Kā jums telefonā ierakstīts jūsu mīļotais? Vai vārdā vai kādā mīļvārdiņā.
Šodien draudzene nošokējās, ka man mīļotais ierakstīts ar vārdu un uzvārdu. Tiešām tas ir tik šausmīgi? Jo man visi kontakti ir ierakstīti ar vārdu un uzvārdu. Arī brālis un vecāki. Jo ja nu kāds cits izmanto manu telefonu, nemeklēs taču viņš kontaktos "zaķuks" :D
Kā jums ir?
Visi kontakti pierakstīti ar vārdu, uzvārdu, izņemot vecākus un pāris tuvākos cilvēkus (kuros ietilpa arī draugs) - agrāk bija iesaukas un mīļvārdiņi, vēlāk vienkārši viņu vārdi, bet bez uzvārdiem.
mans ir viking fuck :D vinja miiljaakaa grupa dzied dziesmu, kur piemin viking fuck, pasmeejaamies, un pateicu, ka vinju taa ierakstiishu telefonaa :D
nez, man neliekas, ka tas buutu kkas milziiigs, ka neesi saglabaajusi vinju kaa zakjuks :D :D :)
Ar vardu, bet man dazadi parejie. Ir kas ar firmas nosaukumu,vai teiksim nagi-Dace. Vai radiem tada ka iesauka tikai mums zinama, svesie nesaprastu. Ir damocka kas man stav ka padla.:D
iesauka ,kurā tikai es viņu saucu :D vispār tā iesauka jau ir radusies daudzus gadus pirms sagājām kopā, tā interesanti,ka nēesmu pārmainījusi uz mīļums :D :D
Vārdā. Es viņam esmu ierakstīta ar vārdu un uzvārdu - kā iepazīstoties ierakstīja, tā nav nomainījis, es arī neprasu. Bijušais pats man sevi manā telefonā ierakstīja kā "mīļumiņš", vot tas bija pārāk saldi :D
Ar vārdu un pieliktu buču, jo manā kontaktu sarakstā jau bija kāds ar viņa vārdu...sākumā bija vārds, uzvārds, bet tad izdomāju,ka pārāk oficiāli un tgd man ir, piem., Mārtiņš:*