Es sevi lutinu un par to nekaunos! Kāpēc gan man neizskatīties labi, ja es to varu? Man patīk būt koptai, safrizētai, ar veselīgu sejas ādu. Bet jāatceras, ka veselīga sejas āda nerodas no tonālā, līdz ar to no tā izriet secinājums, ka kopju arī savu iekšieni, tā teikt. Nevar izskatīties skaisti no ārpuses, ja iekšās ir pilnīgs bardaks, neviens tonālais vai drēbes gabals to nelabos.
Bet nē, tā nav, ka sievietes izmet naudu tikai ārējam skaistumam.. Palasot diskusijas šeit pat, var redzēt, ka daudzas tomēr izvēlas ekoloģisku pārtiku savos iespējamos līdzekļos, biokosmētiku, dažādus citus tīrus produktus gan sakistumkopšanā, gan pārtikā, gan veselības aprūpē. Nevar tā viennozīmīgi apgalvot, ir, protams, daudzas un daudzi, kas ir vērsti tikai uz ārišķībām un tiešām lielu naudu izmet visādās skaistumprocedūrās, bet turpina stūķēt burgerus iekšā, bet nedomāju, ka tā ir tikai Latvijā, arī pie tevis ASV ir pietiekami daudz tādu, esmu pārliecināta, jo tā ir pilnīgi visur.
Vēl viens rādītājs, pēc kā spriežu, ir tas, ka ar vien vairāk sievietes un arī vīrieši pievēršas liekā svara problēmai un sportam, tā arī ir sava veida iekšējā tīrīšana.
Kā arī tas, ka tīra pārtika, kosmētika, vitamīni Latvijā ir tiešām dārgāki nekā ASV, piemēram, tāpēc daudzi tos nemaz nevar atļauties, bet tas taču nenozīmē, ka tagad jāsēž ar ataugušām matu saknēm vai līķa bālumu, tikai tāpēc, ka nav naudas nopirkt vienu produktu, tas nenozīmē, ka ir slikti izmantot citus un lētākus.
Ļoti vispārīgs, pārprotams un nepārdomāts spriedums Tev.