Jā, lai cik jocīgi un savādi neliktos jautāšu padomu..
Kā Jūs mājās tīriet stikla virsmas, spoguļus, logus?
sāk rasties problēma, jo šīs virsmas lielā platībā ir tikpat kā neiespējami attīrīt. Neviens speciāli nesmērē, bet tāpat ir putekļi un viss kas cits.
Kādus līdzekļus un iespējams, lupatiņas jūs izmantojat?
Man kaut kāda tur lupatiņa ir, notīra spoguli labi, bet ja vajag, tad vēl tīru ar papīra dvieļiem un speciālu tīrāmo.
Bet varu ieteikt - Norwex lupatiņas, nu maksā kādi 12 ls divas, tieši priekš logiem, bet tik ātri logus notīrīt - viena lupatiņa tikai ar ūdeni jāsaslapina un ar otru, kas sausa tīra.
Stikla virsmas, kas ir uz galdiem un plauktiem nomazgāju ar ūdeni+etiķi un pašās beigās nopulēju ar papīra dvieli. Logus mzgāju ar ūdeni+Fairy un pēcāk apslauku ar etiķūdenī samērcētu kokvilnas lupatiņu un nopulēju ar papīra dvieli. Tā - pa ātro un vienkāršo. Neticu visādiem putekļus atgrūdošiem līdzekļiem un speciālajām lupatiņām. Puteklim pie vienas vietas reklāmas triki - kur gribēs, tur piezemēsies.
Kā Jūs mājās tīriet stikla virsmas, spoguļus, logus?
Ar logu/stiklu tīrāmo (izmidzināmo) un papīra dvieļiem vai avīzēm. Viens LV ražojuma ir baigi labais, tik neatceros nosaukumu (tas mammas mājās). Sākumā liekas, ka glizini kā ūdeni bezjēgā, bet beigās notīra tik perfekti!
hehe, jaa, tadel ari domaju, jauzjautaa.
Nesen iegadajos itka specialu lupatinu - maksaja 3ls, bet netira necik.. ari tiramais it ka ar spirtu, bet paliek tadi nesmuki pleki...
Mana mamma arī iegādājās dzeltenas krāsas lupatiņu pa 6Ls, kura domāta spec stiklam - logiem galdiem utt. viņa IR laba. Bet tas bija tik sen, ka es pat vairs neatceros, kur tādu var dabūt. Vecāmamma nodomāja, ka tā lupata jāmet ārā un iemeta ugunskurā :D par laimi tas vēl nebija aizdedzināts, kad lupatiņa atradās :D
Supatrupa - varbūt pa laikam pamēģini virsmaz nomazgāt ar kādu Fairy veidīgo un tad pa virsu ar tīrāmo uz spirta bāzes? Es arī logus, kas sanāk uz ielas pusi nespēju ar parasto smidzināmo attīrīt, bet ar trauku mazgājamo tā lieta iet no rokas.
Ar logu/stiklu tīrāmo (izmidzināmo) un papīra dvieļiem.
Es tāpat un tikai tā.
Tā kā man ir studio tipa viesistaba, ēdiena gatavošanas rezultātā, uz virsmām nonāk eļļaina veida nosēdumi. Ar vienkāršām lupatiņām tas nenāk nost perfekti.
Nekad nav gadījies slikts izsmidzināmais līdzeklis (ka paliktu pleķi un kaut ko nenotīrītu) - es pat nezinu, pēc kādiem kritērijiem veikalā izvēlos, bet visi ir bijuši ok.