Mans draugs tagad ir ievaacies kopaa ar savu draugu kaa dziivokljbiedru. Nu, B*e, vienkaarshi nevaru iztureet to cilveeku. Vinjsh ir taaaads idiots, visu laiku tik par pupiem un pakaljaam runaa UN visbriesmiigaakais ir tas, ka es tagad savu draugu redzu tieshi 2 reizes retaak nekaa ieprieksh, jo tas kraans izdomaajis, ka redz, negrib, lai es braucu ciemos pa nedeelju, bet tikai nedeeljas nogalees. Manam draugam ir pilniigi un galiigi neizdeviigi braukt pie manis, celjaa uz darbu jaapavada divreiz ilgaaks laiks nekaa parasti un pilseetaa kaadu stundu jaameklee, kur noparkoties. Man probleemu nav - sabiedriskajaa transportaa ieskhaa un esmu vai nu pie drauga vai arii netaalu no vinja darba. Man vienkaarshi riebjas shii visa situaacija. Turklaat vinjsh MAN piedaavaaja dziivot kopaa pirms kaada pusgada, bet tur nekas nesanaaca, jo ar vinja darbu un manu skolu mees navareejaam atrast viduscelju, kur dziivot. Tagad, kad viss ir mainiijies, tagad vinjsh dziivo kopaa ar to kretiinu. Man vienkaarshi ir tik skumji. Nevaru redzeet savu miiljoto cilveeku vairs tik biezhi. Vinjsh teica, ka ja tas taa turpinaasies no vinja choma puses, tad mees ievaaksimies kopaa divataa, bet nu es nevaru, jo man nav tiesiibu un aarpus pilseetas sabiedriskie transporti SUUKAA, bet pilseetaa mees dziivot netaisaamies. Ai, man riebjas, izsuudzeeju saapi un miers