skupsti

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Sveikas
Gribeju jautat tam,kuram attiecibas ilgstoshas jau,kopa dzivo un jau kopigs berninjsh!kopa esam 2gadus un dzivojam kopa pusgadu! Man 18,vinjam 22! Bet lieta tada,ka mes vairs vispar neskupstamies gandriz nekad,tas ir ok? Skola parishi visu laiku buchojas,milinaas utt. Un nevaru saprast kpc tagad izturamies viens pret otru taa it ka lauliba jau butu nodzivojushi 30 gadus! Vai tas piederas pie attiecibam?ka jums tas liekas? Ka ir jums? Mani tas satrauc ka viss ta mainijies.
10.11.2012 19:53 |

Reitings 253
oj, tas ar nav krista tā, jo vinjam 22, un vinjsh pirms tam vsm ir jau ko sadarījis pirms manis, paballējies, bez tam vinjsh strādā, nekad nedzer, tas nepatīk, nepīpē..tpc vinjsh jau bija gatavs kam tādam! Laikam manī vaina, jo čikstu visu laiku, ka slikti, ka sēžu mājās, ārā vinjš neļauj nekur iet, pat ja ir irspēja! Bez tam vinjsh zin, ka esmu simpātiska, daudzi mani grib nocopēt utt.. tpc arf shaubos ka satraucas, ka citiem tur piem blondīne a ne brunete, kas mājās sēž!
Ceru, ka saprotiet kko rakstu jums!
10.11.2012 23:47 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Ā, vēl, meitenes, kurām nav laika nagus nolakot.. Cosmo pasēdēt laiks atrodas, ja? :D Acīmredzot, nav tie nadziņi tik svarīgi vairs..
10.11.2012 23:52 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Kādēļ šeit labi izskatīties uzreiz tiek pielīdzināts ar lakotiem nagiem un augstiem papēžiem? Tik ļoti šaura domāšana vai arī tiešām, tiešām jūs neredzat ikdienā skaistas, koptas sievietes, arī zābakos, balerīnās, nelakotos nagos? It kā eksistētu tikai ballīšu apģerbs ar neērtiem zīmuļsvārkiem un smailiem papēžiem, blūzītēm un matu lokošanu vai otrs grāvis ar treniņtērpu, zirgasti un bezformīgu adītu džemperi. Ir taču normāls vidusceļš, tā nav neiespējamā misija. Kamēr vien redzēšu daudzas jaunas, koptas( parasts apģērbs(pieļauju, ka laba gaume nepazūd līdz ar dzemdībām), tīri mati, nav melnais franču manikīrs,utt.) meitenes un sievietes ar maziem bērniem, par to jauno māmiņu nespēju apvienot rūpes par mazuli un sevis primitīvu sakopšanu vien pabrīnīšos.
10.11.2012 23:54 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Salomē - pirms tam darba dēļ nekrāsoju, grūtniecības laikā ļoti reti, tagad vnk nav kad. :D toties nagi atkopušies un smuki atauguši.
10.11.2012 23:54 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nujā, Salome, no Tevis ko tādu varēja sagaidīt :D Jā, redz, atrodas, bērns pie krūts, aifons otrā rokā :D
Ā, nu vispār man ir uzskats (nerunāsim te par laiku, kad katra diena, lai paveiktu vajadzīgo, nogurušai, negulējušai nakti.) ir kā jauns izaicinājums.. mazuļi ir dažādi, vienai paveicies vairāk, otrai mazāk.. īpaši ja jātiek galā vienai, bet džekam vēl gribas paskraidīt pa pasauli.. ), ka pirmajos mēnešos nav ko cacoties - es matus, nagus nekrāsoju dēļ ķīmijas pagaidām. Ok, man ir ataugušas saknes, kāda padomās - nekopta, so what, es tā jūtos. Es, piemēram, pagaidām nevaru atstāt uz 3 stundām bēbi bez sevis, un frizieri mājās aicināt negribu augstākminētā dēļ. Un vismazāk mani šobrīd uztrauc, ka pēkšņi vairs nebūšu seksīga savam vecim, pagaidīs drusku! :D
11.11.2012 00:20 |

Reitings 253
karinjo-nepiekrītu tev, jo manuprāt jācenšas vīrieša dēļ.. īstenībā pat vairāk sevis dēļ..kaut nedaudz, lai nejustos nepilnvērtīga, un zinātu, ka esmu skaistākā savam vīrietim! Tas ceļ gan pašapziņu, gan uzlabo garstāvokli! Es(varbūt vēl neesmu sasniegusi to vecuma grupu) bet domāju, ka nodarboties ar sevi, palutināt sevi-- būs ieguvēji ne tikai pati māmmiņa, bet apkārtējie un pat vairāk bēbis, jo mamma staros..smaidīs vairāk, jutīsies skaistāka! un jā, večiem nepatīk gaidīt uz kaut ko, jo var pavērties iespējas kur nav nekas jāgaida..skarbi, un tādi nav visi, bet labāk neriskēt!
11.11.2012 00:31 |

Reitings 485
Man nav bernina,bet man jau skiet,ka parasti maminas laika kad mazais gul megina atri piekopt maju,pagatvaot est vai vismaz pasas uz bridi atgulties del neguletajam naktim... :) protams ari es esmu ieverojusi nekoptas (lasit - netiriem matiem,nekoptam drebem) maminas un vienmer esmu sev nosolijusies,ka tada nebusu,bet situacijas ir dazadas..
11.11.2012 00:38 |

Reitings 5087
Es Tevi saprotu, varbūt esam atsķirīgos posmos, tajā kurā es šobrīd esmu - mani galīgi neinteresē pašapziņas celšana ar šādām metodēm, godīgi sakot man viņa ir stabila un kopējais ģimenes garastāvoklis ir ļoti pat silts, neskatoties uz manām saknēm un trenniņbiksēm ar jaciņu :D
11.11.2012 00:40 |

Reitings 253
valerija, vari sho komentaru rakstit savadaka situācijā, ne šajā, un tas jau tika apspriests
11.11.2012 00:40 |

Reitings 485
kkaramele..protams sievietei sevi jakopj,bet normali ir nevis cacoties un iztaisities visadi sava viriesa del,bet gan tas,ka savam virietim Tu esi visskaistaka un vislabaka bez ta visa...! :) un ja vel paviid doma "ka tik neatrod kadu citu iespeju" tad problema ir daudz dilaka par "mes vairs neskupstamies tik biezi ka gribetos"
11.11.2012 00:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
manai vienai radiniecei bija beebim ritms 20 min gulj, 40 min aughsaa veselu gadu. un kaa augshaa, taa tauree. gribeetos paskatiities, vai pie taada beebja kaadai veel buus liidz nagu lakoshanai. galvenais, lai personiigaa higeena ieveerota, puceeshanaas var arii izpalikt, ja gaadaas shaads nemieriigais beerninjsh.
autorei manupraat ir lieli mazveertiibas kompleksi iekshaa, jo zemtekstaa viid bailes, ka neatradiis kaut ko labaaku un smukaaku pa vinju.
11.11.2012 00:44 |

Reitings 253
karinjo-protams, ka cilvēki ir dažādi, un es vienkārši tā nevarētu, par cik esmu no cacīgajām preilenēm, tad laikam nojūgtos emocionāli ja būtu mans ierastais laiks sev jāzaudē.. bez tā es nevaru un nevarēšu lkm nekad(nedrīkst teikt nekad), bet tomēr tā ir tā lieta, kur smeļos prieciņu. jo zinu, ka shobrīd lielāku nevaru atļauties:)
Bet nepārmetu tavu dzīves modeli, jo ja tas nevienam no pusītēm nekaitē, tad nav par ko satraukties:)
11.11.2012 00:46 |

Reitings 253
atrastu labāku, jo neesmu zemē metama.. nepatīk, ka spriež par cilvēku ar vinju ne reizi netiekoties un pat vārdu nepārmijot! Zinu savu vērtību, zinu kāda izskatos, un zinu ka viena nepalikshu ja arī nebūsim kopā..jā, es vinju mīlu, stipri mīlu, kā arī dievinu vinja raksturu.., protams negribētos lai attiecības aizietu secen! Bet atkārtošos-kretinē, ka runā kāds cilvēks VISPĀR vinju nepazīstos(vot tas jau ir sekli)
11.11.2012 00:51 |

Reitings 485
Tu to man???? :D :D
ir ok :) Tu izveidoji diskusiju ar jautajumu. Pec Tava rakstita nedaudz var spriest par Tevi un Taviem uzskatiem :)
kadu atbildi Tu gaidiji??! Ka ir ok,ka neskupstaties?? Vai "ai sausmas,ka Tu ar to tiec gala??"
vari neatbildet uz so komentu,neturpinasu diskusiju!
11.11.2012 00:55 |

Reitings 253
nē, tev nu galīgi viņa nebija domāta:D tas bija domāts kristai par pēdējo teikumu ..laikam dikti njēmu pie sirds, jo ir pilnīgi pretēji!
11.11.2012 00:58 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
nē, tev nu galīgi viņa nebija domāta tas bija domāts kristai par pēdējo teikumu ..laikam dikti njēmu pie sirds, jo ir pilnīgi pretēji!

Vai tad tu nesen neveidoji diskusiju par svaru?
11.11.2012 01:05 |

Reitings 9169
večiem nepatīk gaidīt uz kaut ko, jo var pavērties iespējas kur nav nekas jāgaida..skarbi, un tādi nav visi, bet labāk neriskēt!

Staigāju augstpapēžos, sapucējusies, cenšos vinja dēļ, bet pamana vairāk citi nekā viņš.

Viss iet pilnigi kaut kada grebli,ka es nezinu ka to labot

es pie shii secinaajuma nonaacu, saliekot visu shito kopaa. :) paarliecinaata par sevi un attieciibaam sieviete nekad nepateiktu pirmo teikumu, ko iekopeeju. ja viirietis miil sievieti, vinjsh miilees vinju arii ne-formas dienaas, it iipashi, ja vinja ir nupat dzemdeejusi VINJA beernu un pagaidiit pusgadinju, gadinju taads nieks vien ir.
11.11.2012 01:06 |

Reitings 253
rakstīju un viss pazuda , bljin, dusmas:D
krista-par to pirmo komentāru ko iekopēji neattiecas uz mani bet karinjo, jo viņa nekopj sevi! Es piemērma nebūtu priecīga savu vīrieti neskuvušos 3mēnešus, smirdīgu muti, vecā Tkreklā staigājam pa māju, ir tomēr kaut kādai cienjai jābūt ja ne pret sevi, tad vismaz otru pusīti, lai arī cik ļoti vinju mīli!
Pievakare-jā, veidoju to diskusiju par svaru, bet tur vairāk vaina manā psiholoģiskajā noskaņojumā, jo ir sievišķīgāks tas augums.. un tur vaina nav, jo tieši pretēji, čalis priecājas, ka vairs nerēgojas ribinjas un saka, ka beidzot pēc veselīgas normālas meitenes izskatos!
ps-aizmirsu ko ieprieksh rakstīju, kad izdzēsās.. tpc tas tā īsumā..
11.11.2012 01:20 |

Reitings 5087
karinjo, jo viņa nekopj sevi

Lol :D
11.11.2012 01:23 |

Reitings 9169
forshi, es tad pievienojos karinjo! smirdeesim kopaa!!! :D
11.11.2012 01:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits