Man ir divi tetovējumi. Abi taisīti ļoti agri. Pirmo uztaisīju, kad man bija 16. Princips bija ļoti vienkārš. Man ļoti nepatika kaķi, nu tā - tiešām nepatika. Ilgi domāju - vajag vispār tetovējumu vai nevajag. Matemātikas stundā, ar labāko draudzeni, izsēdināja un nebija ko darīt - ļoti garlaicīgs priekšmets. Saņēmu no viņas īsziņu ar piedāvājumu iet prom un nonācu salonā. Sēdēju, gaidīju rindā, šķirstīju katalogu un ieraudzīju tādu savādu kaķi. Tā es tiku pie pirmā tetovējuma - pēc principa, to, kas nepatīk ir jātur tuvu. Jāatzīst, tagad pret kaķiem man nav iebildumu, ne tādu, ne kādu savādāku.
Otrais tetovējums tapa ar apdomu. Zīmēju pati, bet nekas sarežģīts tas nav. Gribēju vienkārši tetovējumu ar savu un bioloģiskā tēva vārda pirmajiem burtiem.
Tas, ko es varu teikt droši - abi tetovējumi ir salīdzinoši maziņi. Kaķis 7cm garumā un apmēram 2 cm platumā. Otrs ir 5x5cm. Abus taisīju ar domu, lai varu arī noslēpt. Lai nav tā, ka uzvelkot vakarkleitu rēgojas kaut kādi zīmējumi, lai nav pēc gadiem jānožēlo. APdomīgums ir ļoti atmaksājies. :)