nu vispār stulba situācija. tu jautāji, vai viņam ir jūtas, bet tu nejautāji, vai viņš tevi vēljoprojām mīl. jūtas jau var būt dažādas. un noteikti kāda veida jūtas viņam ir pret tevi, kaut vai pieķeršanās. vispār jau viņš labi zina, kāpēc tā uzvedās. roc vnk vēl tālāk. neliec viņam mieru, kamēr nepasaka. nu, ja viņš nevēlēsies vēljoprojām neko teikt, tad es uzstādītu noteikumu- vai nu mums viss ir pa vecam un tu superīgi pret mani izturies, vai nu pasaki kas notiek - ja nē attiecībām beigas. šāds radikāls solis to arī nozīmētu, bet patiesību sakot es neredzu pēc šādiem tekstiem, ka jūs vēl kas sagaida. izklausās, ka viņš pateica, ka viņam ir kādas jūtas, jo viņam bija tevis žēl. kā jau teicu, arī pieradums, ir jūtas.vislabākais pasaki, ka dod viņam mēnesi laika un ka pēc mēneša jūs izrunāsieties un viņs pateiks, ko tālāk domā iesākt, jo, ka šādi tu nevēlies turpināt
manuprātm jūtas viņam nozīmē mīlestība, bet nu nezinu, man liekas , ja es pateiktu šo izvēles variantu - vai nu mums viss ir pa vecam un tu superīgi pret mani izturies, vai nu pasaki kas notiek - ja nē attiecībām beigas. tad viņš pateiktu, jā, labi, šķiramies, un gnjau pēc tam nožēlotu.
lieta tāda, ka mēs jau vienu reizi bijām izšķīrušies uz kādu mēnesi..... bet pēc tam atkal gadu viss bija super, kā paiet gads, tā likstas kkādas, eh :(
tagad nerakstīšu viņam un nezvanīšu kādu laiku. man ir ideja, ka kkuru dienu , kad būsu pilsētā , kur viņš, vnk izcepšu keksiņus, un uzrakstīšu ar kādu glazūru- ES TEVI MĪLU un tas domāts, katrs vārds uz katra keksiņa. un ielikšu kastītē, un iedošu, tad viņš redzēs, ka es cenšos, un gribu, lai mums attiecībās viss ir labi, kā jums liekas, vajag man tos kēksiņus cept, un iepriecināt viņu? vai vsp, arī kad atbraukšu uz to pilsētu, nelikties ne zinis un nezvanīt?