Sveikas maitenes, vēršos pēc palīdzības, jo es vairs nezinu, kur likties, es jūtu, ka tā "apēd" manu mīlestību.
Stāsts ir sekojoš, esmu kopā ar draugu 1 gadu, rit jau otrais. Man liekas, ka problēma ir manī, bet esmu gaužām apjukisi. Esmu ļoti griezirdīga uz citiem cilvēkiem viņa dzīvē, vienmēr gribas būt pirmajā vietā, lai viss notiek pēc mana prāta, ja nenotiek, es ļoti sapsihojos un kļūstu agresīva vārda vistiešākajā nozīmē - ārdos, situ, psihoju, mēģinu aizvainot! Pēc tam nožēloju, skrienu atvainoties, līdz šim man viss tiek piedots, bet baidos, ka tā ilgi nebūs. Visvairāk es esmu greizsirdīga uz viņa tā sauktajām "draudznēm", viņam tādas ir daudz, un viņš ir cilvēks, kam gribas visiem palīdzēt. Mani tas kaitina, jo negribas, lai viņš rūpējas par svešām sievietēm. Visvairāk sadusmojos, ja viņš atceļ mūsu tikšanos dēļ, kādas draudzenes, kura nonākusi problēmā. Vakar viņa kolēģe nonāca slimnīca, mums bija sarunāts satikties, bet viņš atcēla, jo jābrauc pie viņas ciemos. Attaisnojās, ka mani, taču redzot katru dienu. Tas ir tikai viens gadījums. Vakar sacēlu traci, beigās viņš pateica, ka viņam mīļums uz mani nedarbojoties, pat vienā frāzē izmeta, ka ispējams vairs nemīl mani. Es protams ļoti pārdzīvoju, aizgāju uz baseinu, izvēdināju galvu, piekritu šķirties. Savukārt tad viņš mani nelaida prom. Palikām kopā, centīsimies abi.
Esmu apjukusi, vai manas prasības tik ļoti nerūpēties par visām pasaules sievietēm ir pārspīlēta? Vai tas ir egoistiski? Man nepatīk šāda viņa attieksme, jo manuprāt viņš pret tām "vienkārši draudzenēm" izturās pārāk laipni. Esmu teikusi, ka viena viņa draudzene man īpaši nepatīk, bet ļoti bieži, kad ejam kaut kur divatā, tiek piedāvāts aicināt šo draudzeni un viņas draugu līdzi. Esmu teikusi, lai tā nedara, bet neņem vērā.
Es vnk mirstu no domas, ka viņš savu uzmanību veltīs citai, tai laikā, kad varētu būt kopā ar mani. Pārmetu, ka gan jau uz slimnīcu meitenei puķi aizvedīs, bet man viņš nepērk! Uz, ko saņēmu atbildi - man mīļums uz tevi nedarbojas.
Šodien ieraudzīju, ka tā meitene viņam k-ko facebookā komentējusi, un es no dusmām gandrīz uzplīsu, bet nu savaldījos.
Nepatīk, ka viņam ir tik daudz sieviešu draudzeņu.
Esmu prasījusi, vai viņam tās draudzenes patīk, bet vnm saņemu noliedzošu atbildi. Bet man ir aizdomas, ka patīk gan. Mums ir interesants attiecību stāsts, bet kad viņš bija kopā ar savu bijušo, es biju šāda vnk draudzene, kurai viņš bieži rakstīja. Tiesa, toreiz man simpātiju nebija un ar puisi sagāju kopā, kad jau viņš bija izšķīries un gadu nebijām tikušies.
Varbūt tieši tāpēc arī esmu tik greizsirdīga.
Ko man darīt?