās lietošanu.
16.11.2012 14:42 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Parfait, es neteicu, ka manā pasaulē viss ir ideāli. Saku, ka neviens vairs neapspriež versiju, kad cilvēks var nelietot neko. Arī par bērniem "labāk, lai pīpē zāli". Labāk būtu, ja tiešām nelietotu neko ikdienā.
Mazākais ļaunums? Fucking serious? Viens man zināms čalis pīpēja katru dienu, kamēr sāka staigāt kā zombijs. Gudrs čalis bija, daudz lasīja. Tu vari sevi kontrolēt? Apsveicu. Bet tu uzņemsies atbildību par tiem, kas to nemāk darīt? Nē. Jo tev pie dirsas. Kāpēc legalizēt kaut ko, kas var kaut pastiprināt cilvēka tieksmi uz atkarībām?
16.11.2012 14:43 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pilnīgs bardaks, bet skaidrs ir tas, ka, ja zālīte (TĪRA, NEVIS HUI*AS, PAR KURĀM PĀRSVARĀ VISAS TE ŠAUSMINĀS) būtu tik šausmīga un jāaizliedz, jāizdedzina no pasaules, tad to neizrakstītu slimniekiem, lai mierinātu sāpes! Un neizraisa zālīte visiem halucinācijas!!! Tas ir atkarīgs no katra cilvēka individuāli. Un es varu derēt, ka 2,9/3 no visiem šiem cilvēkiem, kuriem ir problēmas un atkarība no zālītes ir lietojuši citas narkotikas un ir pilnīgi norakstāmi ar vai bez zālītes lietošanas vai arī lieto kaltētās kļavu lapas! Ja man pasaules atzīts ārsts pateiktu, ka vēža slimniekiem ir risks sāpju mazināšanai pēc viena kāša iegūt plānprātību, tad varbūt padomātu par to, bet, atkārtošos vēlreiz, vainīgi ir patērētāji, NEVIS zālīte kā tāda. Pat izrakstītā medicīniskā zāle ir regulēta devās konkrētā laika posmā. Viss ir atkarīgs no katras personas, ja nespēj sevi kontrolēt un ir vājš raksturs, tad paliks par narkomānu un idiotu bez marihuānas. Tieši tas pats ar alkoholu, cigaretēm un visu pārējo! Un iestāties par to, ka cigaretes ir labākas par zālīti.. labrīt. :D
16.11.2012 14:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits