Nekad neesmu prasījusi, jo par savām mēnešreizēm rūpējos laicīgi. Avārijas situācijā gan jau , ka viņš aizietu un nopirktu ,un nebūtu liela bēda, jo galu galā tā ir tikai tamponu paciņa, nevis izlietotie tamponi, ko viņš redz :)
Vairāku gadu laikā, dzīvojot kopā ,vīrietis nekad nav redzējis nevienu asins lāsīti nekur, mani skujoties, spiežot pumpas vai darot ko tml. Kā arī neskūtu un netīriem matiem nav redzējis.
Uzskatu, ka lai arī otra klātbūtnē jājūtas brīvi, ir lietas, kas ir privātas. It īpaši sievietei.
Mans vīrietis ir arī teicis, ka viņš ir audzinātas ar domu, ka sieviete ir kas.. "augstāks , skaistāks".
Līdz ar to, ja viņam blakus būtu sieviete, kas nekautrētos viņa klātbūtnē laist gāzes vai sēdēt uz poda.. viņš sāktu just pretīgumu un riebumu. Starp citu, tas ir tieši tas, kas tiek rādīts visās pēdējās amerikāņu filmās- sieviete tualetē, sievietes laižot gāzes, utt. Esmu no vairākiem vīriešiem dzirdējusi sašutumu par tādu , pilnīgi nevajadzīgu sievietes tēla propogandu.
Visi zina, ka sievietes iet uz tualeti , asiņo un dara visu citu, bet tas nav otram jābāž zem deguna!