Vīrieši un paketes.

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Kā jums liekas, vai tas ir pieņemami, ja vīrietis savai draudzenei, sievai, mammai u.tt iet uz veikalu un pērk paketes, tamponus? Jūsu vīrieši jums pērk? Vai arī tas tomēr jāpērk sievietei?

Man tagad pašai tāda situācija, ka sākās, bet mājās ne tamponi, ne paketes neatradās (lai gan biju pārliecināta, ka bija jābūt).. nu re, zvanu draugam, lai nopērk, bet viņš saka:"Es tādas lietas veikalā nepirkšu." Bet tomēr beigās pierunāju. :) :D
12.11.2012 17:33 |

Reitings 134
Reģ: 15.03.2009
Manējais jau toč aizies un nopirks neko īpaši nedomājot,ko vajag to vajag- viņš tā teiktu!
Bet tā pati vienmēr pērku un viņam tas nav jādara nekad.
12.11.2012 18:32 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Vēl nav bijusi vajadzība nevienam prasīt, bet gan jau nekautrētos paprasīt un džeks nekautrētos nopirkt.
Atcerējos :D Viens no maniem pirmajiem draugiem vienreiz prasīja, lai parādu, kā izskatās, kad ņem ārā/liek iekšā tamponu, gribēja asistēt :D Bet nu bez tā, ka rēcīgi, šis gan man likās mazliet neforši :D
Par somiņām es arī parasti ieplešu acis. Ne par tām, kur acīmredzami pilns ar iepirkumiem, bet situācijās, kad džeks nes savas beibes mazo rokassomiņu, kur drošvien iekšā tikai telefons un lūpukrāsa. :):)
12.11.2012 18:33 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Man jautājums tām, kurām tas šķiet nepieņemami (vienkārši ziņkāres pēc) - a kā ar tualetes papīru? To drīkst vīrietis pirkt? Viņš taču sapratīs, ka jūs kakājat! Lab, lab, neveikli pajokoju.

Tiešām neveikli, jo nav runa par to, ka, redziet, viņš uzzinās, ka ir mēnešreizes. Atšķirība ir tāda, ka tualetes papīru lieto visi, paketes/tamponus tikai sievietes. Es arī neuzskatu, ka man pēc kaut kādām naglām vai vēl nez kā būtu jābrauc, jo, ne es zinu, kādas vajag, ne arī man tas jādara.
Kā jau teicu, ja vien tas nav ārkārtas gadījums, tad vienkārši tāpat prasīt, lai nopērk paketes ir nedaudz pazemojoši attiecībā pret vīrieti.
12.11.2012 18:44 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nekad neesmu prasījusi, jo par savām mēnešreizēm rūpējos laicīgi. Avārijas situācijā gan jau , ka viņš aizietu un nopirktu ,un nebūtu liela bēda, jo galu galā tā ir tikai tamponu paciņa, nevis izlietotie tamponi, ko viņš redz :)
Vairāku gadu laikā, dzīvojot kopā ,vīrietis nekad nav redzējis nevienu asins lāsīti nekur, mani skujoties, spiežot pumpas vai darot ko tml. Kā arī neskūtu un netīriem matiem nav redzējis.
Uzskatu, ka lai arī otra klātbūtnē jājūtas brīvi, ir lietas, kas ir privātas. It īpaši sievietei.
Mans vīrietis ir arī teicis, ka viņš ir audzinātas ar domu, ka sieviete ir kas.. "augstāks , skaistāks".
Līdz ar to, ja viņam blakus būtu sieviete, kas nekautrētos viņa klātbūtnē laist gāzes vai sēdēt uz poda.. viņš sāktu just pretīgumu un riebumu. Starp citu, tas ir tieši tas, kas tiek rādīts visās pēdējās amerikāņu filmās- sieviete tualetē, sievietes laižot gāzes, utt. Esmu no vairākiem vīriešiem dzirdējusi sašutumu par tādu , pilnīgi nevajadzīgu sievietes tēla propogandu.
Visi zina, ka sievietes iet uz tualeti , asiņo un dara visu citu, bet tas nav otram jābāž zem deguna!
12.11.2012 18:49 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Laikam šoreiz piekrītu tiem,kas saka,ka tas nebūtu jādara vīrietim,bet gan pašai sievietei.Nu nav tas jādara vīrietim,nu nav.
12.11.2012 18:50 |

Reitings 3350
Man pec darba spiljkas jastiepj majas 6x paka ar aliniem, lai miloto iepriecinatu, nesaprotu, kur problema vinam nopirkt paketes vai tamponus.
12.11.2012 18:55 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
manuprāt sabiedrībai nav liela jega šādu jautājumu jautāt - jo katrās attiecībās/ģimenes/vai individuāliem cilvekiem ir savs viedoklis šajā jautājuma :) svarīgi diskusijas autorei ir izvertet un saprast ka tas būs vinas attiecībās :)
12.11.2012 18:57 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
man mēnešreizes ir 11 gadus, nespēju iedomātos ka kādu mēnesi tās mani varētu "pārsteigt nesagatavotu"! vīrietim pirkt tamponus/ paketes neliktu!

un tas, ko dara citas, man ir diezgan vienaldzīgi!
12.11.2012 18:58 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ja būtu tāda sos situācija, tad, protams, ietu un nopirktu, bet reāli es nenovelku situāciju līdz tādam, ka mājās nav nevienas...
Kad kopā ejam iepirkties, tad jau grozā arī iemetu, viņš redz, protams, a kas tur tāds ir... un pie kases pats norēķinās, neiešu taču paslepus maksāt par paketēm :D
12.11.2012 19:01 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Ja mammai - tad tikai tādos gadījumos, ja tiešām viņa nevar pati aiziet uz veikalu (savādāk tas tā mazliet dīvaini liktos).

Bet pārdevēja jau nezinātu,kam tie domāti, mātei vai draudzenei. Kas zina no kā tad īsti čalim kauns.

protams, ka pienjemami. kjikjinaashanu un kauneeshanos var gaidiit no 16 gadiiga puishelja nevis no pieaugusha viiriesha.

+++

Man riebjas arī tās vecenes, kuras paņem no mājas lielāko, piekrautāko somu un liek savam pavergam nest. Kādēļ jāņem līdz soma, ja pati nevar panest un liek nest vecim, kas ta nu ar nokārtu galvu kā notiesātais nes.

Es arī nēsāju lielas somas, bet nekad nelieku draugam nest, bet ja sanāk negaidīti ieiet veikalā un tad nu sakrauju somā tur 2L pienu, jogurtus, saldējumus,ūdeni, tad gan draugs viņu nes.
12.11.2012 19:01 |

Reitings 1761
Sievietes tiešām savās somās liek pārtiku?? Kas jums tās par somām? :D
Es savējā neko vairāk par Evian mazo pudelīti pat iedomājusies neesmu likt! Un neba tāpēc, ka neietilptu!
Pārtikai ir maisiņi domāti!
Un kur nu vēl dot vīrietim , lai nes!
12.11.2012 19:06 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Es ar ceļojuma koferi staigāju apkārt :D
12.11.2012 19:09 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Etiķete - ne jau pārdevējas dēļ šķistu dīvaini, ja dēls savai mātei uz veikalu pēc tamponiem un paketēm ietu. Tas tā līdzīgi, kā ja meita fāterim prezervatīvus ietu pirkt.
Domāju, ka starp bērniem un vecākiem (ir īpaši - pretējā dzimuma) ir normāli ievērot kaut kādu intīmo lietu noklusēšanu.
Protams, ja māte ir "uz gultas", tad tas savādāk. Tad normāli gan pirkt, gan mainīt, gan vēl dibenu noskalot.
12.11.2012 19:12 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Kad es mācījos augstskola, man katru dienu bija jānes uz nodarbībām halātu + čības, mācību materiālus utt.
Un tā kā es braucu no rītiem, lai neizņemtu lieko vietu ar vēl maisiņu, visu liku somā (bija man tāda, kura tukša svera jau pusotru kg).
Un es tiešām priečajos, kad man draugs palīdzēja to somu panest.

un jā, es arī lieku pārtiku - ja tas, protams, nenodara pāri somai (konfektes, mineralūdens utt. Pienu es neliktu)
12.11.2012 19:13 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Mans vīrs ir pircis man gan tamponu, gan zeķubikses un citas lietas. Viņu tas nemulsina. Reiz pat ļoti smējos, ka viņš 10min Drogās ar pārdevēju ir izvēlējies man zeķubikses. :D
12.11.2012 19:16 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Ārprāts. Ārprāts,meitenes! Nav brīnums,ka citreiz Jums puiši kkādi pajoliņi!
12.11.2012 19:17 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
prasīju paketes atnesa ieliknīšus,prasīju pēc dzemdībām,lai atnes

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
nav bijusi vajadzība prasīt tā kā nemācēšu spriest vai man kāds pirktu

:D

bet viens ex bija dikti ziņkārīgs par tamponiem vienreiz ņēma man ārā un lika jaunu ar iekšā :D interesanti.... :D

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es arī mēdzu pārtiku ielikt somā, ja, piemēram, nopērku piena paku un kaut ko klāt vakariņām, tamdēļ jau nepirkšu lielo maisu, lai tur pāris preces ieliktu. :D (un neba vienmēr maisiņus somā turu iepirkumiem paredzētus)

Man 1x tikai bija tāds .. pārsteiguma gadījums, kad sāku asiņot mēneša vidū, bet kā izrādījās- tikai uz 1 dienu. Tad prasīju toreizējam draugam, lai aiziet uz veikalu, jo man šķiet nepatīkami ar papīru biksēs skraidīt pa centru. Bet tas bija tikai 1x un nebija pieejami krājumi, jo nebiju savā pilsētā, savās mājās, nebija arī kāds cits, kam paprasīt. Var pārsteigt nesagatavotu jebkuru! Savādāk- man vnm ir krājumi. :D
12.11.2012 19:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Mēnešreizes ir sieviešu padarīšana- kāpēc vīrietis jaapgrūina ar tādu preču pirkšanu?!Kā jau te viena meitene iepriekš teica- pašām jātiek galā!

tad jau sievieteem nevajadzeetu viirieshiem pirkt skuvekljus, baardu putas utt, ja savajagaas. nedod dievs, tante x padomaas, ka man baarda aug. :D
briinos, cik daudzas ir iedziitas kompleksos un kaunaas no pavisam normaalaam lietaam it kaa buutu viduslaiki un sieviete meenesheizju laikaa skaitiitos greeciiga un pretiiga. mana viira pienaakumos ietilpst iet uz lielveikalu un pirkt eedamo, saimnieciibas preces. vinjsh pats paskataas parasti vai man pietiek tamponi un ja nee, tad ieliek sarakstaa un manupraat, tas ir normaali, ka uztver to kaa ikdieniskju lietu.
12.11.2012 19:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)