Esmu spējīgs piedot visu, bet jautājums, vai paliksim pēc tā kopā? :D
Pirmkārt vienmēr jānovērtē apstākļi, pie kuriem "gadījums" noticies/iestājies. Izvērtējot apstākļus arī tiktu izvērtēts cik ļoti attiecīgais "gadījums" izmainītu attiecības. Pagaidām neredzu neko tādu, ko nevarētu izrunāt un labot, ja abi ir gatavi strādāt pie attiecībām. Kaut gan, ja tas jau notiek, tad nekas "kreiss" arī nenotiktu, lai būtu pamats iestāties kādam no nepatīkamajiem "gadījumiem".
Kā nepatīkamus "gadījumus" varu nosaukt - neuzticība, slimīga greizsirdība, ierobežošana, savas gribas uzspiešana, meli, agresija, bērnišķīgums (sliktā nozīmē), netīrās veļas mazgāšana sabiedrībā (radu, draugu kompānijā), nepamatots ietiepīgums un sturgalvība, nespēja iziet uz kompromisiem, necenšanās. Mazliet novirzījos no tēmas .. :D
PS Viss manis nosauktais ir atkarīgs no attiecīgās sliktās īpašības "devas" .. mazās devās tas ir ok un pat padara dzīvi interesantāku .. izņemot krāpšanu ofc .. par to vienmēr esmu teicis:" Tu vari mani krāpt, ja Tev tas nepieciešams un vēlies, bet brīdī, kad es to uzzināšu, kļūsi par brīvu sievieti." Respektīvi - dari tā, lai es to nekad neuzzinu :D