Jau kādu laiku prātā ir ienākusi doma, ka vēlētos savai ādai iegūt iedeguma toni, bet uz solāriju iet nevēlos, tātad atliek paštonējošie krēmi un losjoni.
Kuri paštonējošie līdzekļi jūsu prāt ir paši labākie? Kādus lietojat? Kādās cenās? Ar kādiem līdzekļiem jums ir bijusi slikta pieredze un kurus jūs neieteiktu nevienam lietot ?
Noteikti iesaku Xen-Tan. Nemaz tik dārgi nesanāk, jo man diezgan ilgi iet. Uz šo ziemas sezonu arī pirkšu, jo solārijs vairs nevilina.
(sūtu no feelunique.com, nedaudz zem 20ls pudelīte)
Diskusijas par paštonējošajiem ir ļoti daudz, tāpat meitenes blogos raksta, vajag tikai meklēt...
Man labāk patīk paštonējošie, viena iemesla dēļ, nebojā tā ādu kā solārijs.
Man teiksim pāris reizes neko nedotu - tikai nauda vējā. Mana āda ir ĻOTI bāla, jāiet bieži. Turklāt ja neeju kaut vai nedēļu, iedegums pazūd. Tāpēc jau sen pārstāju iet.
Diemžēl par paštonējošiem neko nevarēšu ieteikt, nelietoju, secināju, ka bāla āda nav nekas traks (man nav iebildumu) ;)
Bet dzirdēju labas atsauksmes par priori ieteikto Shiseido
Esmu arī nolēmusi pamēģināt paštonējošo krēmu. Un man radās tāds interesants jautājums. :D kā jūs apsmērējat sev muguru? :D Visur citur šķiet es varētu sev piekļūt, bet ko darīšu ar muguru?
Kery - nu es tieku klāt visai mugurai. Palocīties ar rokām vajag, bet problēmu nav.
Vari jau arī prasīt kāda mājinieka palīdzību, ja pavisam nelokana esi
Enija-ne visi cilveeki var nosauloties...:D-es piemeeram,loti aatri piedegu,palieku sarkana un viss,lidz ar to pashtonejoshais ir man Dieva vietaa...:D
es pašlaik lietoju Boi2you http://www.bio2you.lv/lv/produkti/organisks-pasiedeguma-losjons.html
ir labs :) protams kā jau tur rakstīts vajag kārtīgi iemasēt un tad jau ir labi :)
Man jau ir patīkams iedegums iegūts :)
Es lietoju Dove ar spīdumiem šobrīd,bet tas ir mans rezerves variants,kad beidzās iemīļotais St.Tropez un vēl nav atnācis jauns iepakojums.Tas Dove priekš tās cenas,ir pat diez gan ok.Vēl dzirēts,ka St.Moriz esot labs,kopija it kā St.Tropez,apsveru domu to arī pamēģināt.