KKARAMELE, Bet varbūt vaina tomēr jāsāk ir meklēt sevī? Ja neatrodi sevī, tad ok, meklē vīrā, bet tu jau pati atbildēji uz savu jautājumu ar šo
Man liekas, ja vinjsh vairāk ļautu man kaut ko pasākt ārpus mājas, iet uz nodarbībām, tikties ar draugiem, tad arī es būtu savādāka attiecībās pret vīru! Bet par cik tas viss man nav, tad esmu kā no ķēdes norāvusies, ne savā ādā, nemitīgi čīkstu un stenu, ka nekas nepatīk, gribu dzīvot utt.
Tu neesi pašapmierināta un tavā galvā ir tiešām putra, tu esi pazaudējusi sevi un tāpēc, visdrīzāk, vairs neesi savam vīrietim interesanta, tāpēc viņš tuvību negrib. Izlasīju visus tavu komentārus un sapratu, ka te ir piemērs par cilvēku, kas izmana sevi par 180 grādiem, tavs vīrieties taču tevi iemīlēja tādu, kāda tu biji, bet tu izmainījies, tāpēc es nebrīnos, ka negrib tavu tuvību, skūpstus, čubināšanos un to mīlīgo rūpēšanos. Tu vairs neesi tā, kas tu biji pirms tam, es arī negribētu skūpstīt svešu cilvēku!
Bērnu un visu to, kas starp jums noticis, nevar padarīt par nebijušu, bet tu vari atrast kaut ko citu, kā atkal kļūt pašai par sevi, jo, ja tu raksti šādas diskusijas, tad ir skaidrs, ka nav kārtībā nevi tikai kaut kas, bet daudz kas. Sāc ar sevi! Kad tu atkal kļūsi pašapmierināta, kad mīlēsi sevi un to, kāda tu esi un to, kas tev ir (nevis to, kā tev nav), tad arī tavs vīrs izmainīsies, jo redzēs, ka tu atkopies no tās "depresijas" (nevaru piemērot citu vārdu, šoreiz ne tiešā un slimības nozīmē domāju), ko ieguvi pēc bērna piedzimšanas- atteikties no visām jauniešu izklaidēm, no vieglprātības un atkarības no vecākiem, arī viņam atkal paliks interesanti ar tevi.
Ieteikt, kas tieši tev jādara, nevaru, jo nepazīstu tevi un nezinu, kāda tu esi, bet tev ir jāiemācās pieņemt dzīve tāda, kāda tā tagad ir un būs, nevis jāskrien pēc nokavētiem pagātnes sapņiem un vēlmēm, jo bērns dzīvi izmaina ļoti ļoti lielā mērā, tos visus klubus un balles tik un tā vairs nespēsi baudīt tāpat, kā tad būtu varējusi, ja vien, protams, esi arī atbildīga mamma. Iemācies mīlēt to, kas tev ir tagad, nevis to, kas varēja būt.. Tas ir vienīgais veids, kā gūt mieru, jo neko citu tu vairs nevari savā dzīvē izmainīt, kā vien sevi.
Lai tev veicas un beidz spītēties pret labiem ieteikumiem, ko meitenes šeit raksta, zinu, ka labākā aizsardzība ir uzbrukums, bet nu nevajag taču brukt virsū, tu lūdzi pēc padoma, tev atbildēja, jāmāk pieņemt arī skarbi vārdi.
Veiksmi! :)