sveikas meitenes,nāku pie jums ar padomu..
ja jūs būtu nupat pametis puisis vai jūs satiktos ar citu jau sen pazīstamu puisi(protams ne jau sexam) bet vnk satikties,papļāpāt..??
man vēl joprojām ir jūtas pret puisi kurš mani pameta,doma varbūt vēl viss izdodas..tas ja es satikšos papļapāt ar citu nesačakarēs visu?
viņam zuda interese un viņš pateica ka nekas pret mani vairs neesot,bet gribu veljoprojam viņu.:(
taču mierināt piesteidzās paziņa,piedavaja 5dienas vakarā mani izklaidēt lai man smaids atgrieztos..bet mani moca parmetumi,ja nu kads redz un mans ex nekad negribes redzet mani..:(
Nu un tad tu sēdēsi labāk četrās sienās visu dzīvi ar domu, ja nu viņš tomēr atgriežas?! Wtf, piekrīti paziņas piedāvājumam, neviens neliek tev likties ar viņu gultā vai precēt un lai ex domā ko grib. Pats pameta!
ponette
nu jā likties gultaa es viennozimigi negribu un to nedarisu,pat skupstam neesmu gatava,bet parunāt man vajag ar kādu jo tā vien liekas ka sajukšu prātā..:(
Noteikti ej :) Sēdēt mājās un muļķīgi cerēt uz kaut ko nevajag ;) Un, ja arī tas tavs ex redzēs tevi ar citu čali, nu un? Ja gribēs atpakaļ, tad tas neko nemainīs. Bet labāk dzīvot uz priekšu, un mazāk domāt, lai lieki sevi nesāpinātu ;)
Bet arī ar puišiem - vienkārši draugiem - tu taču satiecies, tusē?
Bet nu katrā ziņā izvēdināt galvu vajag tev, sēdēt mājās un gruzīties nevajag ;) un ja ir kāds, kurš grib tev sastādīt kompāniju - nu forši, izmanto to :)
shea
man ļoti sāpēja ka viņš mani pasūtīja bez žēlastības,kaut arī lūdzos ka varbūt varam visu labot,viņš bezjūtīgi atgrūžot pateica nē..un tagad vēl es kā muļķe te šaubos un ja nu..
lai nu kā izlēmu un piekritu,pavizināties ar mašīnu pa pilsētu un papļāpāt kā abi norunājām ka papļāpāt nav nekas slikts..;) (iekšā ceru ka esmu vēl aizņemta ar džeku kas mani pasūtīja)