Ja es jautātu, tad domāju, ka mans vīrietis pēc nelielas nokaunēšanās par līšanu sieviešu intīmās higiēnas lietās arī aizietu un nopirktu, neatstātu jau mani nelaimē.
Bet. Es nejautātu. Jo es uzskatu, ka sievietei ir pašai jāmāk parūpēties par tādu lietu kā mēnešreizes, jānodrošinās, ja arī tās sākas negaidīti.. Tas pat ir nevis kauns vai kaut kā tā, man vienkārši liekas pašsaprotami, ka ir lietas, gar kurām vīriešiem nav daļas un sievietēm jātiek pašām galā. Būtībā, ir tkai viena tāda lieta- mēnešreizes.
Tā kā jā, apkopojot- ja man būtu nu tik traki briesmīgi liela avārija, ka pati nevarētu nu nekādīgi izlīdzīdzēties (nez tikai kam tādam būtu jānotiek, ka nelīdzētu ne tualetes papīrs, ne salvetes, ne kas cits), man draugs man nopirktu, lai gan 100% varu apgalvot, ka īpaši laimīgs un drošs viņš pie kases neietu. :D
Somu nesu parasti pati, jo man vajag, lai mana soma ar visiem maniem dokumentiem un maku ir pie manis. Nav jau tā, ka neuzticos savam vīrietim, man vienkārši patīk pašai būt drošai par savām mantām. Bet, ja soma ir smaga, tad vīrietis man pats parasti piedāvā panest. Vai es nesu pati, vai dodu viņam, tas jau ir cits jautājums, bet neredzu tur neko nenormālu, ja vīrs pats piedāvā panest savas dāmas somu.