SĀP

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Man jau otro dienu ar veselību nav kārtībā, kā arī visu laiku raudu pat ne no sāpēm, bet vispār visu laiku nāk asaras. Drauga klātbūtnē cenšos savaldīties un tikai pāris asaras esmu izlējusi. Es pat neatceros, kad pēdējo reizi raudāju, nesaprotu, kapēc šajās divās dienās esmu izlējusi savu dzīves normu, bet ne par to..
Šovakar bija plānots ar draugu doties pie cita drauga pasēdēt, bet es palieku mājās, jo slikti jūtos. Draugs saka, ka tagad tā kā lēnām taisīsies prom, nu pie sevis padomāju, nav jau viņam visu laiku pie manis jāsēž, lai aiziet pie sava drauga. Viņš man paprasa vai nevaru aizdot naudu, iedodu 20 ls pudelei un pārējām lietām, ko viņam vajag. Pirms atvadu bučas viņš pasaka, tad jau rītā - es vienkārši apstulbu, iedevu buču un viņš aizbrauca!
Tagad es sēžu un raudu vēl vairāk.. jā pati vainīga, ka es nelūdzu viņam palikt, jo man ir slikti un vajag kādu blakus, bet es to sagaidīju no viņa, ka pats iedomāsies tiktāl!

Šobrīd, varbūt man ir pārāk sakāpinātas emocijas, bet man liekas, ka attiecībām nav jēgas. Šodien pirmo reizi sāku domāt, ka viņš mani vienkārši izmanto, kaut vai naudas lietās, jo pēdējos mēnešos viņam ir problēmas ar naudām, es viņam dodu naudu, jo pirms šīm problēmām viņš vienmēr man visu izmaksāja.. bet šodienas situācija, paprasīt naudu priekš pudeles, lai piedzertos, bet es tikmēr tupētu mājās un atpūstos????

Es nezinu ko gribu no jums, sakat visu ko jūs domājat, lai es varu pārdomāt savas attiecības, sākt saprast vai man ir tiesības dusmoties, vai arī nespēju domāt tagad ar skaidru prātu. Ko jūsu otrās puses darītu?
09.11.2012 18:43 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Ja tu viņam nepateiksi, ka tev viņu vajag blakus, ka gribi, lai viņš brauc mājās un atved kko garšīgu, piemēram, viņš to nesapratīs.
Ja man kkas besī, es vīram pasaku, jo viņi no pukstēšanas/nerunāšanas/raudāšanas/runāšanas caur puķēm nesaprot!

Par tavu migrēnu neko neteikšu. Bet parasti ir tā - ja ir, piemēram, avārija, nav jāglābj tas, kurš skaļāk kliedz, ka viņam slikti, bet tas, kurš nekliedz. Jo tas, kurš kliedz, ir dzīvāks par dzīvāku un veselāks par veselu :)

Cik tev gadu?
10.11.2012 16:57 |

Reitings 199
Esmu jauna, mēs abi tādi jauniņi - 20 gadi mums ir.

Varu iedomāties, ka sekos komentāri, ka esmu dumja, bet mani tiešām kaitina tas, ka pats nevar saprast ka vajag palīdzību. Man nepatīk lūgt to, man ir nepieciešams, lai cilvēks pats apzinās to, ka var dot savu palīdzību. Ehh, nu gan jau šovakar būs pie manis, un ja man būs spēks, tad paskaidrošu savu lielo neapmierinātību.
10.11.2012 17:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man nepatīk lūgt to, man ir nepieciešams, lai cilvēks pats apzinās to, ka var dot savu palīdzību

veiksmi tad. :D visticamaak, paliksi gaidot. neviens nespeej uzmineet visu laiku otra cilveeka domas un veelmes un iekal sho galvaa - VIIRIESHI UN SIEVIETES DOMAA ATSKIRIIGI!
10.11.2012 18:00 |

Reitings 3022
Pievienošos Kristai - tad sēdi un gaidi!
10.11.2012 18:04 |

Reitings 199
Paldies :) tad sēdēšu un gaidīšu

P.S. Paldies par padomiem, tiešām novērtēju.. varbūt pēc laika tos sākšu ņemt vērā, pašlaik man laikam ir jaunības maksimālisms, ka gribas, lai viss notiek pēc mana prāta
10.11.2012 18:07 |

Reitings 3022
Tas ir tāpat, kā mana vīra māsa, kurai ir 16, brīnījās, kā es varu vīram žurnālu KLUBS pirkt :D Tur taču esot plikas sievietes :D
10.11.2012 18:11 |

