Varbūt esmu vienīgais tāds eksemplārs, bet nu ir sagadījies tā, ka visi tie vīrieši, kuri man patiešām iepatīkas un no kuriem uzreiz sajūtu to jūtu ķīmiju girb no manis tikai vienu - seksu.
Es nesaprotu kāpēc tā? Dažreiz sajūta, ka moš uz pieres rakstīts "nogribējusies" :D
Bet nu neviens taču negrib gulēt ar cilvēku, kas nepatīk, tātad savā ziņa arī patīku, bet kāpēc tikai vienas nakts sakaram? :/
Jā, tu esi vienīgais tāds eksemplārs. Pati seksīgākā un iekārojamākā! :)
Vaina ir attieksmē - kā tu sevi nostādīsi, to arī no tevis gribēs. Manuprāt, daudzi vīrieši sākumā cenšas tikt līdz gultai bez lielas piepūles. Ja neizdodas, bet meitene patīk, tad veidojas arī kas nopietnāks.
man liekas, ka katrai meitenei ir miljoniem pielūdzēju no kuriem varbūt viens tiešām vēlas kaut ko nopietnu, bet pārējie... izklaidei. ;) piekrītu nazīc, ka nevajag katrā vīrietī saskatīt savu īsto un vienīgo...
Jā, tu esi vienīgais tāds eksemplārs. Pati seksīgākā un iekārojamākā!
Nesmej, jo tas nav forši. Vienkārši nezinu pazīstamās, kam vēl tā būtu.
nazīc - laikam jau jāpiekrīt pēdējam teikumam. :) bet dažreiz šķiet, ka varnūt vienkārši nav lemts tādam būt manā dzīvē. :D moš mans liktenis ir būt par mūķeni. :D
Man atkal liekas, ka visi normālie čaļi ir vai nu aizņemti, vai izbraukuši uz ārzemēm. un palikušie ir kaut kādi pilnīgi ambīļi :D Kā lai ar šo problēmu cīnās! Nekā! Ā, un trešā grupa ir drāzēji. :D