Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

želatīns-palīgā

 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Taisos taisīt šodien jogurta kūku, bet nesaprotu kas man jādara ar želatīnu, kā ar viņu rīkoties, lai kūka izdotos un cik daudz man želatīnu vajadzēs. Palīdziet kāda,lūdzu :)
Šī būs tā kūka, ko taisos taisīt http://www.receptes.lv/receptes/joguta-kuka/
10.11.2012 13:23 |
 
10 gadi
Reitings 228
Reģ: 16.07.2012
Nu, es ņemtu divas paciņas. Sajauc ar aukstu ūdeni un pēc kādām 10 min ieliec mikrenē, lai izkūst uz kādām 15 sek.
19.11.2012 14:23 |
 
Reitings 42
Reģ: 15.04.2012
1. ņem santa maria želatīnu, no tā nebūs specifiskā piegarša kūkai
2. ņem tikai VIENU paciņu
19.11.2012 14:29 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Es ņemtu vienu paciņu (15gr)

Ieber želatīnu 1/2 krūzē ūdens, intensīvi maisi, tad ieliec krūzi ūdens peldē, lai želatīns izkūst pilnībā.. tad brītiņu padzesē, lai nav galīgi silts, un lej klāt jogurtam. Samaisi, un lej veidnē :)
19.11.2012 14:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits