Abalone, labs par to ļifonu! :D šajā sakarā man ar'iir stāsts, kuru gribēju sūtīt uz tiem cosmo kurizoziem, bet aizmirsu, protams :D
Tātad, kartsa vasaras diena, +30, BaCk grib uz jūru ,bet visi foršie cilvēki strādā, tad nu izdomāju braukt viena ar 3. autobusu. Tur klasika - buss pārbāzts, visi stāv saspiedušies kā siļķes mucā. Es naglajā pielienu pie kkādas trubas, turos un nelaižu to vaļā, ar priekšu pret 2 krievu večiem :D Reāli karsts, visi slapji, man mugurā plāns, plats krekliņš, ar platiem roku izgriezumum, apakšā peldoksīma augšiņa. Liecos, lai plaistu garām kārtējo bracēju, un peldkostīma augšiņa atsprāgst vaļā, tā, ka reāli trāpīja vienam čalim blakus. Es ar kaunpilnu sejas izteiksmi, veikli cenšos izvilkt ārā to peldkostīmu, kurš, protams, iestrēga manos matos. Baac, viena meitene man pat palīdzēja. A reāli man tas krekliņš vsp neko īsti nenosedz, pieliku priekšā savu milzīgo pludmales somu, un tēloju, ka nekas nav noticis. :D Tad vēl viens vecis pateica - "Tā jau karsts, tagad kļuva vēl karstāk" :D Reāli puse autobusa pasažieru blenž uz mani, ķiķina u8n gaida ko vēl tizlu es izdarīšu.
omg, kaunpilnākās 15 minūtes manā mūžā. :D