Jo interesantāka sieviete...

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Jo interesantāka sieviete, jo vairāk citi vēlas viņu apliet ar dubļiem.

Atvainojos, ja ne pārāk izdevies tulkojums no krievu val., bet doma skaidra.

Tātad - piekrītat vai nē? :)
13.11.2012 17:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
cilvēka personība var pievilkt uz var atgrūzt. tiešī ļoti spēcīgās un interesantās personības gan pievelk, gan atgrūž. bet, kas es kāda medaļa, lai visiem patiktu? bet vajag iemācīties atšķirt, kad šī citu kritika ir taisnīga, bet cita vnk apliešana ar dubļiem. degunu pa zemi nevajag vilkt, bet tas nenozīmē, ka mums deguns dots, lai mākoņus stumdītu.
14.11.2012 11:04 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Var jau būt, bet man nepatīk tas, ka daudzas to izmanto sev par attaisnojumu, lai gan pašas ne pa dubļiem, bet pa s**iem vārtās. Un tad, ja kāds ko piemin, tad - tas jau tikai tāpēc, ka īstenībā visiem skauž

piekrītu šim.
14.11.2012 11:05 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vienam tā sieviete ir harizmātiska, aizrautīga un patīkama, citam - iedomīga, aukstasinīga maita. Visi cilvēki citus cilvēkus neuztver vienādi. Līdz ar to, neuzskatu, ka šādas sievietes ir izredzētās un tieši viņas tiek aplietas ar dubļiem, jo ir lieliskas. Katrs no mums kādam var nepatikt un izpelnīties kādu skarbāku vārdu.
14.11.2012 11:09 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Un par to skaudību - esmu novērojusi, ka cilvēki, kuri paši sevi uzskata par satriecoši lieliskiem, ir ļoti jūtīgi attiecībā un neglaimojošiem vārdiem. Uzreiz tiek izdarīts secinājums - tev skauž, ka es tik lielisks, bet tu nē. Vienmēr pabrīnos, kāpēc ir tik grūti saprast, ka kādam tu vari vienkārši nepatikt. Tāpat kā filma, kleita vai grāmata.
14.11.2012 11:12 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man nav skaidrs, kālab Emmanuelle pie sievietes interesantuma min veiksmīgu apprecēšanos? Kāds tam loģiskais pamatojums? Patiesībā jau tas ir samērā skumji, ja sieviete kļūst citiem interesanta tikai ar veiksmīgām laulībām... Un kas notiek brīdī, kad laulība izirst- atraktīvā, interesantā sieviete atkal kā tāda nabaga Pelnrušķīte pārvēršas garlaicīgā virtuves ķēkšā? Lai gan... mūsdienu sabiedrībā tā dažkārt mēdz notikt - dažām sievietēm apkārtējo skatieni pievēršas tikai tad, ja apprec sabiedrībā zināmu vīrieti - viņas intervē, fotografē, viņu gaitām pēkšņi ar aizrautību seko tā it kā piecas minūtes pirms šī "liktenīgā" satikšanas visu dzīvi būtu vadījušas kā pelēkas švabras, bet tagad jau nu gan, kā pēc burvju mājiena, būtu kļuvusi kaut kas īpašs:)
14.11.2012 11:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits