labu dienu ;)
šodrīt no rīta pamodos vienkārši šausmīgā sajūtā, sāpēja visas maliņas, cik nu varētu teikt pamodos, visu nakti mocījos. sajūta tāda kā muskuļus rauj kopā, galvassāpes, muguras sāpes, vispār nespēks, pat uz tualeti grūti aiziet, temp 38. aizsūtīju draugu uz aptieku, nopirka man kkādu - Butifen, tādu farmaceite esot ieteikusi šādos gadījumos, un ar citām zālēm viņu nevarot lietot. iedzēru, pagulēju palika vieglāk. tagad sāku lasīt instrukciju(jo pirms tam vnk nebiju spējīga) tik daudz blakusparādību, un kā redzams laikam tikai nomāc tos simptomus, jo jādzer vairākas reizes dienā. ar bailēm gaidu nākamo sāpju kārtu. zvanīju ārstei var tikt tikai pirmdien. un tad es tā sāku domāt, man jau vienreiz bija līdzīgi pirms gadiem 2viem, tad bija strutojoša angīna, sajūta šausmīga, kā mironim, pats neko neesi spējīgs izdarīt. baidos, ka tagad varētu atkal būt tas pats, tagad domāju varbūt kāda zin kādu labu bezrecepšu medikamentu, vai kādas labas tautas metodes kā cīnīties ar to visu? tēju dzeru visu laiku. un vēl vai ārpus Rīgas mēdz būt tādi dežūrāsti, vai es varbūt, ja paliek slikti varu braukt uz slimnīcu un jautāt pēc kāda ārsta, lai man ko izraksta?