Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grauzdiņi???

 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Es te par ķiploku grauzdiņiem aizdomājos :)

Kādu rupjmaizi labāk izvēlēties?

Un kā jūs gatavojat, vienkārši uz pannas uzlejat nedaudz / daudz eļļu un cepat?
12.11.2012 10:32 |
 
Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Es tasu ar parasto "Ķieģelīti". sanāk super.!
12.11.2012 10:33 |
 
Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
*taisu
12.11.2012 10:34 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es apcepu, pēc tam lieku bļodiņā, tad ar ķiplokiem vai ķiploku sāli apkaisu un uzlieku bļodiņai kaut ko pa virsu..nu, tādā veidā nesanāk cietie, bet tie mīkstie grauzdiņi. :) Man liekas, ka "ķieģelītis" jau ir vispiemērotākais, bet esmu ar dažādām maizēm mēģinājusi.
12.11.2012 10:35 |
 
Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Es arī izmantoju ķieģelīti un parasti apcepu uz pannas un tad ierīvēju ar ķiploku. :)
12.11.2012 10:40 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ņam Ņam,

kā tas ir -uzliec bļodiņai kaut ko pa virsu? Es, kad esmu cepusi, uzcepu un apēdu, un ir mīksti. :D



Es ļoti gribu uztaisīt tādus kā Lāču tomātu grauzdiņus, tikai man ir saldās paprikas pulveris un eļļas nav, ir tikai sviests. Īsta rupjmaize vai pat ķieģelis te arī nav pieejams. Nez vai tur kas prātīgs sanāks. :| :D
12.11.2012 10:45 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vienmēr izvēlos ķieģelīti. Vislabāk, ja nav pavisam, pavisam svaigs.
Apcepu palielā eļļas daudzumā uz diezgan karstas uguns, vairākkārtīgi apgrozot.
Pēctam ierīvēju ar ķiploku - tā kā garoziņa ir cieta, tas ērti ir izdarāms.
12.11.2012 10:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Queen, nu, piemēram tasīti, nu, tā, lai tā bļoda ir nosegta..tad nekas nav jāierīvē, tie paši "sasūc" to ķiploku un, ilgāk stāvot, nepaliek cieti. :)
12.11.2012 10:48 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ā, nu tā man ir mission impossible, ka kaut kas stāv ilgāk par vienu dienu. :D
12.11.2012 10:50 |
 
Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
kā jau meitenes teica vislabās sanāk ar ķieģelīti
12.11.2012 10:52 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Neesmu tādus taiīji jau veselu mūžību, bet, kad gatavojām, tad tieši tāpat kā womankind uzrakstīja.

Ar ķieģelīti ir visgaršīgāk, ar citu maizi vairs nav tās garšas.
12.11.2012 10:59 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ķieģelīti parasto. ātrāk būs gatavi, ja ķieģelītis būs biku pastāvējis. es parasti jau ņemu sagrieztu-mazāk problēmu.eļļu vajadzēs daudz. es viņu cepu, uzberot vienā kārtā uz pannas, lai viņi visi vienmērīgi apgrauzdējas. es necepu uz pārāk lielas uguns, lai viņi nepieder , bet ir kraukšķīgi
12.11.2012 12:02 |
 
10 gadi
Reitings 246
Reģ: 12.11.2012
es taisu tā kā lielākā daļa un izvēlos arī ķieģelīti.
12.11.2012 12:14 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
un kā burkānmaizi var uztaisīt? :)
12.11.2012 12:17 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man vislabāk patīk ar kārtīga rudzu maizi, apgrauzdētu ķiploku sviestā, nav obligāti uz pannas, var arī cepeškrāsnī likt grauzdēties, pat labāk sanāks, pats svarīgākais ir ķiploku sviests.
14.11.2012 11:54 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es aizvakar pagatavoju pēc ņam ņam metodes (man bija no krēmzupas palikušas pāri šauras garozu maliņas, kuras īsti pēc apcepšanas nevarētu ierīvēt pa manai metodei)

Sanāca ārkārtīgi maigi. Tik ļoti, ka draugs pat pajautāja vai vispār ķiploku esmu likusi klāt.
Ķiploka garša nepielipa klāt necik.
14.11.2012 11:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits