Ko dariet? Man ir tik liels slinkums, ka jau pusstundu domāju-iet vai neiet gulēt-slinkums pat to darīt :D
Galvenokārt gribēju padalīties ar šo bildi, klīst tagad par twiteri.Kārtīgi sasmējos :D
Man 8:30 no riita!:)Dzeru kafiju un domaaju-sodien man briivdiena,jaaizbrauc un "savu vekalinu",varbuut atradiisu atkal kaarteeejo peerli!Mana peedeejaa peerle -Hermes lakats ir dieviigs...:)Kraasas un kasmiirs kopaa ar ziidu,tas kritums utt!Man tomeer laikam vajag loti maz,lai buutu laimiiga:D
redzēju jaunu veidu kā tikt pie slaidām kājam,diži liela vajadzība man nav bet intereses pēc nolēmu nostiprināt kājas muskuļus,un nu drošvi varu teikt izpildot šos vingrinājumus rezultātus var just jau pirmajā reizē..super
Es šodien noskrējos darbos, tad nopeldēju savus 2km un gandrīz atplīsu saunā, sakārtošu baseina somu, noskatīšos "Ugunsgrēku" pie tējas tases un cepuma un atkal ķeršos pie darbiem.
Karinjo, man arī vairāk patīk pirmā, lai gan personīgi man pietrūktu kapuča, zinot mūsu laikapstākļus, it sevišķi tagad... :) Trešā vēl tāda tīri neko un ar kapuci.
Jà, tieši tà, kapuci gribu. Bet pati 3. atkal nav nekas seviški elegants..:D Spotorno, Tev varbūt zinàms kàds mūspuses foršais veikals, vairàk jau neta katalogs? Lídz šim vienmèr Latvijà pirkos, tagad jàiztiek ar to, kas ir..
Tikko noskatījos iekš YouTubes filmu Ģimenes lietas, visas 50 min, nepārspīlējot, man žoklis bija atkāries :( TIK skumji. Jāatzīst, ka filmu nebiju redzējusi. Varbūt kāda zina, kur var noskatīties filmas pēdējās minūtes? :(