Reitings 199
*Roze* - wtf? Kāds tur salīdzinājums?
10.11.2012 18:16 |

Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
signup, ko es tev teicu par nomierinošo tēju!? Chill, meitēn!
10.11.2012 18:17 |

Reitings 3022
Tas, ka tu esi maziņa :) Tas nav ļauni domāts. Gan jau es pirms 10 gadiem biju tāda pati. Neatceros vairs.
10.11.2012 18:21 |

Reitings 199
Varbūt pēc komentāriem tā neliekas, bet es esmu pilnīgi mierīga. Vienkārši diskutēju..

Jā es esmu maziņa, bet tas nenozīmē, ka man tagad jāmaina sevi, lai es sev liktos pieaugusi, es rīkojos tā, kā jūtos.. ja es esmu apvainojusies, tad esmu - man nav jāizliekas, ka tas ir normāli
10.11.2012 18:28 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Interesanti, ja Tevi moka migreena, kaa Tu seedi pie datora? Man arii agraak bija migreenas leekmes, tad vieniigais ko vareeju dariit bija apkampt izlietni un censties neizvemties! Un taados briizhos es ne tikai negribu, lai mani draugs redz, pat katjis ne. Man tad vajag pilniigu mieru un klusumu, un kaada klaatbuutne tikai traucee. Nu ja nu vieniigi mamma un teetis ir iznjeemums. Kaapeec Tev girbas, lai Tavs viirietis Tevi redz tik bezpaliidziigu un slimu? Vai Tev no taa vieglaak? Es tieshaam nesaprotu taas meitenes, kuraam vajag, lai vinjaam patur rocinju, kad kaut kas iesaapas! Nav tak 3 gadinji vairs!

signup, neko neuztver personiski, nekas nav domaats kaa uzbrauciens, vienkaarshi briinos, ka cel tracio par taaadu siikum!
11.11.2012 01:33 |

Reitings 5709
diosa, kad man bija drudzis un no sāpēm raudāju, 3h, kuras pavadīju viena, bija briesmīgas... kad draugs atnāca no darba, kaut vai psiholoģiski bija vieglāk, jo fiziski jutu viņa atbalstu.
11.11.2012 01:51 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Salome, nu iespeejams, man vienkaarshi ljoti nepatiik, ja viirietis mani redz vaaju, nesavaaktu... Taadiem "fuj fuj" briizhiem man domaati vecaaki, es nejuutos komfortabli, ja zinu, ka izskatos peec velna un vinjam mani zheel.
11.11.2012 02:04 |

Reitings 152
Vīriešiem nepatīk, ka meitene nostāda viņu tādā situācijā, kad viņš ir bezspēcīgs, nevar savai sievietei palīdzēt.. tieši tāpēc, domāju, ka tavs draugs vienkārši aizbēga.. jo viņam ir sāpīgi un grūti uz tevi skatīties, kad tev ir slikti un viņš tev nevar palīdzēt, jo tad viņš vairs nejūtas kā vīrietis. Ja tu būtu teikusi - pamasē man galvu, man paliks labāk, vai - uztaisi lūdzu tējiņu.. vai to pašu- paliec lūdzu pie manis, tā tu man vari palīdzēt justies labāk... viņš to darītu un justos noderīgs.. bet droši vien, skatoties visu dienu, kā tu skrien vemt utt, viņš sevišķi labi nesajutās ;-)
Nepārdzīvo.
11.11.2012 02:30 |

Reitings 144
Reģ: 04.08.2012
Nezinu vai ņemsi manu komentāru nopietni, bet speciāli ielogojos, lai pateiktu tev, ka zinu ir tādas problēmas, ja reiz tu raudi, tas iespējams ir saistīts ar mugurkaula problēmām, tas ir, ja mugurkauls ir šķībs (kurš reti kuram ir izteikti taisns) tad tas var liecināt, ka ir nospiests kāds asinsvads, pa kuru nepiekļūst skābeklis smadzenēm, tāpēc ķermenis izsauc raudāšanu, jo šajā procesā mēs pastiprināti elpojam.
Ieteiktu pārbaudīties, kādu rentgenu or smth
Par tavu puisi, nedomāju ka tas ir slikti aizdot, bet aizdodot vēlreiz pārjautāt vai tas ir to vērts, kā dēļ vinš tērē
11.11.2012 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits