Cik ilgu laiku pirms seansa var izņemt biļeti? ir iespējams 1.5h pirms seansa?
Un tos dokumentus prasa tikai pirms biļešu izņemšanas vai arī vēl tad kad skenē biļetes pirms ieejas zalē?
(vnk es gribu izņemt biļetes pirms es nododu pasi taisīt jaunu, kas man ir pieteikts 17.30 un tad uz to seansa laiku-18.30 man nebūs līdzi nekā :( un jā arī tiesības man nebūs jo es viņas pazaudēju(losene tāda))
man nekādu dokumentu neprasīja, pati pajautāju, vai nevajag uzrādīt, darbinieks teica, ka ticēs tāpat, ja jau esmu sarakstā. ;) Ieteikti nesaptrautkies un , ja tomēr pajautā, pasmaidīt!
Man arī nav prasīti, pasaki savu vārdu un viss :) Biļeti parasti var saņemt pirms seansa, jo tā ir atsevišķi nevis pie kasēm...vismaz tā ir Multikino un Forumā arī tā bija, kad es tiku :D
ehh,diena neiesākās labi- biju pa nakti nejauši atstājusi savas čības pa nakti virtuvē, nekad vairāk tā nedarīšu :D šodien pamodos,ieeju virtuvē,un tur mazie kucēni jau paspējuši čības apskādēt - tik nesmukas čības savu mūžu neesmu redzējusi :D bet grēks jau uz tik maziem,mīlīgiem 6 purniņiem rāties :)
šodien doma pabeigt lasīt grāmatu par Kārli Skrastiņu :) un vēlāk nedarīšu neko :D
Esmu beidzot iepeldējusi beztēmā. :D pusi dienas esmu nogulējusi, bija tiiik foršs sapnis, ka negribējās celties.:)
Monro, man jāsagaida draugs, tad zināšu precīzāk ko un cik mēs gribēsim. :)
Vakarā man būs māsu diena laikam jau pareizāk būs vakars. Visas kopā dosimies uz teātri, tik aizmirsu uz kādu izrādi, bija komēdija. :D
Vēl man jāuzzimē viesistabas plauktam skice un jāizdomā cik augstus gribu virtuves skapīšu. Cik parasti ir augstu no galda/darba virsmas? :p
Jau domāju, ka esmu tikusi vaļā no savas šoppinga mānijas un mana dzīve ir gana piepildīta bez naudas izmešanas par drēbēm, kuras uzvilkšu pāris reizes. NĒ. Atkal jau iztērējos. :(
Šoreiz šāds apmetņveida mētelītis. Tikai smukāks.
Un zābaciņi.
Ne vienu, ne otru man tik akūti nevajadzēja, lai tērētu naudu, kas šobrīd būtu noderējusi virknei lietderīgāku un nepieciešamāku izdevumu.
Būtu pieticis vien ar biezajām zeķubiksēm, kas maksāja vien 3Ls. Bet apskaidrība jau nāk tikai tad, kad esi ārā no veikala. :D