Interesants noveerojums!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ieveeroju ,ka daudzas sievietes Eiropaa daudz vairaak liidzeklu izdod savam izskatam,kaa iekseejai labsajuutai,veseliigam dziives veidam!Noteikti izdos daudz vairaak liidzeklu matu griezumam,nagiem utt,ne masaazai ,vai ,piemeeram kaadiem vitamiiniem ,kuri varbuut iedarbosies uz veseliibu tikai peec kaada laika!Liekas neviena nedomaa par naakotni...tas ir saistiits arii ar eesanas paradumiem!Kaa ir ar jums?Vai esiet vairaak "vienas dienas cilveeks",vai aizdomajieties tomer,kaada izskatiisieties,jutiisieties peec gadiem?
14.11.2012 18:42 |

Reitings 16208
Queen-dala taisniibas tev noteikti ir !Tiesi taapeec es arii neeju pie aarstiem,pat uz apskateem-asins analiizes utt,jo vini atradiis kaut ko vienmeer...tas "aarstu bizness" ir loti saistiits ar farmakologiju!Abas puses straadaa roku rokaa!Zeel kaadreiz skatiities,ka cilveekiem,kuriem vairs nekad neatgrieziisies atmina ,izraksta daargas zales atminas uzlabosanai...!
Taapat jau ar tiem daudzajiem vitamiiniem...kas par daudz,tas par skaadi!
Laikam loti daudz visaa ir tas,kaa cilveeki skataas uz visu,pie kaadas grupas pieder!
14.11.2012 19:57 |

Reitings 19
Reģ: 01.10.2012
Oi atradusi autore paraug valsti ameriku,kur piekopj veseligu dzives veidu. Nesmidini.Musu sievietes prot labi un skaistas izskatities gan pasreizeja momenta gan ari pec ciktur gadiem.Tas amerikanietes var stumt ieksa kilogramus vitaminu un msazas taisit no prieksas un pakalas, bet ka nav ta nav. to tavs virs amerikanis ari zina.ko tad nepreceja savejo ka tik visas labi izskatas un muzigi jaunas no ta ka teici biotina?

Gods un slava Latvijas sievietempar to ka prot visu - pasas paest un bernus pabarot veseligi un ar dabiskiem produktiem un sapucetiesta, ka neviena amerikaniete nestav klat.un vinas pat sapnos neieraudzis nekad ka Latvijas sievietes to dabu gatavu.
14.11.2012 20:19 |

Reitings 16208
Es nupat naacu pie sleedziena,ka daudzas diskuteetaajas-Krista,DIO,Spotorno,Cataleya ir tuvaak man-"uz viena vilna"!Mees nedziivojam Latvijaa jau labu laiku!Cita domaasana,cita uztvere...!:)
14.11.2012 20:21 |

Reitings 16208
Zeltakronis-tu uzliki punktu uz i !!:D
14.11.2012 20:28 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Šāds novērojums ir diezgan precīzs... Manuprāt, te saskatāmi divi aspekti, kāpēc tā.
Pirmkārt, Eiropa ir modes kontinents, te ir visas galvenās modes mekas. Līdz ar to mode, ārējais izskats, skaista āriene te ir daudz svarīgāka nekā citur.
Otrkārt - kas vairāk attiecas uz tādām valstīm kā Latvija - tas ir ekonomiskais aspekts. Cilvēki vienkārši nevar atļauties dārgo bioprodukciju. Kā arī situācija ir tik nestabila, ka mēs nezinām, kas bus rīt, vai būs darbs un vai būs ko ēst. Tad kā var domāt par kaut kādiem ilgtermiņa plāniem. Tāpēc dzīvo pēc principa - labāk šodien, tagad un uzreiz dabūt maksimumu.
14.11.2012 20:29 |

Reitings 16208
Chanely+!Taa laikam arii ir!
Gribeeju veel piebilst-Amerika ir tik liela un dazaada!Es nekad neesmu uzsveerusi,ka te visi cilveeki eed veseliigi,dziivo veseliigi!
14.11.2012 20:45 |

Reitings 71
Latvijā Nav naudas biopārtikai, bet daudziem taču ir dārzi, pašu audzēti dārzeņi..

Bieži kad cilvēks sāk novecot, tad arī vairāk sāk piedomāt par tādām lietām. Divdesmitgadnieces reti kura domā par to kā izskatīsies pēc gadiem, drīzāk par karjeru.
14.11.2012 21:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

Un nekas nevar but labaks par Latvijas pasu audzetiem aboliem.Nekad veikala neperku. Musu mežos mellenes, dzērvenes, musu medus. Lauku piens,krejums ko perku no tiem kas pasi tur gotinas. Nemaz nerunajot musu rupmaize senču,rudzu ir ļoti veseliga.
14.11.2012 21:21 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
jā, esmu pamanījusi arī sev tādu tendenci, bet mēģinu vairāk pievērsties veselīgam dzīvesveidam. pagaidām iet kā pa kalniem laika un naudas trūkuma dēļ
14.11.2012 21:31 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu, Amerika ir ļoti liela, un ļoti atšķirīgs dzīvesveids un domāšana ir cilvēkiem New York vai Oklahomā... cilvēkiem ar vidējo izglītību vai augstāko, dažādiem ienākumiem..

Es pašlaik dzīvoju Miami apkārtnē. Te ir ļoti liels latīņamerikāņu īpatsvars un, mī un žē, ko tik nevar redzēt uz ielām. Maskavas krievi aiz skaudības nomirtu. Izkrāsotas sejas, resnules mini, 15cm papēži, mati divos stāvos, visādas Kardašjanu tipa figūras iespīlētās drēbēs. Protams, ir arī daudz skaistu, koptu sieviešu, bet daudz arī šļuru, kur var redzēt, ka špahtelei cauri rēgojas slikta āda, slikti mati.
man šķiet, ka vairums ļaužu te labāk iztērētu naudu restorānā labam steikam, vai kam tādam, nekā masāžai. tā nu tas ir. te ir ēdiena kults.
14.11.2012 21:41 |

Reitings 27552

Reitings 27552

Reitings 1761
Kubiete, tev neienāk prātā, ka Amerikā ir vairāk nekā 300 miljoni iedzīvotāju, kamēr Latvijā vien 2 miljoni? Tādēļ jebkuru dīvaiņu/ resnuļu/ neglīteņu salīdzināšana ir muļķīga.
14.11.2012 22:09 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
labāk nopirkšu labu kosmētiku, nekā labu krēmu vai sejas masku. Labāk nopirkšu krēmu vai masku, nekā dzeršu vitamīnus un daudz ūdens. Labāk dzeršu vitamīnus un ūdeni, nekā veselīgi ēdīšu. Labāk mazāk ēdīšu, nekā sportošu. Neesmu tālredzīga. Sevi kopju, bet par veselību nedomāju. Vienīgi pēdējā laikā cenšos, lai mēnesī vairāk naudas aiziet koncertos, grāmatās, teātros, nekā kosmētikām un drēbēm.
14.11.2012 22:11 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
sekoju sev līdzi,arī uzturam, figūrai utt
šodien skatījus the real housewives of Orange county ieraudzīju Grečenu bez make-up, ja nezinātu, kad viņa nekad nepateiktu.
14.11.2012 22:15 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Visu diskusiju nelasīju, tikai pirmo lapu, bet Heartkiller uzrakstīja vienu, manuprāt, trāpīgu teikumu:
(jo vispār, kā teiktu mans opītis - līdz tam vecumam vēl jānodzīvo).

Šajā - izskata, veselības ziņā - es esmu te un tagad. Ja mans svars jau daudzus gadus ir nemainīgs un nav uz aptaukošanos pusi virzīts, es atļaujos ēst šokolādi un mani nemoka sirdsapziņas pārmetumi, jo svarā tas īpaši nepieliekas klāt, savukārt veselība.. Veselība var no tik daudz kā sašķobīties. Veselība var kļūt sliktāka arī tāpēc, ka tev rīt kāds trakais iedurs nazi kājā vai mašīna nobrauks. Kaut kādi bio-nebio produkti.. Reāli visur ir ķimikālijas, nekas nav gana veselīgs un cilvēks nekad nespēs dzīvot 100% veselīgi, taču gaiss arī ir piesārņots.

Vēl piekrītu Librai:
Ja man ārējā sajūta nebūs laba, arī iekšējā tāda nebūs.
14.11.2012 22:22 |

Reitings 844
ieksheejaa gaisminja ietekmee to, kaa izskataamies. un to, kaa izkatiisimies peec 20 gadiem ietekmee tas, ko ar sho gaisminju daraam. a visi manikiiri, frizieri, solaariji ir vienkaarshi manam priekam, un tiem arii naudu nezeeloju:)
14.11.2012 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits