Vīrieši un paketes.

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Kā jums liekas, vai tas ir pieņemami, ja vīrietis savai draudzenei, sievai, mammai u.tt iet uz veikalu un pērk paketes, tamponus? Jūsu vīrieši jums pērk? Vai arī tas tomēr jāpērk sievietei?

Man tagad pašai tāda situācija, ka sākās, bet mājās ne tamponi, ne paketes neatradās (lai gan biju pārliecināta, ka bija jābūt).. nu re, zvanu draugam, lai nopērk, bet viņš saka:"Es tādas lietas veikalā nepirkšu." Bet tomēr beigās pierunāju. :) :D
12.11.2012 17:33 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
man gan draugs vaksēja kājas :)
un nekas, jautri bija.
12.11.2012 18:05 |

Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Jā, ir bijušas reizes, kad sākās viss ātrāk un neesmu sagatavojusies, taču mans mīļotais ir pircis, ko man vajag, ja sarakstu visu uz lapiņas un parādu netā iepakojumu.

P.S Par somām. Nekad nemēģinu savu somu "piestūķēt"ar visādām lietām, lai pati varu panest. Ja ejam no veikala, sapirkušies, tad preces saliekam maisiņā, ko nes mīļotais. Lai citi puiši nes meiteņu somas utt., taču savējo vēl par kamieli neuzskatu. Paturēt somu, OK. Bet kad nes, nu sorry... :(

Tāds mans viedoklis.
12.11.2012 18:06 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
He,manējais vienreiz pieteicās man noskūt kājas,bija amizanti abiem :D
12.11.2012 18:07 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es arī pērku tad, kad man mēnešreižu nav. Vnk sapērkos vairākas paciņas ar visu, ko vajag un man stāv atvilknē. Līdz ar to tādas "neveiklas" situācijas, kad "nav citu variantu" man neveidojas. Vienkārši ir jādomā laicīgi- tev jau tāpat to visu vajadzēs, nesaprotu kādēļ jānovelk līdz pēdējam brīdim.

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Par paketēm - liekas, ka tas ir forši, ja vītietis to vai izdarīt! :)

Par somu nešanu - mans draugs nes tikai manu sporta somu, ja pati pēc treniņa neesmu spējīga to panest! :D

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Ja es jautātu, tad domāju, ka mans vīrietis pēc nelielas nokaunēšanās par līšanu sieviešu intīmās higiēnas lietās arī aizietu un nopirktu, neatstātu jau mani nelaimē.
Bet. Es nejautātu. Jo es uzskatu, ka sievietei ir pašai jāmāk parūpēties par tādu lietu kā mēnešreizes, jānodrošinās, ja arī tās sākas negaidīti.. Tas pat ir nevis kauns vai kaut kā tā, man vienkārši liekas pašsaprotami, ka ir lietas, gar kurām vīriešiem nav daļas un sievietēm jātiek pašām galā. Būtībā, ir tkai viena tāda lieta- mēnešreizes.
Tā kā jā, apkopojot- ja man būtu nu tik traki briesmīgi liela avārija, ka pati nevarētu nu nekādīgi izlīdzīdzēties (nez tikai kam tādam būtu jānotiek, ka nelīdzētu ne tualetes papīrs, ne salvetes, ne kas cits), man draugs man nopirktu, lai gan 100% varu apgalvot, ka īpaši laimīgs un drošs viņš pie kases neietu. :D
Somu nesu parasti pati, jo man vajag, lai mana soma ar visiem maniem dokumentiem un maku ir pie manis. Nav jau tā, ka neuzticos savam vīrietim, man vienkārši patīk pašai būt drošai par savām mantām. Bet, ja soma ir smaga, tad vīrietis man pats parasti piedāvā panest. Vai es nesu pati, vai dodu viņam, tas jau ir cits jautājums, bet neredzu tur neko nenormālu, ja vīrs pats piedāvā panest savas dāmas somu.
12.11.2012 18:08 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Man ari parasti ir iekrājumi sieviešu higenas precem - un es neasinoju ta lai neaizietu uz veikalu pati - paketi aizstajot ar toletes papiru :D

Es savam virietim laikam ko tadu neliksu pirkt - vienigi nu tiesam ja bus jadzemde un nebusu ko tadu pati nopirkusi :D

Un tāpat atceros diskusiju - kur bija MR un sex - jezus - nekad muza neliktu savam to piedzivot :D
12.11.2012 18:10 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Pati vienmēr parūpējos lai ir krājumā. Nekad neesmu prasījusi lai nopērk. Pati tak arī vari aiziet uz veikalu- saliec tualetes papīru vai papīra dvieli vēļ labāk un aizčāpo:)
12.11.2012 18:13 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Man puisis ir pircis man vienu reizi tamponus.
Un tiešām, kad nebija nekas mājās un nevarēju aiziet un iegādāties, pajautāt citam arī nebija , kam, sākās par ātru un nebija krājumi.
Un , kas?
Gabals viņam no tā nenotika, nepretojās, kā tāda maza meitene, ka nepirks un punkts.

Nesaprotu, kas tur slikts.

P.S. Nekad viņa priekšā neesmu skuvusies tas gan man ir nepieņemami. Arī brīžos, kad Viņš grib, lai ejam kopā dušā/ vannā, es tā arī pasaku : "Šodien skūšos tāpēc iešu viena". Lai gan Viņš vienmēr iebilst,man nepatīk iet tādos brīžos kopā dušā/vannā.

P.S.2. Par somiņu runājot. Man riebjas, ka kāds ņem manu somiņu, vienkārši tracina, tāpēc arī savam puisis somiņu nedodu :D
12.11.2012 18:15 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Piedodiet, bet man tas liekas stulbi - "salikt tualetes papīru vai virtuves dvieļus" un iet uz veikalu... Ja divi cilveki ir kopā, pieņemu, ka ari dzīvo kopā - kas tur tāds?! prezervatīvus ari pērk klusiņām, nokaunējies? un ko tad, ja, nedod, dievs, vienam caureja sakas? ieslēdzas tualetē un saka - aij, es te mazliet pasēdēšu, bet tā smaciņa no kaimiņiem nāk? :D
nesaku, ka tai jabūt normai, bet, ja ir situācija, kad vajag, es uzskatu, ka ir normāli, ka puisis var gan paketes nopirkt, gan pēc caurejas zālēm aiziet utt...
12.11.2012 18:16 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Bija situācija,kad pēkšņi sākas,jo cikls nebija nostabilizējies. Puisis ar visu naudu/karti bija aizgājis uz centru savās darīšanās,protams,neko neliku sev un neskrēju viņu meklēt pa pilsētas centru,lai pati varētu aiziet uz veikalu pēc paketēm. Droši viņam pajautāju,lai nopērk.
12.11.2012 18:17 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Man it kā nebūtu problēmu pajautāt draugam, lai nopērk, bet arī pašai ir krājumi.
Tomēr, ja vīrietim jāpērk priekš mammas, tad gan tā jocīgi. Nezinu, man šķiet savādi. Pat es neesmu pirkusi mammai tādas lietas. :D Sievietēm taču parasti ir krājumi gan mājās, gan kaut kas somiņā.
12.11.2012 18:19 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
jocīgi šķiet, ja vīrietis atteiktos pirkt. tu taču tualetes papīru viņam pērc? tā arī ir personīgās higiēnas prece.. Vai arī katrs sev pa kluso iepērciet?
12.11.2012 18:22 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
man, laikam, tāds gadījums vēl nav gadījies, bet ja vajadzētu, tad gan jau, ka nopirktu. :) pašai vienmēr ir kkādi krājumi un vienmēr visās somās man ir pa 2 liekām paketēm :)
viņš gan man ir skrējis uz aptieku pēc ibumetīna vai nošpas šajās foršajās dienās :D
un par somu runājot, mana soma nekad nav pārkrauta tā, ka nevaru panest, bet ja dodamies kopā uz skolu un atpakaļ, tad manu datoru gan paņem viņš. un ja ir viens iepirkumu maisiņš, tad arī to paņem viņš. :)
12.11.2012 18:23 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
par mammu, māsu - uz to mans komentārs neattiecas, man nav pieredzes, kā tas notiek ģimenē, tikai ar draugu.
12.11.2012 18:24 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nav bijusi vajadzība, lai draugs pirktu, bet, ja vajadzētu, tad nopirktu, nesaskatu tajā neko problemātisku, arī viņam tas neliekas nekas apkaunojošs vai vēl nez kādā ziņā briesmīgs :D
12.11.2012 18:27 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nav man gadījusies situācija, kad pati ar šo netiktu galā. Manējais ir man pircis zeķubikses :D
Bet neuzskatu, ka tas ir kaut kas šausmīgs, ja vīrietis pērk sieviešu higiēnas lietas. Esmu tādus vīriešus redzējusi un vienmēr nodomāju - varbūt viņa sieviete ir slimnīcā vai vienkārši ļoti slima, vai ar kustību ierobežojumiem? Neredzu neko nosodāmu.
12.11.2012 18:27 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Man nav kauns savam vīrietim pajautāt, lai nopērk higiēnas preces! Un jā, man bieži gadās izlietot visus tamponus un tad, kad MR ir klāt un man nekas nav pa rokai, tad sūtu šamo uz veikalu! :) Un godīgi sakot viņš to uztvert vēsi un scēnas netaisa! Nu man liktos ļoti dīvaini, ja viņš atbildētu - nē, nepirkšu, sēdi mājās un asiņo! :D vai arī - ieliec tur salvetes un aizej pati uz veikalu! :D
12.11.2012 18:29 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Kotibe Stulbi?!!!Mēnešreizes ir sieviešu padarīšana- kāpēc vīrietis jaapgrūina ar tādu preču pirkšanu?!Kā jau te viena meitene iepriekš teica- pašām jātiek galā!
Nejauc te caureju klāt!!!
12.11.2012 18:31 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Negribētu, ka kāds pērkot man paketes, nodomātu, ka esmu ar kustību traucējumiem vai slimnīcā! labāk aiziet pašai , psg
12.11.2012 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)