Es ļoti daudz fantazēju un sapņoju, šobrīd dzīve ir teju pretstats tam, kādu vēlos to redzēt nākotnē. :D Principā vainīga esmu tikai es pati un nedaudz apstākļi. Dzīvē bija tāds stresa un depresijas periods, kad vispār nezināju vairs, ko gribu, tas bija salīdzinoši nesen (pirms 1,5 gada) un joprojām atkopjos. :) Tādēļ mazliet ļodzos, mazliet joprojām nezinu kā turpināt iet pretī savam mērķim, jo tā motivācija un gribasspēks, kurš man bija pirms tā negatīvā un tumšā posma man ir zudis. Tagad man tā kā tas viss no jauna sevī jāaudzina un jābūvē.
Man gan nekad īsti nebija tāda konkrēta plāna, jo pirmkārt vienmēr esmu domājusi, ko gan studēt ārzemēs, kad tur došos, man ir divas lietas, kas ir ļoti līdzīgas un ļoti patīk, principā varētu pat apvienot, taču studēt gan varu tikai kaut ko vienu. To joprojām nezinu. :) Patiesībā jau vienīgais, kas man šobrīd vajadzīgs ir beidzot aizbraukt prom no Latvijas, jo visus savus turpmākos plānus esmu pakārtojusi tam. Šobrīd vēl neesmu gatava, jo vēlos iestāties ļoti prestižā augstskolā tur un tāpēc gatavojos. Vienīgā problēma ir tajā, ka šī gatavošanās notiek krietni lēnāk nekā biju ieplānojusi, jo atkal jau - nav vairs tās motivācijas, kura reiz bija un pagaisa. Gribasspēks ir kļuvis vārgs, trausls un viegli ievainojams.