Šodien visu dienu rosos pa virtuvi,sagribējās kaut ko garšīgu,pašgatavotu kārumu,nevis veikalā pikrtu. Sataisīju biezpiena bumbiņas ''pončikus'' un izmērcēju šokolādē,jeb ''glazūrā'' un pārbēru ar kokosriekstu skaidiņām. Arī dzērienu,iespaidojos no Dulce Candy,viņa vienā no saviem video taisīja Horchatu.
Nezināju,kas tas ir,bet izskatījās tik garšīgi,ka izmēģināju.
Es esmu sajūsmaaaaa,zinu,ka tagad taisīšu visu laiku. Man vienmēr ir paticis taisīt kaut kādus kokteiļus,samest visu kopā,vienmēr ir sanācis labi.
Horchata ir taisīts no rīsiem,iebiezinātā piena,kanēļa,vaniļas,klāt vēl pievieno ūdeni/pienu pēc garšas.
Viņa video rīsus turēja 2h aukstā ūdenī,bet es vienkrši izvārīju viņus (ne līdz galam,tādus puscietus) pēctam vāra kopā ar kanēļstandziņām un ļauj tam visam ievilkties. Pēctam blenderī samaļ rīsus ar kanēli,pievieno iebiezināto pienu,(viņa lika arī ''evaporated milk'' cik saprotu ir kaut kāds tvaicēts piens,nezinu vai te LV kas tamlīdzīgs ir,tāpēc es liku parasto pienu) un ūdeni.
Sanāca tiešām labi! Varbūt kāda grib pamēģināt :)
Lūdzu padalaties ar saviem mīļākajiem kokteiļiem,karstajiem dzērieniem,paštaisītiem saldumiem,kūku receptēm,utt. Gribas izmēģinātu daudz ko jaunu,kā arī man drīz ir dz.d un pati cepšu kūku,kēksiņus,utt,tāpēc man tiešām vajag idejas,kā arī dzērienu! Paldies! :)