Interesants noveerojums!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ieveeroju ,ka daudzas sievietes Eiropaa daudz vairaak liidzeklu izdod savam izskatam,kaa iekseejai labsajuutai,veseliigam dziives veidam!Noteikti izdos daudz vairaak liidzeklu matu griezumam,nagiem utt,ne masaazai ,vai ,piemeeram kaadiem vitamiiniem ,kuri varbuut iedarbosies uz veseliibu tikai peec kaada laika!Liekas neviena nedomaa par naakotni...tas ir saistiits arii ar eesanas paradumiem!Kaa ir ar jums?Vai esiet vairaak "vienas dienas cilveeks",vai aizdomajieties tomer,kaada izskatiisieties,jutiisieties peec gadiem?
14.11.2012 18:42 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
an savukaart aarkaartiigi kriit aciis latvijaa paarkraasotie giimj

Diemzel ir ari tada daudz redzamas LV, bet 99% tas ir krievietes. L;atvietem saja zina ir labaka gaume.
14.11.2012 19:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle -ziemeljamerikaa dziivojoshaam noteikti!!! cik neesmu runaajusi ar cilveekiem, visiem pasliktinaajaas veseliiba paaris gadu laikaa peec paarelshanaas no eiropas! man pashai furunkuli saaka mesties,saaku sakert visaadus viirusus, jo walmart daarzeniishos vitamiinu nebija, paargaaju uz pashaudzeetiem / no zemniekiem pirktiem un paargaaja. eiropaa man vitamiinu truukums nekad nemociija un paarceljoties eeshanas paradumus nemainiiju!
14.11.2012 19:19 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Emmanuelle,

nezinu, vai īsti pa tēmu, bet pazīstu diezgan daudz cilvēkus, kuri kādu laiku dzīvojuši Amerikā, un , neatkarīgi no štata, visi kā viens saka, ka lielos vilcienos visi amerikāņi rij nereāli daudz ripas, katram kaut kādas zāles izrakstītas, visi skolēni un studenti dzer tabletes, kas veicina koncentrēšanos, zāļu skapīši plīst pušu, bet reālā zāļu nepieciešamība ļoti apšaubāma. Līdzīgi kā ar to, ka katram ir savs shrinks (šis gan noteikti noderīgs reizi pa reizei visiem).
14.11.2012 19:22 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Es neteiktu, ka tas ir visā Eiropā tā, es domāju, ka šī "dzīvošana vienai dienai" un tā pārlieku lielā ārišķība ir raksturīga tieši Austrumeiropai, t.i. tām valstīm, kuras nav vēl atguvušās no postpadomju domāšanas un uzskatiem. Krievijai, savukārt, ārišķība ir vairāk mentalitātes izpausme, lai gan, protams, nevar noliegt, ka arī sociāli-ekonomiskā situācija ietekmē to.
Savukārt, piemēram, Eiropas attīstītās valstīm un Skandināvijas valstīs tā nav.
Cilvēki staigā uz baseiniem, masāžām, un ne tik ļoti ieciklējas uz ārišķību - solārijiem, pārspīlēto make-up, pārlieku kliedzošu apģērbu.
14.11.2012 19:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atceros,ka vairaakus gadus atpakal , mani -pumpainu...:Dappreceeja mans amerikaanis,pirmais ko vins izdariija-pilniigi manija manu uztveri par eesanu!Es nekad nedomaaju ,ka seju var tik loti ietekmeet trekns eediens,ko biju eedusi Latvijaa,arii latviesu gimenee Kalifornijaa,kur straadaaju saakumaa!Nekad nezinaaju,ka matus ,kermeni var tik loti ietekmeet slikti sampuuni,kreemi uttIemaaciijos to ,ka loti liela reklaama labai precei nav vajadziiga...!
Pilniigi piekriitu ,ka uudens ir jaadzer biezi!Es atceros sevi ,savu aadu...!
14.11.2012 19:26 |

Reitings 473
Es sevi lutinu un par to nekaunos! Kāpēc gan man neizskatīties labi, ja es to varu? Man patīk būt koptai, safrizētai, ar veselīgu sejas ādu. Bet jāatceras, ka veselīga sejas āda nerodas no tonālā, līdz ar to no tā izriet secinājums, ka kopju arī savu iekšieni, tā teikt. Nevar izskatīties skaisti no ārpuses, ja iekšās ir pilnīgs bardaks, neviens tonālais vai drēbes gabals to nelabos.

Bet nē, tā nav, ka sievietes izmet naudu tikai ārējam skaistumam.. Palasot diskusijas šeit pat, var redzēt, ka daudzas tomēr izvēlas ekoloģisku pārtiku savos iespējamos līdzekļos, biokosmētiku, dažādus citus tīrus produktus gan sakistumkopšanā, gan pārtikā, gan veselības aprūpē. Nevar tā viennozīmīgi apgalvot, ir, protams, daudzas un daudzi, kas ir vērsti tikai uz ārišķībām un tiešām lielu naudu izmet visādās skaistumprocedūrās, bet turpina stūķēt burgerus iekšā, bet nedomāju, ka tā ir tikai Latvijā, arī pie tevis ASV ir pietiekami daudz tādu, esmu pārliecināta, jo tā ir pilnīgi visur.
Vēl viens rādītājs, pēc kā spriežu, ir tas, ka ar vien vairāk sievietes un arī vīrieši pievēršas liekā svara problēmai un sportam, tā arī ir sava veida iekšējā tīrīšana.
Kā arī tas, ka tīra pārtika, kosmētika, vitamīni Latvijā ir tiešām dārgāki nekā ASV, piemēram, tāpēc daudzi tos nemaz nevar atļauties, bet tas taču nenozīmē, ka tagad jāsēž ar ataugušām matu saknēm vai līķa bālumu, tikai tāpēc, ka nav naudas nopirkt vienu produktu, tas nenozīmē, ka ir slikti izmantot citus un lētākus.
Ļoti vispārīgs, pārprotams un nepārdomāts spriedums Tev.
14.11.2012 19:27 |

Reitings 27552
Nu nez, mann LV neviena draudzene,.kolege,kaiminiene nav pumpaina. Un partika LV ir labaka, ekologiskaka. Amerikani gan ed neveseligi, un tur ir daudz resnu cilveku. Nemaz nerunajot ka vitaminus jauznem dabiga veida, tabletes tas ari ir loti neveseligi. To pateiks jebkurs labs arsts.
14.11.2012 19:34 |

Reitings 9169
Kā arī tas, ka tīra pārtika, kosmētika, vitamīni Latvijā ir tiešām dārgāki nekā ASV

shis gan nav tiesa!!! tu vari dabuut tiiru paartiku no tantuka tirguu pa ljoti leetu izmaksu un latvijas vieteejaa dabiigaa kosmeetika arii ir leeta. es no kanaadas regulaari uz asv dodos pirkt paartiku, jo ir leetaakas cenas tur, bet taapat par biologiski tiiro paartiku atstaaju prieksh lv meerogiem fantastiskas summas.
14.11.2012 19:35 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Noteikti domāju, arī vīrs domā, tamdēļ abi nodarbojamies ar sportu un visai daudz, arī esam aizsākuši "vieglas formas" jogu, tā teikt pats sākums. Piedomāju par izgulēšanos, esmu organismu labi pieradinājusi iet laicīgi gulēt un celties (ceļos ļoti agri 5.30 - 6.00). Ļoti pat piekrītu Cataleya, nekas tā nebojā organismu un izskatu kā nakts dzīve, lietoju maz alkoholu, bet labas kvalitātes. Mazgājos vēsā dušā, vasarā ledus aukstā, netuntuļojos, vairāk piedomāju pie kustēšanās un staigāju basām kājām dzīvoklī (mums ir flīžu grīdas), ēdu veselīgi un lietoju daudz ūdeni, kas nemaksā daudz... fast food arī neatbalstu... bet to jau esmu teikusi skaļi iepriekš. Brīvdienas gribētu, lai būtu aktīvākas pie dabas vairāk... ļoti nepatīk pilsēta.. es gribētu pat vecumdienās dzīvot kaut kur kalnos, vai pie kāda ūdens meža ielokā..tas mums ar vīru sapnis. Par aģērbu, kosmētiku.. jā lietoju mazāk , bet labu, katrā ziņā to, kas man piestāv un no kā ir efekts ko vēlos panākt. Zāles nelietoju, neslimoju, tā vietā rūdu sevi. Masāžas man patīk, bet neeju pārāk bieži, visas pārējās skaistuma procedūŗas izmantoju, bet tas vairāk laikam ir estētiskam baudījumam, nekas vairāk. Es vairāk gribētu strādāt ar prātu un būt labāks cilvēks, atteikties no nevajadzīgām lietām (ko izdarīt ir grūti, atteikties). Es domāju un dzīvoju nāktonei, ne vienai dienai.
14.11.2012 19:36 |

Reitings 27552

Reitings 27552

Reitings 473
Krista, bet salīdzini to, ko tu pelni tur un ko tu samaksā un salīdzini to, ko šeit pelna un ko samaksā. No tā jau arī izriet tas, vai dārgi vai lēti, es, piemēram, daudz ko nevaru atļauties! Kādam to 20Ls vērtība parādās tad, kad ierauga savu algu!
14.11.2012 19:40 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Parakstos zem katra Spotorno vārda. Nu tik ļoti taisnība.

Par sevi - nu es šobrīd esmu ekonomiski ierobežota, lai atļautos pirkt to labāko un veselīgāko, ko gan es cenšos darīt tāpat savu iespēju robežās. Cenšos sevi kopt gan no iekšpuses, gan ārpuses, gan intelektuāli. Jā, dažreiz es dodu priekšroku ļoti labiem apaviem un tāpēc man mazliet mazāk naudas pietiek veselīgam un labam ēdienam, bet dažreiz es nopērku labāk abonamentu baseinam nekā to jauno, silto jaku. Tas man kā kuru reizi uznāk
14.11.2012 19:41 |

Reitings 27552
Un ja salidzina amerikanu algas un dzives apstaklus ar musejiem, tad musu sievietes ir super puper smukas,saimnieciskas,koptas. Tie ir fakti.
14.11.2012 19:44 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Un es arī pati koncentrējos nevis tik ļoti uz to ārējo faktūru, bet cik uz iekšējo. Piemēram, LV vairākus gadus pēc kārtas biju izmantojusi Vaivaru pakalpojumus, fizioterapiju, ārstniecisko vingrošanu, masāžas, biju gājusi Ķīpsalas peldbaseinā. Par pārtiku arī piedomāju, neaizraujos ar burgeriem, colām un tamlīdzīgiem neveselīgiem ēdieniem.

Kaitīgo ieradumu man vispār nav - nedz smēķēju, nedz lietoju alkoholu, nedz staigāju uz solārijiem. Nodarbojos ar skrituļslidošanu un slidošanu, jo, manuprāt, sievietei ir nepieciešama grācija. Sievietei ir jāstaigā viegli, ar pareizu stāju.

Runājot par kopjošo kosmētiku, tad pagaidām izmantoju to minimāli, jo uzskatu, ka lai vai cik dārga un eko kosmētika nebūtu, tā tik un tā ietekmē ķermeņa ādu ne uz to labāko pusi, ja to sāk lietot priekšlaicīgi un tādā veidā zūdot ādas dabiskai norūdīšanās spējai. Kad man būs 30+ gadi, tad arī sākšu lietot vairāk kopjošo, bet pagaidām mana āda prasa atsvaidzināšanu tikai pēc dušām, mitrināt sejas ādu pēc "cietā" ūdens.
14.11.2012 19:46 |

Reitings 9169
Idoitbetter - tas ir miits, ka asv, kanaadaa visiem ir uuberalgas. ir daudzi, kam uz rokas ap 1k-1.5k sanaak un nomaksaajot regulaaros maksaajumus , eeshanai paliek paari pavisam maz. daudzi cilveeki ir resni deelj nabadziibas . 6 dolaari fast food un tev ir milziiga paplaate ar eedamo, savukaart pa tiem pashiem 6 dolaariem nopirkt biologisko paartiku, lai speetu paareest kaartiigi un labi, gandriiz nav iespeejams, ja vien need plikus sezonas daarzenjus bez galjas.
14.11.2012 19:46 |

Reitings 473
Lai gan, tā kā ir sanācis padzīvoties dažādās Eiropas un arī ne Eiropas valstīs, tad varu teikt tā, ka Latvijā valda sava veida skaistuma kults.. Šeit sievietes daudz vairāk uzpucējas, sakopj sevi vizuāli, reti kura atļaujas uz darbu, piemēram, skolā, ierasties treniņbiksēs, jo tā ir ērtāk. Latvijā sievietes tiešām piedomā pie sava izskata, katrs jau maun kā māk, kādai sanāk un kādai nē, bet es neredzu tur neko sliktu, ka pastiprinātas rūpes tiek pievērstas izskatam, turklāt, neviens no mums jau nezina, kādas rūpes ir pielktas tam skaistajam izskatam, ar interneta komentāriem un pāris draugu un radu sacīto jau nepietiek, tie aptver tikai nelielu daļu no sabiedrības, 2 miljonus cilvēku diez vai spēj precīzi raksturot. :)
14.11.2012 19:49 |

Reitings 9169
Runājot par kopjošo kosmētiku, tad pagaidām izmantoju to minimāli, jo uzskatu, ka lai vai cik dārga un eko kosmētika nebūtu, tā tik un tā ietekmē ķermeņa ādu ne uz to labāko pusi, ja to sāk lietot priekšlaicīgi un tādā veidā zūdot ādas dabiskai norūdīšanās spējai.

sitam pilniibaa piekriitu. esmu paargaajusi uz ziidainju losjoniem, kurus lietoju vajadziibas gadiijumaa un lenaam saak pazust visas alergijas, kas agraak bija man gadiem. tagad varu pat kaadu zemeni apeest un neraizeeties par izsitumiem naakamajaa dienaa.
14.11.2012 19:49 |

Reitings 2569
Uj, manā pilsētā gan ir ļoti izteikta ārējā izskata izcelšana. Teju visas francūzietes pat uz lekcijām 08:00 ir uzkrāsojušas sarkanas lūpas, krietnu brīdi pavadījušas ar melnu laineri pirkstos un savilkušas drēbes kārtu kārtām, par rokassprādzem, kaklarotām un citiem aksesuāriem nemaz nerunājot.
14.11.2012 19:50 |

Reitings 473
tas ir miits, ka asv, kanaadaa visiem ir uuberalgas.

To es neapgalvoju un arī nedomāju tā, bet nu karā ziņā tas, ka Latvijā tik tiešām ekoloģiskus produktus var nopirkt dārgāk kā ASV ir tiešām fakts, jo tie, kuriem ir jādomā par iztikšanu vien, nav laika domāt par kaut kādiem eko produktiem, ja vienkārši nav ko ēst, un tas ne tikai te un tur, tas ir visur.
14.11.2012 19:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits